+1 oy
380 göst.
önce Diğer kategorisinde (20,141 puan) tarafından

Günoo bacısular Günün planlaması yapıldı Allah'ın izniyle çocuğu uyutmaya aldım uyutup ev silme süpürme balkon yıkama tuvaletleri banyoları yıkama akşama yemek yok eltim büyük bir davet veriyor bizde davetliyiz kaynana falan da orda çekilmez ama yemek yapmamak için mecbur gidilecek 🤣🤣

Sizin planlamalar yapıldı mı ? 🌸💕

19 Cevaplar

+3 oy
önce (1,489 puan) tarafından

Günaydın günaydın günün planı hazır 

Kahvaltı sonrası valiz hazırlığı hala eksikler var onları koyacam sonra kızla ikimize ara öğün yapacam sonra banyo ve öğlen uykusu uyanınca öğle yemeği yine ara öğün yine akşam yemeği sonra bulaşıkları makinaya at ve yola çıkış Allah'ın izniyle 

Yapmaya vakit olursa annem yapar getiririm kız 

önce (1,120 puan) tarafından

Hahahahahaaha şaka yaptım kız kazasız belasız gidersiniz inşallah yolunuz açık olsun 🤗

Teşekkür ederim çok saol ben şaka yapmıyorum kız valla annem fırsat bulurda yaparsa mutlaka getiririm sana daha annem düğün için kendine alışveriş yapmadı ben kına için alışveriş yapacam daha kına süsü malzemeleri alınacak bir haftada hepsinin bitmesi lazım 

Bence orda yapın alışverişi ya da orada daha güzel şeyler vardır kız şaka yaptım anam siz gezmeye gitmiyorsunuz ki gezme olsa başını şişiririm de 😁 olsun kuzenlerim gelecek onlara söylerim kız yeriz yine onlar da getirirse hep beraber yeriz sıkıntı tınnee😂

Orda alacaz zaten burda birşey yok ki

-Reklam-
+2 oy
önce (800 puan) tarafından

Günaydınnn ben uyandım oglum uyuyor hergün plan yapılıyor ama uygulanmıyor bugun oglanların dolabını düzenlicem inşallah evler toplanacak eltim yok davet etsin yemek yapılacak 

önce (20,141 puan) tarafından

Olmaması da güzel baciko benim 5 tane de 2 si dışında diğerleri boş 

Öylemi dersin 3 kardeşiz hepimizde tek oglanlarla evliyiz hiç birimiz tadamadık 😂olmayınca merak ediliyor ama

Ha bide erkek kardeşim var oda tek oglan 😔

Hiç merak etme boşver 🤣🤣

+1

Dogrudur tmm artık merak etmiyorum😂

+2 oy
önce (4,271 puan) tarafından

Günaydın canım, maşallah canım ne güzel bu kadar iş yaparken çocuğun uyanmiyor maşallah 🧿 benimki nefes alsan uyanır hâlâ 😀

Öğleden sonra diş randevum var onun korkusu var 😅

Uyumuyor ki uyansın 🤣🤣 kocam evde uyuturum uyansa da kocam bakar umuduyla işlere giriscem birde yemek derdim yok diye 

önce (4,271 puan) tarafından

İyi o zaman canım çabucak biter inşallah 👍🏻😀

+2 oy
önce (3,112 puan) tarafından

Günaydın  bugünkü plan günüm vardı ama güne gelecek olan  kişinin  çocuğu  hastaymış o yüzden ben güne gitmeyeceğim dha yeni hastalıktan  geçtik   o yüzden şimdilik evdeyim  çocuğu uyuttum  kız kahvaltı hazirlicam    yemek olarak tavuklu patates yemeği yapmayı düşünüyorum 

Bende uyutmaya çalışıyorum da toto sallayıp duruyor oynak Naciye 

Hahahah😅😅 Bol uykuları olsun 

Aminnn amiğğğğğnnnn 🤣🤣🤣🤣

😅😅🤗🤗🤗🤗🤗😁😁😁

+2 oy
önce (217 puan) tarafından

Sizlere günaydın eşim ve çocugum kayınvalideme gönderdim ben biraz hasta gibi olduğum için evde tek başımayım 

Geçmiş olsun canım ❤️ 

önce (217 puan) tarafından

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (17,365 puan) tarafından

Günaydın günaydın 🌸 🥰 Kızlar uyuyor hala eşimle Kayra bey tıraşa gittiler 😁Eşim izinli bugün bı çok plan var aklımızda bakalım hangisini devreye sokucazz🤣💃🏻

Kızı uyutursam çılgın planları devreye sokcam da kız uyumuyor 🤣🤣 benim küçük bey Kayra olamıyor maalesef baba engeline takıldık kız ismi diyip duruyor ben oğluma kız ismi koymam Google de genelde kızlara kullanılır yazıyormuş sinir kirizi gecirtme derecesinde birbl kavgamız oldu geçen günlerde efenim🤣🤣

