+1 oy
1,174 göst.
önce Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızlar eşimin arkadaşı geçenlerde yazdı bana şok oldum aradı işte napiyirsun musaitmisin diye evet dedim bana dediği şey sen banami aşıksın diye sordu güldüm ne saçmalıyorsun dedim ama her zaman bana bakıyorsun diye hâlbuki o bana bakıyordu bunu deyince yok artık ben sana ne zaman baktım ben kimseye bakmak falan dedi aşıksan söyle valla kimseye

bir şey demem dedi baya bi kızdım numaramı sil engellerim seni arama falan dedim sen bana aşıksın beni istiyorsun neden peki konuşmak istemiyorsun dedi korkma valla kimseye bir şey demem dedi tekrar neyse lütfen arama ya numaramı sil dedim tamam dedi artık aramadı çok şükür 

33 Cevaplar

+12 oy
önce (1,694 puan) tarafından

Türk filmlerinden bir sahne gibi yok kocanın arkadaşının numarasının sende ne işi var bu bir ikincisi güldüm diyorsun güldükten sonra her şey bitti artık orda ya açmayacaktin ya da madem konuştun gülmeyecektin siçacaktin onun ağzına sonra da kocana diyecektin bak ben bunu yaptim bana böyle böyle dedi diye o zaman kocana biraksaydin gerisini bazen şaşırıyorum vallahi postu 3 defa okudum çok acayip 😏

önce (281 puan) tarafından

Dün bri post açtı İrem vsvs diye sonra a.s*****kendi postuna başkası gibi Yorum yaptı akıl verdi işte,  postta eşimin şeyi minnacık filandi, büyük ihtimalle aramızdan biri fake hesap açtı sonra hesap değiştirip yorum yapavakti hesap değiştimeyi unuttu. Söyleyince hemen kapatti  psoti buda onlardan biri

önce (557 puan) tarafından

AA gördüm o postu tobeler olsun insanlarda ar haya kalmadı 

önce (96 puan) tarafından

Tamam herkese açık bir platform birilerine bir şey danışılabilir belki ama ben bir erkek olsam ve karımın kalkıp böyle bir platformda benim en mahrem organımın boyutunu paylaştığını bilsem yeminle boşarım çok iğrenç ya aynı şey kocalarının yaptığını düşün gidip orada burada karısıyla ilgili yok memesi küçük falan yazdığını ya ne kadar iğrenç cümleler ya bunları yazarken hiç akıl fikir yok mu bunlarda bilmiyorum bu kadar da üzerinize dökmeyin yani buraya çok dertse gidin bir doktora 

önce (281 puan) tarafından

Canım zaten bunlar geceyle macera arayan kesim , gidip başka hesapla gelip trol yapmak vs.

Bunu bir kadının yapıyor olması utanç verici keşke başka konulardan yapsa

-Reklam-
+5 oy

İnşallah senaryo dur adamın biri kalkıp sen bana aşıksın diyecek sen de onu boğazlamak yerine güleceksin çok sert tepki vermişsin ya

Bnce de çok sert tepki vermiş adamcaza nasıl yapmalıydı bilmiyorum ama böyle yapmamalıydi

Ugurcu mu bu yoksa sevgi

Yani bilmiyorum o kadar  özgür bir kadınım eşim telefonuma bile bakmaz ama biri yanlışlıkla aradığımda ya da WhatsApp'tan yazdığında direkt numarayı eşime atıyorum kendisi dönüş yapıyor aynı kişinin beni başka bir saatte aramayacağını nereden bilebilirim ki insanların s**** s**** halleri var hiç kendimi riske atmam öyle konularda kaldı ki bana sana aşıksın falan diyecek gömerim onu

Bilmiyorum işte eşinin iş yerindeki bekar çocuğa aşık olan kadın değil mi bana o gibi geldi ben değilim diyor ama emin olamadım oysa da değilse de çok vahim durumlar

+4 oy
önce (12,168 puan) tarafından

Siz neler yaşıyorsunuz şok oluyorum. Ben akşam olunca çocukları uyutup, koltuğa uzanınca ohh be diyorum dünyayı fethetmiş gibi hissediyorum kendimi. (Bugünu de kazasız belasız bitirdik anlamında.) Insanlar neler yaşıyor Allah'ım 😱

Hahah hamdü senalar olsun Rabbime 😂 kurabiyemi fırına attım ve çay demledim mutluyum 😆❤️

önce (8,060 puan) tarafından

Afiyet olsun o zaman 😃 

+2

Sağ ol canım benim🥰  Yarın kızın doğum günü var Ona hazırlık

önce (8,060 puan) tarafından

Şimdiden İyi doğmuş diyelim 🥳🥳♥️

Teşekkür ederimm 🥰

+3 oy
önce (1,106 puan) tarafından

Böyle şeyler bir tek bana mı senaryo geliyo

+3 oy
önce (30,637 puan) tarafından

Eşinin arkadaşında senin numaran ne geziyo ne diye muhatap olmuşsun aşırı saçma eşimin bir tane arkadaşının numarası yoktur bende 

Ayrıca ben bakmadım o hep bakıyodu demişsin sen ona hiç bakmasan onun baktığını görmezsin zaten 

