0 oy
360 göst.
önce Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından

2 aylık bebegimi uyutup gitsemi kızlar uyku saatini biliyorum hava çok sıcak 3 çocukla gitmek istemiyorum zaten efksiuon kapat hastane yakın 20 dakkada gidip gelmek

16 Cevaplar

+2 oy
önce (5,158 puan) tarafından

2 aylık bebek tek başına evde mi duracak doğru mu anladım. Bazen ne sorduğunuz bilmiyorsunuz veya bizimle dalga geçiyorsunuz. Çöp atmaya 4 yaşındaki oğlumla gidiyorum diyeceklerim bu kadar .

önce (5,158 puan) tarafından

@Spolat çok haklısın 1 dakika sonra ne olucak hiç bilmiyoruz. 

önce (68 puan) tarafından

Canım benim elbette her şeyi Allah bilir vakti saati biz bilmiyoruz ama 45 gün önce babam vefat etti annem benim yanımda kalmıştı o gün oğlunun diş doktoruna götürdüğümüz için zaten çok yakın oturuyoruz babam alışkanlık olarak kapının bütün kilitlerini kapatmış sabah ulaşmak için çilingir tam bir buçuk saat uğraştı bu bende travma oldu şu anda yalnızım annem de taşındı uzağa evde iki küçük savunmasız çocuk var diye kapimı bile kilitlemeden yatıyorum Allah korusun bir şey olursa çocuklar evde kapı açılana kadar heba olmasınlar diye artık her şeyi düşünür oldum elbette olacak olan her yerde olabilir ama önce tedbir almak sonra Allah'a bırakmak lazım eğer her şey Allah'ın dediği gibi olur diye düşünerek davranışsaydı peygamber devesini  bağlamazdı en başta önce tedbir

önce (227 puan) tarafından

Haklısın üzüldüğün duruma çok üzüldüm keşke annen de yanında olaymış babanın Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah benim de geçen teyzem vefat eti gece uykuda vefat etmiş tüm ailesi yanındayken ve genç yaşta kap krizi hepimiz sok oldum vefat edecek bu insan değildi kızları vardı çok üzüldüm ben keşke olmasamis alahin taktirj sevdiği kullarını çabuk alır.

önce (68 puan) tarafından

Ya evet üzücü ama ölüm hepimiz de var sen sadece yine de bebeğini hiçbir koşulda yalnız bırakma ne olur ne olmaz sonra kendine vicdan azabı yüklersin babam kapı açıldığında 8 saat önce vefat etmişti annem ona rağmen ben yanında olsaydım ne olurdu diye sürekli düşünmeye başladı ama olsa da bir şey fark etmeyecekti çünkü babam kolunu bile kıpırdatmamış uykuya daldığı gibi vefat etmişti ama anne yüreği işte bunu kendini anlatamazsın Allah korusun bir şey olsa bir ömür ben yanında yoktum ondan oldu diye vicdan azabı çekersin demek istediğim bir şey o

Anladım canım teşekkürler 

-Reklam-
+1 oy
önce (24,280 puan) tarafından

Sağ salim eve döneceğimizin garantisi varmış gibi uyanmayacağının garantisi varmış gibi konuşuyorsunuz o çocuk bir aksilik olup uyansa 20 dakika aralıksız ağlasa. Yaşayacağı korku + 20 dakikada eve geri ulaşabileceğiniz kesin eminsiniz yani soru - düşünce çok tuhaf 

Yanımda götürdüm zor olsa da götürdüm 

0 oy
önce (6,103 puan) tarafından

Tam anlamadım bebeği uyutup evde bırakıp mu gideceksin 

Evet ama götürdüm bırakmadım korktum bişey olursa 

önce (6,103 puan) tarafından

E herhalde. Allah esirgesin uyanır korkar ağlar, katılır ağlamaktan, yangın olur deprem olur, hırsızı var her türlü pisliği var aklın nasıl aldı bırakmayı 😢

Kendim çok kötü durumdaydım 

0 oy
önce (64 puan) tarafından

Oha. Nasıl 2 aylık bebeği bırakacaksın. Enfeksiyon kapsa bile daha az riskli. Hem niye enfeksiyon kapısın. Bazen bazı sorulara inanamiyorum4 yaşındaki cocugumu bile evde bırakamam ya