😁😁😁 aslında unisex bı isim aksine eşim çok istedi benimde  4 yaşında Kayra hep erkekte gördüm ben💙Kız olarak  hiç rast gelmedim🤭hatta küçük kızımın anasınıfında Kayra Berk vardı muazzam bi cocuktu 🧿Arkadsimin kızkardeşi koydu yeni bebeği oldu 🌸 Sağlıkla kavuşun inşallah içinize sinen bı isim bulursunuz inşallah 🤲🏻🥰

Amin canım ❤️ bende hep erkekte duydum benim içime çok siniyor eşimde çok istediğimin farkında olduğu için kıyamaz da koyar diye beklemedeyim

İnşallah inşallah 🥰 🤲🏻 Vaktinde saatinde sağ salim gelsin de minik bey🌸

Amin amin tek duam bu şu gunlerde

+2 oy
önce (3,271 puan) tarafından

2 bavul esya yıkama programi başladı allah bana yardım etsin 😀 ben hasta bebek.hasta evde yemek yok evler duruyor tatil bitti bu kadar😀

Kız at makine yikasin aman asmazsan olmadı yarın yine yıkarsın ben bu aralar çok yapıyorum da 🤣🤣

önce (3,271 puan) tarafından

Atıyorum yıkanıyor asıyorum bitecek inşallah daha utu isi olcak 😂

+2 oy
önce (442 puan) tarafından

Günaydın canım ben de çocuklara kahvaltı yaptırdım biraz serindi bugün nasıl dışarısı bilmiyorum yine 36 derecenin altında değildir birazdan bakıp havuza indireceğim biraz çocukları sonra da onları uyuturum ben de bir elbiseler süpürürüm dün çoğu şeyi hallettim zaten Bir de perde atacağım bugün 

Benim de doğuma 20 gün kala annem gelmişti tabii çok rahat etmiştim ama birçok şeyimi kendim yapmıştım zaten önceden özellikle kullanmadığım bütün eşyaları kolileyip kaldırdım İnan ki ne kadar az eşya o kadar rahat oluyor iki çocukla hayat kızımda da zaten kayınvalidem vardı her gün evimi silip süpürdüler misafir ağırladılar bana baktılar annemden farkrtlari yoktu yani ben ikisinde de güzel geçirdim senin de güzel geçer inşallah ama çok yorma kendini çok bel ağrısı oluyor bu zamanlarda ben kızım da o kadar çekmedim ama oğlum da çok çatı ağrısı çektim bel ağrısıyla

Çatı ağrılarım ve sancılarım var benimde ondan suyun boşalır bir anda diyorlar bende isleri rafa kaldırdım bir müddet havalarda çok sıcak yapamıyorum 

Yapma yavrum ya benimki kıştı ona rağmen canım darlanıyordu ikinci çocukta bile gerçekten çatı ağrısı çok oluyor seninki de erkekti değil mi ikinci bilmiyorum ben bel ağrısı ve çatı ağrısını çok derin yaşadım ikincide

Beniimde erkek ve rahime sanki öküz oturmuş gibi o derece zorluyor kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım sancı nedir öğrendim sayesinde oğluşun

+1

Ah yavrum ya Allah kolaylık versin 

+2 oy
önce (371 puan) tarafından

Günaydın bacikom 

Çay içiyorum 

Eğer bugün ararlarsa rehabilitasyona giderim 

Daha aramadılar bekliyorum 

Gidersem aksam üzeri eve gelirim 

Yemeği eşim aşcı olduğu icin cogunlukla o yapar 

Benim yemeğim hazır olur 

Eşim yemek yapmayı cok sever 

Ben de temizlik ve ütü yapmayı cok severim 

Terapi gibi geliyor bana 

Ay maşallah eşine benimki de yapar ama nadir ben yokken 🤣

önce (371 puan) tarafından

O yemek yaparken bende onu izlerim çok güzel oluyor.

+2 oy
önce (4,925 puan) tarafından

Günaydınnnnn sabah şekerleri küçüğümü uyutuyorum kahvaltı yapacağız daha alışveriş yapicam eve süpürge tutucam yemek var dolapta bugün onlar yenir akşam poğaça yapmayı düşünüyorum yarın sabah kahvaltıya misafirim var halasının bal yanağı gelecek inşallah 

Sana da kolay gelsin 

Sağol canım sanada kolay gelsin ❤️ 

+2 oy
önce (6,982 puan) tarafından

Kocam evde yok annem iste aksam gelcek gene oglum oyun oynuyor  bende o uyuyunca temizlik yaparim simdi onla olmuyor avmye falan mi gitsem diye dusunuyorum cocugu gezdirmeye karad veremedim daha oyun alani kartlarimiz dolu gele bir tanesinde 400 yada 500 olmasi lazim kullansam mi diye dusunuyorum 

Çok iyi olur çocuklar da sevinir sende bir kahve içer kendine gelirsin 

önce (6,982 puan) tarafından

Bakalim canım karar asamasindayım cunku evde sıkılıyor sıpa burnumdan getiriyor

+2 oy
önce (1,818 puan) tarafından

Günaydın canım mutfak dolaplarını temizlemeyi düşünüyorum onun dışında bi etrafı süpürür silerim çok işim var aslında da hepsini bir günde yapamayacağım için her gün bir odayı temizleyerek yapacağım insaAllah yemek de düşünmedim 