önce (31 puan) tarafından

Evet bilmiyorum hep göz göze geldik beni yanlış anlamış anlamadım ama gerçekten hep bakan oydu ilk karşılaştığımız günden beri 

+3 oy
önce (4,730 puan) tarafından

Ya lütfen ama ya. Buradaki insanları ***** yerine koymak ama bu. Bir adam size böyle bir soru sorduğunda direkt telefonu kapatıp engellersiniz normal şartlarda. Siz soru cevap şeklinde muhabbet ediyorsunuz birde. Ya siz anormalsiniz yada işsiz, buradakilerle dalga geçme peşindesiniz. 

bende merak ettim tabi ki neden böyle düşünmüş sen bana aşıksın diye 

+2 oy
önce (1,675 puan) tarafından

Esiniz sizi zarfliyor olmasin 

+2 oy
önce (24,322 puan) tarafından

Neyse ki eşimin arkadaşlarını geç kardeşinde bile numaram yok kimsenin beni arayabilecek cesareti de yok biri bunu dese de hayatında duymadığı küfürleri duyar sakince muhabbet edip ikna etmeye çalışmak bilemedim ona bu cesareti vermemelisiniz 

+2 oy
önce (1,792 puan) tarafından

Bi bitmediniz valla billa ben utandım yaaa 

+1 oy
önce (1,635 puan) tarafından

Eee sonra ne olacak. Hem senin numaranı nerden bulmuş 

Eşin sana yazdığını biliyor mu ? 

Hayır tabiki bilmiyor bilmiyorum bende nerden bulmuş 

+1 oy
önce (778 puan) tarafından

senaryo degilse esine bence rahatsiz ettigini soyle az buz bisey dememis. kimbilir daha ne iftralar atar ardindan bnece esinin haberi olsun 

bilmiyorum ya söylemek istemiyorum senin karın bana baktı bana aşık sandım hâlbuki bana hep bakan oydu ben hep gözümü kaciriyordum 

önce (778 puan) tarafından

iki ucu boklu degnek. ese de kolay soylenmez zaten bu sey ceker vurur falan belki her adamda kaldiramaz 

+1 oy
önce (5,612 puan) tarafından

Bu kadar basit yani

Sicarim ağzına kapatırım o telefonu engellerim 

Hatta direk numarami değiştiririm 

Baktim uzatıyor hala pesimde 

O zaman başka şekilde bakarim çaresine 

uzatmadi engelledim numaramı degistiricem dedim ama eşim sorar ne oldu da birden değiştiriyorsun diye 

+1 oy
önce (1,065 puan) tarafından

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ama ben hiç hoş bulmam zaten şu evli insanların sık sık eşlerinin arkadaşlarıyla falan topluca görüşmelerini, sonra böyle şeyler oluyor işte . Görüşülünce mümkünse hanımlar erkekler ayrı otursa mis gibi ama illaki iç içe olunacak bu devirde ne alaka ayrı oturmak demeyin zaman çok kötü aha örneği

bilmem yani herkes arkadaşlarını eve alıp birlikte yer içer ama işte böyle kötü insanlar oluyor 

+1 oy

1 numaranı nerden buldu iki yazdı dedin aradı dedin çelişki 3 . De eşinin etrafında dolanacak bu adam daha söylemezsen eşine ve söylemediğini bildiği için yüz bulup söylememiş demek ki deyip devam edecek 

yazdı aradı ikiside bilmem söylesem eşim çok kıskanç ya kötü şeyler yapsa 

Yapsın vallahi yapsın dibine kadar hak ediyor o adam bozması arkasının eşine yan gözle bakmak nedir 

+1 oy
önce (1,738 puan) tarafından

Tövbe yaa ahlaksızca bak diyelimki bi arkadayının karısı baksa hemen yeşil ışıklı yakıcak yani ne ayıp ben eşime söylerdim böyle bişey olsa ondan gizlemen suçlu duruma düşürür seni 

+1 oy
önce (447 puan) tarafından

Şaka mı bu ya ağzına edip numarasını engelleyeceksin eşine de anlat o farklı anlatıp seni namussuz ilan eder

+1 oy
önce (145 puan) tarafından

Eğer dediklerin doğruysa 

Birincisi beni arayan birine arkadaşıyaa ben numaram onda yoksa ilk birşey mi oldu? Bir sorun mu var eşimle alakalı diye panik lerim hayır olmadı diyip bu konuyu cevap verdiğinde ise sen benim numaramı nerden buldun ve bana hadsizce bu ithamlarda bulunuyorsunuz beni bir daha sakın arama eşime de bildiriyorum der suratına kapatırım 

Ne diye konuşmaya devam ettin ne diye savunmaya geçtin 

Kendini savunmaya çalışman çok yanlış ve ÖKK yanlış taraflara itiyor 

+1 oy
önce (844 puan) tarafından

Evli mi o adam 

+1 oy
önce (15,989 puan) tarafından

Aranız da nasıl bu kadar samimiyet oluştu 

+1 oy
önce (30,254 puan) tarafından

Şakamisiniz bacım gerçekten ya heralde cocuk onuycagi sizin evlilige bakis aciniz bu normal birseymi  ne kadar rahat anlatmışssiniz

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 170 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
11 cevap 306 göst.

Kategoriler

1,476,080 soru