0 oy
419 göst.
önce Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından

Kızlarımdan hastaneden sonra okula gittim çocuğumun nakil işlemi vardı eski müdürle iletişime geçtim onaylattı ve gittim müdürle konuştum nakit işim onaylandı sınıfı belli oldu çocuğumuz sınıfıyla gittim öğretmeni ile konuştum öğretmen ay çok geç kalmışsınız Emin misiniz benim sınıf olduğumu nereden geliyorsunuz Yeni mi taşındınız ne yaptınız oflamaya başladı kutlamaya başladı sizin aile planlamanız yoksa sen bu kadar çocuklar nasıl götürüp getireceğim hafızası bu kadar çocuk dediği de 3 tane çocuğum var neden bu kadar göze battım ben elinde olsa almayacak anaokula gittiğimi pek zoruna gitti ya beni müdür gönderdi zaten senin sınıfın çıktı ben kafama göre nasıl söylesene kadar çocukla gelip gidiyorlar anlamıyorum gerçekten çözemiyorum bu öğretmenler neden böyle biraz daha zaten bir şeyler söylesin hep böyle sınıfı değiştireceksin çocuk başlamadan sonrada listeyi verdi 

11 Cevaplar

0 oy
önce (6,153 puan) tarafından

Kaç çocuğun var? 

önce (233 puan) tarafından

3 tane 

önce (6,153 puan) tarafından

Çok da değilmiş aslında ama neye takıldı tam olarak acaba öğretmen. Bakamayacağı çocuğu yapana ben de çok kızıyorum, bunu mu ima etti acaba 

Hayır kız yani isetegi çocuğu başka okula başka sınıfa gönderim 

-Reklam-
0 oy
önce (30,256 puan) tarafından

Bazi öğretmenler gerceten col gereksiz kasiyor gereksiz laf yapiyorlar  yani yardimci olmak yerinde neden strese sokuyorsun insani 

Hiç deme zaten hastayım ben elimde bebek 

0 oy
önce (2,781 puan) tarafından

Uyum haftasından sonra gelen öğrenci eğer ağlarsa ve alışması zor bir cocuksa sınıf yönetimi açısından çok zor oluyor. Tam sınıf alıştı etkinlik yapacağım derken 1 çocuğu daha alıştırmaya çalışıyorsunuz. Cidden zor oluyor. O ağlarsa alışan çocuklar da ağlayıp annemi istiyorum demeye basliyor. Ama söyleme şekli gereksiz. Kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Kimin kaç çocuk yapacağına da kimse karisamaz

Yok benim çocuğum ağlamaz anasifinda da hiç ağlamadi sesiz birisi kimseye karışan biriside değil 

0 oy
önce (5,741 puan) tarafından

biraz terbiyesizlik yapmış isterse 10 çocuğun olsun kimse bu lafı diyemez

Yani ne anlatmaya çalıştı herkade beni kizdririp. Çocuğu başka sinifami aldirmami sitedi

0 oy
önce (4,037 puan) tarafından

Herkeste burnunu he boka sokuyor..

Simdi olmuş 3 tane çocuk napcan sakın birisin herelde laf söyleme hakkını sahip olmuş..

Sıkıyorsa bana desin okul çınladı valla en gözde veli ben olurdum 😀

Ya kucağımda Bebek zaten hastayım biraz konuşa ugrasacaktim da neyse dedim 

0 oy
önce (2,297 puan) tarafından

Bazı öğretmenler çok değişik gerçekten bence sınıfı düzene oturdu falan baştan baslicak ya  ondan bazilari burnu yere düşse almixak 

Ben dedim size yardımcı olacam geride kaldiysa

0 oy
önce (24,334 puan) tarafından

Yani yeni mı taşındığınız uyum haftası neden göndermediniz falan diye tamam sorabilir ama aile planlaması yoksa lafı çok değişik size tavrından ziyade öğretmenin kendi zihniyetine üzüldüm.

