+1 oy
1,184 göst.
önce Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızlar eşimin arkadaşı geçenlerde yazdı bana şok oldum aradı işte napiyirsun musaitmisin diye evet dedim bana dediği şey sen banami aşıksın diye sordu güldüm ne saçmalıyorsun dedim ama her zaman bana bakıyorsun diye hâlbuki o bana bakıyordu bunu deyince yok artık ben sana ne zaman baktım ben kimseye bakmak falan dedi aşıksan söyle valla kimseye

bir şey demem dedi baya bi kızdım numaramı sil engellerim seni arama falan dedim sen bana aşıksın beni istiyorsun neden peki konuşmak istemiyorsun dedi korkma valla kimseye bir şey demem dedi tekrar neyse lütfen arama ya numaramı sil dedim tamam dedi artık aramadı çok şükür 

33 Cevaplar

+1 oy
önce (4,446 puan) tarafından

Eşine neden söylemiyorsun mesela

Hadi diyelim ki sen rahatsiz oldun engelledin adam bilmeden arkadaşım deyip görüşmeye devam mı edecek siz aynı ortamda bulunmaya devam mı edeceksiniz 

Ve eşimin hiçbir arkadaşı bana neden bakıyorsun diye bi imada bulunamaz bu iş anlattığınız kadar basit gelmedi, hoş anlatılan da basit bı durum değil aslında 

-Reklam-
+1 oy
önce (163,515 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

elin adamina gülüm mü dedin 🤣🤣🤣 kiz gece uyurken totonu ort akli basinda ruyalar gorursun bidakine

gülüm demis hayatim yazim yanlisi yapmus cumleyi tam oku anlarsin

önce (12,168 puan) tarafından

Sen bana mı aşıksın diye sordu. Güldüm, ne saçmalıyorsun dedim. 

Doğrusu bu 😀

asikmisin diye sorana gülünurmu ozge agzima sicilir direk gülüm ne sacmaliyosun demis

Kuzum bu ağzına s.çacak olsa gülüm mu der sence. Sen ben olsak ağzına ederiz evet ama hanımefendi gayet de rahat bir şekilde konuşmasını sürdürmüş. Ha gülmüş ha gülüm demiş farkı yok benim gözümde bu iğrençliğin🤮

tabi senaryo degilse

+1 oy
önce (18,008 puan) tarafından

Uğur uçmuş gitmiş desene niye aşkını itiraf etmedin madem🙄🙄🙄🙄

+1 oy
önce (1,306 puan) tarafından

Ya bu ugura aşık olan kadın değilmi?

Evli ama esinin arkadaşına aşık olan kişi.

Amin canım allah ters akıl vermesin rabbim 

önce (1,701 puan) tarafından

Hatta geçen erkek bebek isim postu önerisi vardı bu kadın da direk UĞUR yazmıştı yoruma😂😂

e yani yapbozları birleştiğinde ortaya o kadın çıkıyor 

önce (218 puan) tarafından

Sherlock Holmes gibisiniz nasıl aklınızda kalıyor kız olayı da çözmüşsünüz 😅

Hahahah hülyaa ciddi olamazsın🤣😱

+1 oy
önce (1,997 puan) tarafından

Bacım kızılcık şerbetini yazan abla sen misin yoksa 😂😂

+1 oy
önce (15,240 puan) tarafından

İpe dizmelik storiler

önce (1,701 puan) tarafından
+1

Senin bu yorumlarin beni benden alıyor hocam yaa 😂😂

önce (15,240 puan) tarafından

Gül hülyam 😘

0 oy
önce (24,936 puan) tarafından

Bu gerçek mi ? Bana uydurma gibi geldi 🤔

0 oy
önce (3,318 puan) tarafından

senin numaran  eşinin arkadaşında ne işi var  onun numarasına sende ne isi var  ne bu saçmalık iğrenç bir diyalog  böyle birsey olabilirmi ya siz çok   eski sinama filmi mi izliyorsunuz  yada  hayal gücünüz enteresan iğrenç eğer gerçekse bu olay çok iğrenç eşinin arkadaşı neyin kafasıyla bunları sana söylüyor konuşuyor neyden yüz bularak   ağzına  s..i...ç   ne kadar iğrenç bir diyalog  sen niye kocana demiyorsun bu konuyu  

0 oy
önce (685 puan) tarafından

Kızım sen ruh hastası mısın utanmıyor musun ya insan böyle bir iğrençli burada sormaya utanır bir tane postunda da bir akrabanın senden hoşlandığını söylemişsin evlisin utanmıyor musun bilinçli yapıyorsan Allah inşallah kocanı gözünü açar bir an önce

0 oy
önce tarafından

Bir kadın cinayeti daha okumak istemiyoruz yeter trollsa hiç komik değil

0 oy
önce (406 puan) tarafından

Evlenin ne diyelim 😄😄 çocuğun var utanmıyor musun cidden

0 oy
önce (179 puan) tarafından

Lise yıllarından olan bir anı sanırım sevgilin yerine kocana uyarlamışsın. Kim hangi cesaretle arkadaşının karısını arayıp sen bana aşıksın diyebilir? Bi de kimseye bir şey demem diyormuş bak bak bak lise anı defteri 😅

0 oy
önce (3,522 puan) tarafından

Ne içtiysen kafan pırıl pırıl 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 170 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy