0 oy
98 göst.
önce Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

2 kez aşılama oldum ve tutmadı. 

Bugün adetimin 2. Günü hayıt otu içiyorum sabah akşam bugün başladım. Kaç gün içmem gerekiyor hayıt otu ile hamile kalanlar var mı 

4 Cevaplar

0 oy
önce (816 puan) tarafından

hayit otunu bende aldim icecem. hamile kalmak icin degil

hormon densesi olustursun vucudumda diye. ostrojenim cok fazla sanirim. biraz baskilansin istiyorum . keske testestron iceren bi ot mot olaada kullansam🤣 

hayit otu hormonlri dengeliyor sen cay gibi demle ic gunde bi kupa

önce (3 puan) tarafından

Şu an içiyorum cnm. Doktor ne sende ne eşinde hiç bir seyiniz yok dedi.  Ama durup dururken çocuğumuz olmuyor 2 kez aşılama oldu doktor bu değerlere tutar inşallah gayet iyi dedi eşinin hareketli 12 milyon sperm yolladık içine dedi ama gene de olmuyor tutmuyor. 3. Kez bugün gidecektim aşılama için vazgeçtim dinlenmek istiyorum biraz. Hayıt otunu çok önerdiler aldım sabah akşam 10 dakika demleyip 15 gün içeceğim 

önce (816 puan) tarafından

hayirlisi olsun sifa olsun insallah. ben ilk cocugumu 8 aylik evliyken dusunmeye basladim yani korunmayi biraktim. iki ay hamile kalmadim. beni bi stres aldi hamile kalamiyorum diye hayit otu ictim topcuklari kasigin tersiyle ezip

oyle demliyordim icindeki ozu ciksin suya iyice diye. ictigim ay hamile kaldim. yani  seni uzmek istemem de senin surecin icin komik bir ay tabiki iki ay  hamile kalamamk benim ilk seferki heycanimdan olsa gerek. neyse iste ictigim ay hamile kalmistim. ins sende kalirsin bu ay

-Reklam-
0 oy
önce (163,536 puan) tarafından

bak o hayit otu alerjiye sebeb ur kan pihtilasmasi yapar ayrica tansiyonuda dusurur kas yaparken goz cikarma bacim kullanma oyle seyler basina daha buyuk problemler gelir sagligindan olursun

0 oy
önce (514 puan) tarafından

Göbek esiginiz düşmüştür bir araştırın isterseniz yapmanız gerekeni,4 kişi bu sebeple hamile kaldı 

0 oy
önce (4,901 puan) tarafından

Pcos vardi kullandim 1 hafta 10 gun kadar, ama adetliylen değil adet disinda kullanmıştım,  su an hamileyim, Allah isteyen herkese nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Eslemsare (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
7 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mirahggbbm (33 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 427 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Masal.ak (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.