0 oy
203 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (128 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 1 yaşında 8 buçuk kilo hiç bir şey yemiyor ne yapsam bilmiyorum doktor ada götürüyor um aynı sizce de kilosu az değil mi

7 Cevaplar

0 oy
önce (30,897 puan) tarafından

Doğum kilosu nasıldı 

önce (128 puan) tarafından
+1

8 aylık en 7 buçuk tü canım ama bugün doktor a götürdüm 8 buçuk

Benim oğlumda yavaş kilo alıyor alt sınırda ilerliyo hep ama sorun etmediler fazla 

İnşallah sorun olmaz zaten bende eşim de zayıfız eşim çok zayıf 57 kilo bende 58 kiloyum bazen diyor um belki ondan zayıf tır kim görse niye kızın zayıf diyor

İştahı için bişeyler versen aslında faydalı olur doktorlar neden öyle bişi söylememiş anlamadım 

+1

Kan verdik bugün canım hasta nedeyim inşallah kötü bişey yoktur

-Reklam-
0 oy
önce (625 puan) tarafından

Doktor bişey önermiyormu canm sen yedirme koy önüne yesin

Bişey demiyor eskiden öyle yerdi şimdi dudağında vücudu nda yara gibi bi'şey olmuş kan verdik bugün onu bekliyoruz inşallah kötü bişey yoktur 

0 oy
önce (7,275 puan) tarafından

Hastalanmayançocuk adlı ınstagram sayfasında kilo aldıran atom tarifi var

Bugün vitamin ilacı verdi canım ama bakarım ona da

0 oy
önce (460 puan) tarafından

Kız seninki yine iyi kızım kasımda 2 yaşına girecek 8 kilo

Senin ki çok zayıf canım doktor a götürdünmü hiç

önce (460 puan) tarafından

Gidiyoruz canım da prematüre bebek yemek yesin diyorlar 

0 oy
önce (1,122 puan) tarafından

Benimkide 1 yasinda asla hicbir sey yemiyor aksama kadar bugun sadexe azicik hurma isirdi bir isirik ne kahvalti ne oglen ne aksam yemiyor şastim kaldim

Benim kide öyle bir yaşına girdi asla bi'şey yemiyor doktor a gittim dün vitamin verdi

0 oy
önce (20 puan) tarafından

Benim kızım büyük mesela 6 yaşında ama zayıf boyu var doktora götürdüm gen testleri neler neler yaptırdım sonuç tertemiz ve dendi ki anne zayıf baba da zayıf gayet normal bağırsakları çok güzel çalışıyor kızımın bir kere bilmem Kabız oldu ve çok aşırı hareketliydi etkisi illa ki vardır not herşey yemesine rağmen kilosu Sınırda boyu uzun akranlatrına göre 

Benim kızım hep kabız eşimde öyle ama eşim çok zayıf ama bir yaşına girince hiç birşey yemiyor

0 oy
önce (5,684 puan) tarafından

Canim cocuk temiyosa kilo almaz yapcak bisey yok benim oglum 1 bucuk sene gr kilo almadi yemiyodu cunku simdi toparliyo yavas yavas kan degerleri normalse cocukta halsizlik sakinlik falan yapmiyosa takmican yapcak bisey yok bizim demir yerlerde surunuyo 

Bende eşim de demir eksik liği var onda da var sürekli kızım kabız doktor a götürdüm çatlak çıktı bir yaşına girince yemek yemiyor artık  6 aya kadar zar zor kendi sütümü verdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
+1 oy
5 cevap 122 göst.
+2 oy
17 cevap 240 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,702 soru

24,172,974 cevap

335,944 kullanıcı