0 oy
273 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,014 puan) tarafından

Tam diyom bı düzüne gircez bişey cikariyo ama hayır dedim almadı artık rahatlayalim akılanmıyo taktı motor motor ne geldiyse başimıza motorla ilgili geldi  yine alalım diyo  yok dedim kabul etmiyom 

3 Cevaplar

0 oy
önce (111 puan) tarafından

İzin verme canım biz 2 yıldır evliyiz 9 tane altın borcu vardı Allah'a şükür bitti valla hamile yedim yeme dım içme dım sırf borç bitsin diye bitince elinde telefon aldı 60 taksit yaptı o bitince elektrik li bisiklet aldı onun taksi di bitti şimdi klima aldık 4 taksit ödedik daha iki tane var şimdi eşim tutturmuş televizyon televizyon umuz var ama yine alacam diyor izin vermiyor birikim yapsak bıktım artık yemin ederim ben dedim televizyon alırsan babamın evine giderim iki yıldır evliyiz her ay borç bıktım artık yemin ederim

önce (10,014 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Var aslında motor uğrasiyom diyo yaptircen ilanı bişeyi cıkcek ama eski motoru özluyo bu kücuk geliyo adamla eski motoru geri  almaya caliştı adamdan  bizi baya kaziklıyo 26 bine satığım motoru 70 bin diyo adam 12 taksitle ama artık borçtan bıktim 

-Reklam-
0 oy
önce (1,685 puan) tarafından

Zaten yok muydu motorunuz canim 

Var da satıp üstune eklicem 15 bin ediyo olan parayida harcamak istemiyom ya 

Eski motoru 26 bine ne satın bı adam esimin gözü onda evkurdan sıfır aldım bazı nedenlerden satik  şuan adam geri al 12 ay taksitle vereyim demiş ama ben uğrasmak istemiyom motor işinden bunaldım ya bide hatınden çok palı satiyo 70 bin

0 oy
önce (1,622 puan) tarafından

Benimki de motora takmıştı. En son bime geldi 39.000 e 12, taksitle. Al dedim aldı o da rahatladı ben de 😂

Var aslında motor içi ısınmadi eski motordan sonra bu ona biraz garip geliyo satsam 15 satarım ama üstüne para eklemek lazım 2 el alırız ama takintı yaptı ya 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 201 göst.
+1 oy
2 cevap 289 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,475,805 soru

24,160,033 cevap