+3 oy
306 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,471 puan) tarafından

Selamun aleyküm kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bugün fazla işim yok klasik sabah işimi yapıp akşama kadar yatmayı planlıyorum kızım izin verirse 😁

11 Cevaplar

+2 oy
önce (7,053 puan) tarafından

Günaydın cnm vala bnmkiler uyuyor  oğlan bı ara ağladı uyandın daha  uyumadım. Bnmde rutin aynı şeyler .  Sadece yazmalarımi hepsinii çıkardım şimdi biraz yikansin dedim . 

Akşam yemeği eksiğim var ne yapacağımı da bilmyrm 

önce (1,471 puan) tarafından

Bizim evde sadece  eşim kaldı onuda  şimdi uyandırır yollarım gider bende  kızımla çayımı içerim rahatça.. 

Karnıyarık pilav yapmayı düşünüyorum ben yemek olarak fikir olur belki 

önce (7,053 puan) tarafından

Ya  kızım  seçici biraz yoksa yaparım  kıymayı hiç yemek mesela .

Ama dolma yapabilirm aklıma geldi 😂

Kolay gelsin o zamn 😁 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,323 puan) tarafından

image

Günaydın  gün kaoslu başladı  🤷‍♀️🤦‍♀️  makineye çamaşır attım  eşim ile kızım kahvaltı hazırladım yediler gittiler  bugün eşim okula bıraktı  bnde kahve yaptım kendime sonra bulaşıkları yikicam  yatakları topladım  çorba  yaparım oğlana kahvaltı hazirlicam  eve bugün süpürge tutucam öyle 

Afiyet olsun vede  kolay gelsin canım 

önce (3,323 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🤗🌼

+2 oy
önce (2,310 puan) tarafından

Günaydın oğlana beslenme hazırladım kahvaltı yapıyor bende rahatsızım normalde arabayla götürüyorum ama hiç halim yok arkadasıyla yurüyerek gidicek 

Geçmiş olsun canım herkesi gönderdim kızımla  kaldık başbaşa şimdi o kedileriyle oynuyor benn de kahvaltı hazırlıyorum 

+1 oy
önce (4,886 puan) tarafından

Günaydın dostum işe geldik

Oğlan kreşe, kız annemle birlikte bizim için hafta böyle bitiyo tabi evde yığınla iş var 

Biz de kızımla başbaşa kaldık herkes dağıldı çay içicem şimdi.. Kolay gelsin sana  da canım 

+1 oy
önce (1,248 puan) tarafından

Günaydın canım kızlarımla uyuyoruz.

Kemdimj Cook yorgun hissediyorum.

9 da çıkarım yataktan daha hep kostur gece 12 e kadar 

Arka arkaya çocuk bakmak  çok zor ama diğer yandan da  beraber büyüyorlar arkadaş aramıyorlar ilk iki çocuğum arka arkaya oldu oğlumla kızlarım arasında 6 ve  8 yaş var küçük kızımla büyük kızım arasında da 15 yaş var keşke arka arkaya olsalardı diyorum 

Maşallah canım seninkiler büyümüş Allah bağışlasın.

Kaç çocuğun var genç yaşta anne olmuş olmalısın.

Ben geç evlendim dedim ilk iki kızım üst üste olsun beraber büyüsunler en küçük kızımda sürpriz oldu bize.

Yaşları ilk kizim 6.5 ortanca kızım 5 yasinda en küçük kızımda 1.5 yaşında  

Biri 1. Sınıfa başladı diğer anasınıfı.  Bebeğimde gidiyor rahatsız ediyor ödevleri karalıyor yırtıyor 

4 çocuğum var en küçüğüm 30 aylık 21 yaşında anne oldum ben..

Maşallah Allah bağışlasın canım öyle böyle büyüyecekler bende küçükle zorluk çekiyorum ablalarında makyaj malzemesi koymadı kırıp döküp geliyor  yanıma 😁 ben de sürekli telafi etmek zorunda kalıyorum 🤦🏻‍♀️

Günaydın canım yeni uyandım . Kalkıp poğaça yapacam kızlarıma. 

Allah yardımcın olsun.

Büyükler yardım etmiyorlar mı sana ?