Benimde mutfak dolapları silinecek ama nasıl yaparım bilmiyorum 

önce (1,818 puan) tarafından

En nefret ettiğim iş ama mecbur yapıyorum içi çok berbat oldu bide mutfağım büyük dolap çok daha zor oluyor

+2 oy

Günaydın canım plan yok her zamanki rutin işler bitti yemekte koydum ocağa oturuyoruz minik kuşumla market arabasi gelecek onu bekliyorum alışveriş için 😁 sana da Allah kolaylık versin 

Amin Allah razı olsun ❤️ çocukluğum geldi aklıma market arabası diyince kaçırmamak için yollarda beklerdik ☺️☺️

+2 oy
önce (784 puan) tarafından

Gelinlik online siz anladınız 

Kaynana mağdurları diyelim mi o zaman 🤣

Ah ah de bacım ozaman bı şarkı patlatalim mi Zara kendim düştüm kalkabilirim

Bende eltime geldim kaynana magduru sayılırım gözü üstümde bu aralar kaccam sanıyor heralde 🤣 🤣 

Aman salla gitsin 

+2 oy
önce (4,911 puan) tarafından

Kahvaltı başında çay içiyorum. En büyük oğlum birazdan dershaneye gitcek kızlar aşağı siteye iner kankalarıyla

Bende ni bulaşığı toplayıp minik oğlanı uyutup ütüye başlayacam

Başka iş yok şükür banyoyu gece 12 de yaptım diğer yerlerde temiz. Akşam yemeğide var dünden ohh .

Oh mis valla planlı programlı kadınları severim ben hiç öyle olamadım 🤣🤣

+2 oy
önce (1,077 puan) tarafından

image

nohut pilav yaptım yemek olarak 

Menemen konservesi yaptım yoruldum 🤫🤫🤫

Ay ellerine sağlık huzurla yiyin kaynanam geldi aklıma ben nefes alamıyorum gebelikten o bana gorumcenin gelini konserve yapmış 40 kavanoz sen yapmıyor musun dediydi bir kaç gün önce bende yapamam dedim onun yapmasimi var kolay diyordu karı beni başka gelinlerle kiyasliyor 

önce (1,077 puan) tarafından

Valla bende zorlandım 1.5 yas bebeyle . Ama olsun yapamazsan kalsın 😇😇

Benim kızda 1.5 yaşında birde 32 haftalık hamileyim bu halde imkansız yapamam oda kalsın kışlık sebzeler yeriz çokta gerekli değil 

+2 oy
önce (4,967 puan) tarafından

Oglenden bildireyim 

Bulasik makinasini bosaltip cikanlari koydum 

Cocuga corba pisirdim 

Makinaya camasir attim yikaniyo 

Balkonu yikadim camasir sermeye hazir 

Ortalik daginik degildi zaten ama olani da toparladim bu kadar 

Suan dinleniyorum oglan kedinin kasap izledigi gibi beni izliyo oyun istiyomus simdi oyun oynayıp onu uyutcam uyaninca kayinvalideme gitcez aksama benimde yemek derdim yok yani zaten 9 da dogru geliriz ondan sonra da bisey yapmam araya sikistirabilirsen kapilari silcem 3 gundur silecem ama hala yapmadim 😂 bakalim 

Senin herif banyo manyo temizliyo mu benimkini cirak gondersrm egitirmi donunu katlayamiyo da 😂

Balkon yıkar da banyo hiç denemedik bacım ben yokken yıkar temizler de ben varken daha görülmedi 🤣🤣

Adres yolla kocayi enisteye postalicam 😂

Benim ki kendini örnek gosterilmis biri olarak görse çok mutlu olur bayılır öyle şeylere daha çok iştaha gelir evi Kırklar o gazla 🤣🤣

Kiz goster yazdiklarimi da yarin bi evi temizledin sende dinlen o zaman 🤭 ama masaAllah gercekten Rabbim muhabbetinizi artirsin cik mutlu oldum senin adina da eniste adina da sen dinleniyosun esin sevap point kazaniyo miss 

+2 oy
önce (1,657 puan) tarafından

Yapıldı çoktan sabah 11 is aksam 8 paydos eve gitme 9.45 aksam yemek ye topla çay iç uyu sabah ic 24 yil degismedi:)))))

Çalışan kadınlar için daha zor ev işleri ☺️

Hemde ne zor  gel bana sor 

Emekliliğe az kaldı şükürler olsun rabbime

+2 oy
önce (14,475 puan) tarafından

Şimdıden iyi eğlenceler 😉 

Belediye çoçuk atölye kuruyor bugun sahilde 4 gün sürecekmiş akşam oraya inecez 

Yemeği yapıp gitsem süper olacak küçüğü getirdim odasına bklm 

İyi eğlenceler canım ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 569 göst.
29 Mart 2019 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 392 göst.