Ben olsam var planlamamız üç çocuk olarak planladık size sorun mu oldu derdim 

Bişey demedim çıktım geldim 

0 oy
önce (1,067 puan) tarafından

Çocuğun anaokuluna başlamasıyla sizin kaç çocuğunuzun olduğu ne alaka Allah aşkına , ona ne yani ister 3 doğurursunuz ister 13 tövbe yarabbim , 3 tane de evde var diyeydiniz :D

+1

Nasıl yapacan bebekle diyor dedim mecburum ben anneyim 

önce (1,067 puan) tarafından

Uğraşması zor geliyor bazılarına işte , inşaAllah çabucak alışır evladınız

İnşallah 

0 oy
önce (7,034 puan) tarafından

Nasıl geç kalmışsınız ne kadar saçma sapan konuşmuş gerçekten bazı insanlar nerede nasıl konuşacağını bilmiyor geçen haftaya kadar oryantasyondu hemen hemen biz daha dün bütün listeyi tamamladık verdik ellerine yani bir nevi dün başladı önce günler normal standart oyunlar oynuyorlar ya genel olarak öyle hafta sonu elimize liste ulaştı pazar aldık pazartesi de tamamen başladı yani neyi nasıl geç kalmışsınız boş beleş sözler ya boş ver canım

Vallahi canım daha köyleri öğretmen müdür bile gelmemiş daha okulda bir sinek bile uçmuyor köylerde ben burada değişikler gerçekten daha aynen dediğiniz gibi millet sütünden baktım herkes listeyi yeni yeni almış ellerinde geçiriyor neyin geçiyor onu anlamadım ben bir de benim çocuğum öyle sessiz birisi yani kimsenin işine falan karışmaz zaten anasınıfına gittim yani çocuğundan zorlanacağını zaten sanmıyorum neyin kafasını yaşıyorsa artık

önce (7,034 puan) tarafından

Sen yine kendi bildiğini yap canım yani susma çünkü insanlar arası artık bu tarz şeyler olmuş ne kadar susunca o kadar ezilirsin o kadar karşı tarafın sana söz söyleme Hakkı oluyor Sen kendi bildiğini yap tatlım

0 oy
önce (782 puan) tarafından

İki aylık bebek 

3 yaş çocuk 

6 yaş çocuk 

Sence bu devirde bu normal mi sorun çok çocuğun olması değil yaş aralıkları sadece 6 ile 3 olsa bile insan zor bakar benim bire baslayan çocuğum var tek çocuk canım çıkıyor bebeğim olsa asla ikisine bir bakamazdim her gün bebekle okula getir götür çok zorken senin ek olarak üç yaşında başka çocuğun da var peşpeşe çocuk dogursan daha iyiydi en azından biri bire diğeri anasinifina giderdi ya da biri ikiye biri ana sınıfına gitseydi bebeğine yine bakabilirdin 

Ya o öğretmen de haklı şimdi senin o birinci sınıf çocuğuna ne faydan olacak iki aylıkken bebeği insan tuvalete gidemiyor banyo yapamıyor tek.Ustelik sen bu şeylerde büyük diye birinci sınıf çocuğunu kullanıp onun eğitim hayatını olumsuz etkileyeceksin 

önce (1,639 puan) tarafından

@Renklihatira biz de onu diyoz canım iste. Sen mi bakicaksin sanane? 😂

önce (782 puan) tarafından

Sen önce 10 tane çocuk doğur sonra Tayyip dedeleri bakar 🤣

önce (1,639 puan) tarafından

İstersek 20 tane dogururuz şekerim seni alakadar etmez 😁 gerçi sen zaten sırf kaos çıkarmak için bu platformda oldugun için sana cvp vermek bile gereksiz ☺️

önce (5,258 puan) tarafından

Aynen tek derdi kaos çıkarmak. İçinde bu negatif enerjiyle nasıl yaşıyor bilmm

Renkli hatıra sana çocuklarımı gönderdiğim zaman sen bakacagin zaman konus bence  ihtiyaçlarını sen mi alıyorsun benim oğlum birinci sınıfa başlamadı doğru geç kaldı diye ben a harfini bile yazdırdım yazıyor şimdi hem küçük a hem büyük a yi bir hafta öğretmen anca molla seylerin üstünden geçer ve benim oğlum azimli ya merak etme 

0 oy
önce (7,190 puan) tarafından

Öğretmen mi dedi aile planlamanız yok

Sanki doktor sanki hemşire 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 353 göst.
22 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde selenaygozen (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Enesay (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 941 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde & (137 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 488 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (24,967 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,176 soru

24,165,563 cevap

335,579 kullanıcı

...