0 oy
66 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4 puan) tarafından

Hanimlar iyi geceler oncelikle aranizda triot hastasi veya guatr ameliyati,geciren oldumu,acaba bu,gun kontrolum vardi daha once ultrason cekildi,bogazimin guatr dediler ve buyuk nodul  varmis distan şiş belirgin zaten bu gunki doktorda röntgen kan ve ekime usg verdi acaba daha once bu yoldan gecen oldumu veya bunlardan sonra ameliyatmi omerecek acaba baska bisey demedi daha once yasahan varmi,aranizda nasil ilerliyor acaba adimlari 

2 Cevaplar

0 oy
önce (4 puan) tarafından

☺☺

-Reklam-
0 oy
önce (5,627 puan) tarafından

Ben 15 senedir troid hastasiyim 

Seninki guatr dıştan belli oluyor 

Nodulü duruma göre ya bi kismini ya hepsini alirlar 

Mesela annem hamileyken ameliyat oldu 

Hipotroid vardı hepsini temizlediler bi ömür boyu ilaç kullanacak 

Ama kilo veremedi mesela 

Benimki de yavaş çalışıyor bende aynı kilodayim 

Senin ameliyatindan sonra kilo alman mümkün çünkü troid hormonun düzene girer 

önce (4 puan) tarafından

Ameliyat onerirmi sence burdan fotograf atsam annenizinkide o buyukluktemi acaba 

image

image

önce (4 puan) tarafından

Attiginiz post dikkatimi cekti benimde ayni sorunlarim var mesela yorgunluk cok oluyor sinir oluyor tahammulsuzluk ve ozellikle cinsel iliskide isteksizlik buda galiba teiotten arastirdim biraz 

önce (5,627 puan) tarafından

Evet canım hormonlar bozuluyor çünkü 

Troid bütün vücudu bozuyor 

Annemin ki içten buyuyendi canım 

Seninki guatr dıştan büyüyor 

Ama çokta çıkıntılı durmuyor 

Ha sonradan da küçülebilir 

Kiz kardesimin de nodul çıktı 2 tane doktor 2 ay sonra gel boyutu buyur yada 3. Nodul de çıkarsa ameliyat ederiz demiş 

Bende sık sık ultrasona giriyorum 

Bizim sülalede çoğu kişide var çünkü 

önce (4 puan) tarafından

İlacla kuculebilirmi acaba doktora sormam lazim ama kuculebilseyfi bu gun ilac yazmazmiydi ulaca baslardi belki cunku bi ay once ultrasonla ölctu ve baya buyumus nodul dedi sonra bir ay sonrasin aultrason istesdi tekrar anliyamadim 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
3 cevap 156 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.

Kategoriler

1,476,468 soru

24,169,604 cevap

335,802 kullanıcı

...