O kadar yorgunum yataktan çıkmak istemiyorum 

Büyükler yardım ediyorlar ama okulları var bir üniversiteye hazırlanıyor lise son biri 11.sınıf ve zaten yurttalar evde değiller 

+1 oy
önce (3,823 puan) tarafından

Sabah 5 de uyandı kızım. Oğlumu hazırlayıp okula bırakıcam sonrası rutin iş güç 

Kolay gelsin canım ☺️🌸

Teşekkürler size de 

Ve aleyküm selam bu arada 😊

☺️☺️

+1 oy
önce (1,686 puan) tarafından

Günaydın benim de çok işim yok yemek ne yapsam akşama diye düşünüyorum sadece 

Bahçeden patlıcan toplamıştım karnıyarık ve pilav yapıcam yeter bize varsa patlıcanın fikir olsun sana da 

önce (1,686 puan) tarafından

Canım çekti afiyet olsun size yok ama alırım marketten

Sağol canım teşekkür ederim 

+1 oy
önce (5,633 puan) tarafından

Hayirli sabahlar canim ben bugun manti yapcam dun aksamdan yemegim dahil butun islerimi hallettim bi bulasik makinasi bosalacak bi de okunacaklarim var onlari halletcem

Cüz mü okuyacaksın benn toparladım evi yemeğim de neredeyse hazır 40 dakika da evi süpürür otururum o esnada kızıı da uyumuş olur bende rahat çayımı içerim 

önce (5,633 puan) tarafından

Aynen canim 2 gun oldu alali dun basim tuttu okuyamadim bugun okudum sukur sen isleri bitirdin cay iciyon sanirim 🤗

Allah kabul etsin canım aynen çayımı içtim yayıldım 

+1 oy
önce (810 puan) tarafından

Eşim ve oğlum Bahçede peyzaj ile ugrasıyorlar bende yerleşme işini tamamen bitirdim artık keyif yapıyorum

Ohh mis sadece süpürge kaldı yemeğim de  neredeyse tamm sonrasında kızımı uyutur çay içerim ben de.. Bahçe işini çok seviyorum bende sürekli uğraşıyorum bahçemle

önce (810 puan) tarafından

Benim için sadece izlemesi güzel otla çiçekle ugraşamam bakamam

Bahçe huzur veriyor uğraşması

0 oy
önce (28,336 puan) tarafından

Günaydın sabah 6 buçukta uyandım bebelerimin beslenmesine patates kızarttım okula bıraktım çocuklaarı geldim miniğim uyanmış 3buçuk yaşında ama ben öyle diyorum evin en küçüğü 🤭 acıktım anne dedi çayımızı koydum kahvaltımızı yaptık mutfak toplancak yorgun hissediyorum kendimiiiii 🥲

Yavaş yavaş yaparsın canım çok yorulmazsın o zamn.. Kaç yaşına gelirse gelsin en küçük olduğu sürece evin miniği olarak kalacak ☺️🌸

Valla pazar günü dipköşe girmiştim bugünde bi süpürdüm komple silemedim yoruldum eşim geldi yemekler ödevler banyolar çamaşırlar derken yine ayaklarım ağrıdı mutfağı toplayıp dinlenicem artık çocuklar uyusunda inşallah

Evet ya büyüsede minnoş miniğim kalır o bbenimmm 🥰

Maşallah sana bende yarınki ruh halime göre ufaktan girebilirim eve 

0 oy
önce (612 puan) tarafından

Günaydın canım yeni uyandım ama hala uykum var uykumu alamadım bugün isim yok ama akşama ne yapsam onu düşünüyorum 

Hergün ne  pişirsem diye düşünmek daha çok yoruyor insanı patlıcanım vardı azcık kızarttım şimdii içini de hazırladım karnıyarık pilav var bugün oğluma  da kıymalı makarna yaptım o patlıcan yemez yemek neredeyse bitti hazır sadece süpürge kaldı 40 dakikaya tamamdır 👍 akşama kadar zaman bana  kaldı bugün şükür 🤲 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 480 göst.
0 oy
15 cevap 621 göst.
+3 oy
18 cevap 334 göst.
+1 oy
9 cevap 239 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,471 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,400 soru