+1 oy
327 göst.
önce Diğer kategorisinde (907 puan) tarafından

Kızlar geçen açtığım postu bilenler vardır eşimle tartışmasız ve eşim şiddet uygulanmıştır bende uzaklaştırma kararı çıkarmıştı bu gün çocukları görmek istedi kayinvalidemle gönderdim sonra getirdi geldik al çocukları diye çağırdı. Pişman mis özür diliyor ama affetsem artık zaten eskii gibi olma ihtimalimiz yok bunu çok iyi biliyorum ya aile terapisti yada psikiyatri ye gidip tedavi olması lazım yoksa asla dönemem ona da söyledim kabul edilir ama yine d3 ne yapacağımı bilmiyorum sizce ikinci şans verilmeli mi

7 Cevaplar

+2 oy
önce (1,693 puan) tarafından

Yani şiddet var ama kimse de durduk yere yuvası bozulsun istemez eğer ki gerçekten akıllanacağini biliyorsan bir şans ver çocukların için tabi öncelik tedavi olsun 

önce (907 puan) tarafından

Bende tedavi olursan oyle dedim zaten çünkü iki çocuğum var ve çocuklara da zarar verirse diye korkuyorum işte istemez

-Reklam-
+1 oy
önce (8,834 puan) tarafından

Bir kere yapılan hata affedilir ama birden fazla kez olduysa affetmek aptallıkk olur huylu huyundan vazgeçmez. 

Bende ne yapacağımı şaşırdım ailem zaten bilmiyir yaşananları kizim baba düşkünü çok kötü bir durum de düşünmekten beynim yaniyo

+1 oy
önce (1,735 puan) tarafından

Yaşadığında çok zor yuvayı yıkmakta çok zor gerçekten insan iki arada kalıyor ama işin kabul atkiyse terapiyi falan düzelir dersen bi denemekte fayda var ama yok kaç kere böyle şans verdim hepsinde aynı değişen bişey olmadı dersen orasını sen bilirsin yaşayacak olan sensin bu hayatı yaşanır gibiyse dene

Aynen oyke ve ailem bilmiyor bu yaşananları bilseler 5 dk durdurmakta zaten burda hiç birseyden haberleri yok ve aklım karman çorman 

+1 oy
önce (3,269 puan) tarafından

Bu konulardaki düşüncem.adam kurulu düzeni bozulmasın.

Karısı çocuğu elinin altında dursun diye qyrılmak istemez.

Çocuklarım zaten küçük canim asla veremem biri 4 yasinda biri 10 aylık 4 yas kiz o ilgilenir ama anca yemek gezdirme bu kadar ne banyosunda yaptırır ne ilgilenebilir ben gibi en çok üzüldüğüm zaten cocuklar 

önce (3,269 puan) tarafından

Zaten boşan demek haddime değil.sadece dönersen eşinin aşık oluşuna bağlama pişmanlığını.

Üzgünüm ama seninde vurdumduymaz eşin var.tamamen düzelip alkolü bırakana kadar diren canım

Zaten asla eskisi gibi olamayız çünkü artık soğudum benden eskisi gibi olamami beklemesi saçmalık olur bu evlilik sadece çocuklar icin devam etmek zorunda kalcak ben ona da söyledin o ilk günlere dondurebilirsen beni anca o zaman seni mutlu edebilirim diye ilk zamanlar etrafımda pervane işten gelince öpen hasta olsam bana bir şey olmasa yemeğimi varıncaya kadar yapan bir adamdı yıllar geçtikçe degisti yine o günlerdeki gibi beni mutlu ederse o da mutlu olcak anlattım bunların hepsini onada 

+1 oy
önce (1,982 puan) tarafından

Başıma geldi, çok pişman oldum boşanma davasından vazgeçtiğim için. Fakat benim şartlarım farklı tek çocukla boşanmak daha kolay , senin anladığım kadarıyla birden fazla . Ben evliliğimin 4. Yılına girdim, snein daha uzun olabilir. Ha bir de ekonomik özgürlük önemli. 

Biz de 5 sene olcak canim bende ne yapacağım bilmiyorum evlenmek zor yıkmak kolay gibi ama bilmiyorum ya kafam çok karışık ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum yaptıklarını da unutamıyorum bu ikinci şans ha demeye verilmeyecek onu biliyorum duzelmezse asla zaten hal durumunu takip etmem ve uzaklastirmasi  var o süre içinde duzelirse anca

0 oy
önce (3,994 puan) tarafından

Benim.kafa başka çalıyor çok akıl vermeyin ben sadece şunu diyeyim 2.sqns demek gel beni daha iyi dönmektir.. 

Kafam çok karışık sans vermiş değilim hala

0 oy
önce (227 puan) tarafından

Uzaklaştırılma kararını nasıl aldın darp raporu nasıl çıktı ben de uzaklaştırma kararı istemiştim savcı tarafından red edildi 

Siddet uyguladığı qn kadese bastım 15 dk içinde jandarma geldi bizim burası koy olduu icin ve dedim şiddet uyguladı onlar hastaneye götürdü darp raporuitedi ve uzaklaştırma istediğimi söyledim çocuklarım icn korktuğumu söyledim ve bunu 1 kaç kere daha yaptığını söyledim ya uzaklaştırma yada koruma istiyorum dedim cikti

önce (227 puan) tarafından

Dar roporu nasıl çıktı 

Hastaneden canim bakıyorlar morluk var mi kırık turu bir şey var mı yada yaralanma filan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 359 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 389 göst.
6 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif2021 (1,671 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 368 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esra2012 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.