Sorum yukarıda.
Hap kullanacağına eşin dikkat etsin ilişki sırasında içine boşalma olmasa hiçbir şekil hamile kalmazsın ben üç yıldır kalmıyorum hamile bu yöntemle
Nasıl yani sen prezervatifle hamile kalan hic gormedin mi bi arastirsanaa;))))))Hicbir sey yuzde yuz degildir yirtilamazmi;))))))Allahim cok egleniorm cok
Attığım resmi okuyabilecek yeteneğin var değil mi ama dur düşüneyim sokak ağzı kullanan birinde o zeka yoktur 😏
Prezervatif kullanıp içine bosalirsa evet hamile kalır ama boşalmasa hemen geri çekse hamile kalma olasılığı düşük olur
@Aybalam arkadaşa da anlatır mısın anlama sorunu varda 😂😂 hamile kalınmayacağını düşünüyor
Yahu siz neyi tartışıyorsunuz boşver kim neyi nasıl biliyorsa o şekil yapsin
İhtimalken düşük çünkü döllenmesini engelliyor
Var diye biliyorum. Hiçbir şey %100 koruma sağlamaz kordon bağlamada bile doktorlar %100 koruma garantisi vermiyor
Vardır illaki millet tüplerini bağlattı halde hamile kalıyor ki hap yani
Var canım çok iyi tanıdığım 3 5 kişi var
Uyuyamayanguzel 😂😂
Evet artık uyku problemlerimi buraya taşıdım 😂
İdill nerelerde diyorum bende 😂😂
Çok girmiyorum kız artık
Bende çok girmiyorum 😂 bunu bile daha yeni fark ettim 🤦
@BabyBoyum sende vardin demi
yoo o hapla gebe kalan rahimeydi kiz ben degil
2 kere kullanmak zorunda kaldım birinde korundu 2. De korumadı 3 saat sonra aldığım halde kamile kaldım:]
Tabii ki hapı yumurtlamadan önce içersen hamile kalmazsn ama zaten yumurtlamışsn ve ilişki olduysa gebelik oluşur hapın amacı yumurtlamayı ertelemek
Var duymuştum daha önce
Evet canım ben kaldım hemde iki kere ertesi gün hapı kullandım hamile kaldıktan sonra üç gün sonra düşük yaptım.
O bir doğum kontrol yöntemi değil ki. Tabii ki de hamile kalınır.
1,453,131 soru
23,853,954 cevap
320,010 kullanıcı