2 aylık bebegimi uyutup gitsemi kızlar uyku saatini biliyorum hava çok sıcak 3 çocukla gitmek istemiyorum zaten efksiuon kapat hastane yakın 20 dakkada gidip gelmek
2 aylık bebek tek başına evde mi duracak doğru mu anladım. Bazen ne sorduğunuz bilmiyorsunuz veya bizimle dalga geçiyorsunuz. Çöp atmaya 4 yaşındaki oğlumla gidiyorum diyeceklerim bu kadar .
@Spolat çok haklısın 1 dakika sonra ne olucak hiç bilmiyoruz.
Canım benim elbette her şeyi Allah bilir vakti saati biz bilmiyoruz ama 45 gün önce babam vefat etti annem benim yanımda kalmıştı o gün oğlunun diş doktoruna götürdüğümüz için zaten çok yakın oturuyoruz babam alışkanlık olarak kapının bütün kilitlerini kapatmış sabah ulaşmak için çilingir tam bir buçuk saat uğraştı bu bende travma oldu şu anda yalnızım annem de taşındı uzağa evde iki küçük savunmasız çocuk var diye kapimı bile kilitlemeden yatıyorum Allah korusun bir şey olursa çocuklar evde kapı açılana kadar heba olmasınlar diye artık her şeyi düşünür oldum elbette olacak olan her yerde olabilir ama önce tedbir almak sonra Allah'a bırakmak lazım eğer her şey Allah'ın dediği gibi olur diye düşünerek davranışsaydı peygamber devesini bağlamazdı en başta önce tedbir
Haklısın üzüldüğün duruma çok üzüldüm keşke annen de yanında olaymış babanın Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah benim de geçen teyzem vefat eti gece uykuda vefat etmiş tüm ailesi yanındayken ve genç yaşta kap krizi hepimiz sok oldum vefat edecek bu insan değildi kızları vardı çok üzüldüm ben keşke olmasamis alahin taktirj sevdiği kullarını çabuk alır.
Ya evet üzücü ama ölüm hepimiz de var sen sadece yine de bebeğini hiçbir koşulda yalnız bırakma ne olur ne olmaz sonra kendine vicdan azabı yüklersin babam kapı açıldığında 8 saat önce vefat etmişti annem ona rağmen ben yanında olsaydım ne olurdu diye sürekli düşünmeye başladı ama olsa da bir şey fark etmeyecekti çünkü babam kolunu bile kıpırdatmamış uykuya daldığı gibi vefat etmişti ama anne yüreği işte bunu kendini anlatamazsın Allah korusun bir şey olsa bir ömür ben yanında yoktum ondan oldu diye vicdan azabı çekersin demek istediğim bir şey o
Anladım canım teşekkürler
Sağ salim eve döneceğimizin garantisi varmış gibi uyanmayacağının garantisi varmış gibi konuşuyorsunuz o çocuk bir aksilik olup uyansa 20 dakika aralıksız ağlasa. Yaşayacağı korku + 20 dakikada eve geri ulaşabileceğiniz kesin eminsiniz yani soru - düşünce çok tuhaf
Yanımda götürdüm zor olsa da götürdüm
Tam anlamadım bebeği uyutup evde bırakıp mu gideceksin
Evet ama götürdüm bırakmadım korktum bişey olursa
E herhalde. Allah esirgesin uyanır korkar ağlar, katılır ağlamaktan, yangın olur deprem olur, hırsızı var her türlü pisliği var aklın nasıl aldı bırakmayı 😢
Kendim çok kötü durumdaydım
Oha. Nasıl 2 aylık bebeği bırakacaksın. Enfeksiyon kapsa bile daha az riskli. Hem niye enfeksiyon kapısın. Bazen bazı sorulara inanamiyorum4 yaşındaki cocugumu bile evde bırakamam ya
Evet bırakmadım
Yanında biri olacaksa bir ihtimal olabilir tek başına bırakmaktan bahsediyorsan eyvah eyvah
Götürdüm zaten vnm kendim hastaydım
Geçmiş olsun canım
Allah razı olsun
Canım çocuk evde bırakılmaz ki ne olur ne olmaz
Götürdüm balım bacağım çok kötü ağrıyordu üstüne zor badiyordum dün toplarak gitim hastaneye
Allah razı olsun canisi❤️🥰
Benim okul bı silik mesafede Yenidoğan bebek ile oğlumu götürmeyi düşünüyorum asla evde tek birakamamı
Bende götürdüm kimsem Yok bide topaladak yürüdüm gitim
Kiz bebek evde tek bırakılır mı Allah korusun bunun depremi yangını hırsızı vs var bebek bı an nefes alamaz bı sorun olur yakınında güvendiğin biri varsa en kotu ona bırak git ki ben olsam onu da yapmam yanında gotur ne olacak sanki
Kız topaladak yürüdüm gitim hastaneye bide uyku saatini biliyorum ben onun için dedim ama tam çıkacaktım geri döndüm aldım
Bence bırakma Allah korusun benim bebeğim bir yaşinda uyuduğu zaman kapıya çöp dökmeye bile gitmem canım
Bırakmadım zaten götürdüm bacağımın üstüne zor basıyorum.
benek uyurken alt kattaki markete indim ciktim telsiz yanimda olarak . ama hastaneye gtmek cok sacma bebegin nezaman uyanacagi belli olmaz gik der kusar bogulu eirir. hastanede sira aksayabilir isin gec bitebilir. vs vs vs yani cocuk yanip pissin daha iyi
Yani pilkunlik yakın ama ben bacağımi toplarak gitim ve götürdüm zaten.
Akıl işimi bu sorduğun Bebek evde bırakılırmı
Uyuyup gidecektim de götürdüm ama uyku saatini biliyorum
Canım uyku saati ile alakası yok depremi yok yangını var çocuk uykusunda kussa Allah korusun battaniyeyi ağzını soksa nefessiz kalsa binlerce ihtimal var
Ben hırsız dan da korktum kardeşim dedi koca çocuğu okuldan çıkışta çalmışlar Kayseri'de bulunmuş onun için götürdüm
Ay Allah'ım esirgesin
Akıl sağlığımı kaybedicem ben bu okuduklarimi gördükçe. Ya nasil bırakılır evde 2 aylık bebek allahim sabır
Bırakmadım zaten götürdüm kendim hastaydım açık poliklinik yakındı uyku saatini biliyorum ben
Umarım bu blog ironi amaçlı açılmıştır aksi halde 21 pare top atışına hazır olun
Yok kız guvenemedim götürdüm
Sacmalama istersen cocuk evde bırakılır mı
Her ihtimali düşünmek zorundasin
Hadi sana bisey olsa
Hadi evde bi durum olsa
Akil mantık işi değil yani
Götürdüm zaten vnm
4 yaşındaki oğlum başka odaya geçse bile sürekli kontrol eden ben
Büyük bende güvenmem bunun uyku saatini biliyorum bide götürdüm zaten
Kiz sen manyak falan mısın bebegi evde bırakıp gidecekmis bir kussa allahim sen akıl fikir ver hazır olmadan çocuk sahibi olmayın
Yok canım guvenemedim götürdüm zaten de ben bağından yuruyemiyordum topaladak yürüdüm gitim hastaneye
Boyle birsey düşünme bile okurken bile.cok.kzidim bebek kalırmış ya yalnız Allah kourusun
1,475,705 soru
24,158,704 cevap
335,248 kullanıcı