0 oy
621 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,088 puan) tarafından

Kızlar eşim beni dövdü gözümün üstünde yara var burnumu cizdi ben istemiyorum artık ama ailem arkamda olmaz diye cekiniyorum eşim bana o. Rspu diyor benim hiç bir zaman hatam olmadı cok şükür namusuma laf getirmedim cocuklar bile belki benden değil diyor böyle demesinin sebebi ilk gece kan gelmemesi kücükken banq civi girdi hastaneye gittik ama doktor birşey olmamış dedi ama eşim bana inanmıyor 2 evlatım var biri aralıkta 4 girecek biride 8 aylık elimde şuan 6.000 bin  var hicbirşey almadan cıkmak istiyorum eşim ailesi üst katta gecen gün eşim dövdü hiçmi duymadılar biri aşağı gelmedi ben istemiyorum artık eşim eşim 1 ay calışıyor 2 ayda evde yengem ile konuştum abi diyor yanıma gelsin yengem halamın kızı yabancı değil ailem cok kızgınım babam beni zorla verdi ben istemedim ne yapacağımı bilmiyorum cok caresizim siz olsanız ne yapardınız 

14 Cevaplar

+4 oy
önce (1,982 puan) tarafından

Baban zorla verdiyse tabiri caiz ise eşek gibi de geri almasını bilecek. Hoş zorla verenden pek bir hayır beklememek lazım. Sen abine sığın gerekirse . 

Beni mi merak ettin :) yorumu mu anlamadım canim

önce (163,510 puan) tarafından

yorumunu 

AA niye ki 

önce (163,510 puan) tarafından

bemzer bi posta yazmistin yazdimlarini cok begenmistim sonra postu kaldirdilar 

Allah Allah hangi posttan bahsettiğini anlamadım ama neyse :) 

-Reklam-
+4 oy
önce (8,706 puan) tarafından

Ah aslı ah adamın sana ilk şiddeti değilki birkere daha yapmıstı sen sonra çok değişti artık bilmem ne dediin sana ikinci cocuğu da yapma dedim ama sen dinlemedin kendi düşen ağlamaz inan dıcek bişey yok sonu böyle olcağı çok belliydi 

+3 oy
önce (1,258 puan) tarafından

Canım hakaret küfür ne varsa ses kayıt et 

Dövdüğü zaman darp raporu al hastaneye git

Uzaklaştırma verdir 

Kadın sığınma evine git 

Çocuklarını al verme 

Baro avukat veriyo ücretsiz 

Nafaka tazminat işte 

Takı altın senin ve çocuklarının al onları

Gir işe çalış 

Sonra evini ayır eşyanı al 

Çocuklarına bakarsın 

Telefonuna kades indir 

Dövmeye geldiği zaman ona tıkla 

Polis kapıya gelir 

Şikayetçi olursan işlem yaparlar 

Olmassan biz bisey yapamayız derler çıkar giderler bacım 

Eğer yaparım diyorsan öyle çık bu yola 

Yok yapamam edemem diyorsan da

O hayat o karar senin 

+2 oy
önce (15,222 puan) tarafından

Dayak meşru olamaz canım siz olsanız deme ölün çıkmadan dirin çıksın evden madem abin arkanda

+2 oy
önce (754 puan) tarafından

kendi pzvnklkgi yakistiryor demekki kendine sana o… derken. boyle hyvnlarla yasam olmaz pilini pirtini colugi

cocugu al ailene gt bu halde gorurlerse seni baban neladar vcdansizda olsa birakmaz az bi adamsa 

+2 oy
önce (2,857 puan) tarafından

İnsanın arkasında sağlam ana baba yoksa 🍁🍂🍂 bundan bir farkı kalmıyor bu hayatta 

+2 oy
önce (24,300 puan) tarafından

Ah ah hiç derdim yokmuş gibi okuduğum her üzücü kadın hikayesinde kendim yaşamış gibi üzülüyorum keşke aileler çocuklarını yaparken ölene kadar o anne baba vasfının devam edeceğini görseler. Abinin destek olması çok güzel ki bence de sahip çıkmalı bir abi kardeşine. Kocan olacak o haysiyetsiz madem namusuna guvenmemişte neden evliliği devam ettirip üzerine çocuk yapmış haysiyet.siz ******** 

+2 oy
önce (766 puan) tarafından

Çivi malum yerine nasıl girdi hepsini geçtim çivi hikayen cidden inandırıcı değil diyelim ki belki de sen bebekken tacize uğradın bilmiyorsun eşin de anladığım kadarıyla o. Çocuğu madem sen osun ilk gece terketseydi ailen de çivi olayını biliyorsa sana sahip çıkardı konuşur anlatırdı hepsini geçtim iki çocuk neden yaptı mal adam Bence al çocukları ailene git ailen kabul etmezse sığınma evine git o adamla yasamA

+2 oy
önce (8,834 puan) tarafından

Öncelikle hakaretlerini kayıt altına al ve git darp raporu var bunlar ileride bosnairken çok işine yarar çocuklarını senden alamaz. Ve babanı ara söyle zorla verdiğiniz adam benim namusum hakkında ileri geri konuşuyor ve beni dövüyor de. Boşanmak istiyorum de. Bir anda fevri davranma çocukların için delil topla sonra ayrık bununla ömür geçmez bacım. 

+1 oy
önce (3,257 puan) tarafından

Döğdüğü zqman polisi çağır.hoş böyle hay,,,vanlara bişey olmuyorda gerekirse kadın sığınmaya git.ne diyelim bacım arkada insanın düzgün ailesi olmayınca insan böyle ziyan oluyor

+1 oy
önce (3,823 puan) tarafından

Telefonuna kades uygulamasını indir baktın ki yine şiddete yöneliyor bas yığ kapıya polisleri. Al çocuklarını git sığınma evine hiç olmazsa dayak yemiş olmazsın hakaret işitmezsin. Ailene de Allah vicdan merhamet versin 

0 oy
önce (3,690 puan) tarafından

Böyle bir adama 2. Çocuk niye ? Yani kusura bakmayın ama bu tarz postlar da çok sinirleniyorum bir bakıyorum ki ya 2. Çocuğu var ya da 3. Çocugu var böyle adamlarla nasıl çocuk yaparsınız ki böyle şiddete meyilli olduğunu bile bile çocuk yapmak bana çok yanlış geliyor sonra düşünürsün işte 2 çocukla ne yapıcam diye 🤷

0 oy
önce (522 puan) tarafından

Çiviyi miviyi geç başka ilişkide yaşamış olsan seni her halinle kabul etmesi lazımdı kendine hiç el degmemişmi madem öyle neden çocuk doğurdun bundan çekip gitseydin bir bagın yokken 

0 oy
önce (2,396 puan) tarafından

Ailen arkanda olmadığı için hiç bir şey yazamıyorum üzdüğünüz. Rabbım yardım etsin

İlgili sorular

+11 oy
21 cevap 880 göst.
0 oy
2 cevap 202 göst.
0 oy
10 cevap 3,706 göst.
8 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Hilal.hilal123 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 7,279 göst.
7 Nisan 2019 Diğer kategorisinde ♥️İkRa'M♥️ (1,062 puan) tarafından soruldu

Kategoriler