Evet bırakmadım 

0 oy
önce (6,240 puan) tarafından

Yanında biri olacaksa bir ihtimal olabilir tek başına bırakmaktan bahsediyorsan eyvah eyvah 

Götürdüm zaten vnm kendim hastaydım 

önce (6,240 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım 

Allah razı olsun 

0 oy
önce (1,233 puan) tarafından

Canım çocuk evde bırakılmaz ki ne olur ne olmaz 

Götürdüm balım bacağım çok kötü ağrıyordu üstüne zor badiyordum dün toplarak gitim hastaneye 

önce (1,233 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım 

Allah razı olsun canisi❤️🥰

0 oy
önce (444 puan) tarafından

Benim okul bı silik mesafede Yenidoğan bebek ile oğlumu götürmeyi düşünüyorum asla evde tek birakamamı

Bende götürdüm kimsem Yok bide topaladak yürüdüm gitim 

0 oy
önce (783 puan) tarafından

Kiz bebek evde tek bırakılır mı Allah korusun bunun depremi yangını hırsızı vs var bebek bı an nefes alamaz bı sorun olur yakınında güvendiğin biri varsa en kotu ona bırak git ki ben olsam onu da yapmam yanında gotur ne olacak sanki 

Kız topaladak yürüdüm gitim hastaneye bide uyku saatini biliyorum ben onun için dedim ama tam çıkacaktım geri döndüm aldım 

0 oy
önce (111 puan) tarafından

Bence bırakma Allah korusun benim bebeğim bir yaşinda uyuduğu zaman kapıya çöp dökmeye bile gitmem canım

Bırakmadım zaten götürdüm bacağımın üstüne zor basıyorum.

0 oy
önce (726 puan) tarafından

benek uyurken alt kattaki markete indim ciktim telsiz yanimda olarak . ama hastaneye gtmek cok sacma bebegin nezaman uyanacagi belli olmaz gik der kusar bogulu eirir. hastanede sira aksayabilir isin gec bitebilir. vs vs vs yani cocuk yanip pissin daha iyi

Yani pilkunlik yakın ama ben bacağımi toplarak gitim ve götürdüm zaten.

0 oy
önce (10,095 puan) tarafından

Akıl işimi bu sorduğun Bebek evde bırakılırmı 

Uyuyup gidecektim de götürdüm ama uyku saatini biliyorum 

Canım uyku saati ile alakası yok depremi yok yangını var çocuk uykusunda kussa Allah korusun battaniyeyi ağzını soksa nefessiz kalsa binlerce ihtimal var 

Ben hırsız dan da korktum kardeşim dedi koca çocuğu okuldan çıkışta çalmışlar Kayseri'de bulunmuş onun için götürdüm 

Ay Allah'ım esirgesin

0 oy
önce (2,155 puan) tarafından

Akıl sağlığımı kaybedicem ben bu okuduklarimi gördükçe.  Ya nasil bırakılır evde 2 aylık bebek allahim sabır 

Bırakmadım zaten götürdüm kendim hastaydım açık poliklinik yakındı uyku saatini biliyorum ben 

0 oy
önce (731 puan) tarafından

Umarım bu blog ironi amaçlı açılmıştır aksi halde 21 pare top atışına hazır olun

Yok kız guvenemedim götürdüm 

0 oy
önce (5,590 puan) tarafından

Sacmalama istersen cocuk evde bırakılır mı 

Her ihtimali düşünmek zorundasin 

Hadi sana bisey olsa 

Hadi evde bi durum olsa 

Akil mantık işi değil yani

Götürdüm zaten vnm

0 oy
önce (847 puan) tarafından

4 yaşındaki oğlum başka odaya geçse bile sürekli kontrol eden ben 

Büyük bende güvenmem bunun uyku saatini biliyorum bide götürdüm zaten 

0 oy
önce (3,981 puan) tarafından

Kiz sen manyak falan mısın  bebegi evde bırakıp gidecekmis bir kussa allahim  sen akıl fikir ver hazır olmadan çocuk sahibi olmayın 

Yok canım guvenemedim götürdüm zaten de ben bağından yuruyemiyordum topaladak yürüdüm gitim hastaneye 

önce (3,981 puan) tarafından

Boyle birsey düşünme bile okurken bile.cok.kzidim bebek kalırmış ya yalnız Allah kourusun

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 951 göst.
10 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
17 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda evin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
11 cevap 997 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,701 soru

24,158,556 cevap

335,229 kullanıcı

...