0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (9,982 puan) tarafından

Eltim var birtane eşi yine aldatmış yine dövmüş üzüldüm ikinci şans asla vermeyin böyle erkeklere 

4 Cevaplar

+5 oy
(5,216 puan) tarafından

ahh ahh gidecek kapısı olmayan kadınlara çok üzülüyorum. bu yüzden okuyun, meslek sahibi olun. kendi kendinize sahip çıkın. 

kızlarınızı okutun. güçlü bir kadın olarak yetiştirin. 

tabi erkek çocuklarınızı da insan olarak, kadınlara saygılı bie şekilde büyütün

(2,087 puan) tarafından

Ya bide çalışmak suç muş gibi tepki alıyoruz maalesef. Diyorlar ki yaa işte mesleğin var o yüzden boşanma davası açıyorsun yoksa biz neler çektikte devam ediyoruz. Ne diyeceğimi bilemiyorum. 

(5,216 puan) tarafından

ekonomik güç bambaşka bir şey. kimse boşanmak için evlenmez. boşanma kararı vermek o kadar basit bir olay değil. ama canına tak ettiğinde kimseye eyvallahının olmaması şahane olay. ailen arkanda olsun olmasın tek başına ayakta kalmak.. bizim toplum güçlü kadın sevmez eleştiriler hep bu yüzden. kendilerinin gösterenedikleri cesareti, başka biri gösterince maalesef kendi yapamadıkları için içten içe kıskançlık oluyor.

toplumumuz hala boşanmaya tabu gözüyle bakıyor. boşanan kadın, dul kadın kesin sonra kötü yola düşecektir gözüyle bakılıyor, ona içten içe sözde acıyorlar ama en çok onlar kadının dedikodusunu yapıyorlar. erkeklerin çoğu zaten boşanan kadınla çok rahat gönül eğlendireceklerini düşünen zavallı varlıklar.

ha ekonomik gücü olan çoğu kadın da bu sebeplerden boşanamıyor. 

evliliğin hee günü cehennem. şiddet, aldatma, hakaret, ne ararsan var ama buna katlanıyor olmak övülme sebebi, boşanırsan kolaya kaçmış oluyorsun🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

herkes mutlu olduğu yerde yaşasa keşke

(2,087 puan) tarafından

Gerçekten öyle ve maalesef etkilenmemek elde değil elalemden. Belki son 3 5 senemi sırf bu yüzden uzatmalara oynadım. Her şeyi göze alıp yola koyulmak çok mu çok zor bir an da asla olmuyor. Ya bide insan zaten kendisiyle bir savaş veriyor onun üstesinden gelmek zor iken bir de çevreye karşı savaş vermeye gücü kalmıyor insanın. Allah yardımcısı olsun zor durumda olanların. Bu anlamda zor bir ülkedeyiz 

(9,982 puan) tarafından

Ben calışcam diyence sonra kadin her işi yapar değilce tepki alıyom ailemden ama gercekten calismak  güzel bişey 

(5,216 puan) tarafından

güzel tabii ki en başta maddi güç, aileye destek.sonra bir insan olarak sosyalleşmek, özgüveninin artması. ve tabii ki evladına güzel örnek olmak. 

ben çocukken annemin çalışmasını hiç istemezdim, emekli olunca bayram etmiştim. sonradan dank ediyor insanın kafasına, aslında annem hep bizim için çalıştı. hala da aldığı emekli maaşını bizlere harcar. 

okulda herkes annesi için ev hanımı derken, ben gururla öğretmen derdim ama çok hoşuma giderdi. öğretmen değil garson olsa da aynı şekilde gururlandırdım eminim. 

-Reklam-
+1 oy
(2,832 puan) tarafından

Tüm bunların arasında gidecek yeri olmayan kadınlara çok üzülüyorum. Umarım bir gün kadınlar da kendi kendine güçlü durup değer görebilir. Kendine saygısı olan hiçbir kadın şiddeti kabul etmemeli 

(9,982 puan) tarafından

Aynen canım kimse yok burda bi ablası var ama gidemez oda evli ailesi başka yerde çocuk oralı olmadığı icin beli bi şüre orda kalabiliyo sonra geri dönmek zorunda ondan ayrılmıyo

0 oy
(9,627 puan) tarafından

İkinci şans vermenin bir anlamı yok

İnsanlar deişmez,

İlkinde yaralayan ikincide öldürür.

(9,982 puan) tarafından

Gitcek yeri yok ondan 

0 oy
(7,974 puan) tarafından

Hem aldat hem döv. Allah bu zulmü kabul etmez. Cehennemin dibini boylasın inşallah.

(9,982 puan) tarafından

Aldatmayı bayramdan önce duyduk eşimle dedik neyse bayramda yine iyilerdi durum paylaştılar dün iste çocuk düşmüş bir yerini acıtmış sonra sinirlenmiş bişeyleri atmiş en eltı sinirlenip üstune gitmis oda dövmuş sonra ***** eşimi aradı iste anneme gidiyom boşanacam orda kalacam demiş bende esime kızdım yaklaşma yüz de verme konuşmasinı istemiyom  tm dedi 

(297 puan) tarafından

Eltiniz mi eşinizi arayan yoksa kardeşi mi 

(9,982 puan) tarafından

Kardesi aradı canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 584 göst.
16 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,228 göst.
25 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nehirinannesiii (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,509 göst.
29 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceyda Yilmaz (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,057 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,201 cevap

334,360 kullanıcı

...