Merhaba Hanımlar🌸
Tecrübeli olan hanımlara sormak istediğim bir soru var. Biz eşimle 7 aylık evliyiz. 6 ay kadar süredir de bebek deniyoruz korunmuyoruz. Benim hormonlarım haliyle değişti tabi ki. Bir kaç ay bir iki kez şüphem oldu ama maalesef sonucum pozitif değildi. Bu ay garip bir şekilde fark ettiğim bir durum oldu. Benim adet dönemimde yani 5-6 gün kalmışken kasıklarımda Regl ağrısı başlardı, ve bende anlardım adet olacağımı. Ama bu ay garip bir şekilde regl ağrım hiç ama hiç yok ve adetim 2 gün var. Benim ayrıyetten tiroid hastalığım da var yüksek olduğundan dolayı da bizim bebeğimiz olamamış (Her şey Allahtan tabi ki) ben şuan ilaç kullanıyorum tiroid için ve en son muayene olmaya gittiğimde 3 e düşmüş yani düşük en fazla gebe kalmam için (4) olması gerekiyormuş ve ilacımın mg yükselttikten sonra düşürdü. Kan ilacı da kullanıyorum D vitamini de sizce hanımlar bu ay gebe miyimdir? Heyecanlıyım sonuçu görebilmek için. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Gününüz güzel geçsin 💗🌸
Adete 2 gün kala erken gebelik testinde çıkar.
Naçizane önerim evliliğin tadını çıkarın, çok yeniymiş daha. Birbirinizi tanımadan, birbirinize doymadan bir anda çocuk telaşı gelince evlilik ister istemez zorlanıyor.
Rabbım gönlüne göre versin inşallah sağlıkla nasip olur 🤲
Adetin gecikince test yap canm belirtiler kişiye göre değişir
Allah hayırlısını versin canım
Bunu biz bilemeyiz ki kuzum bekle adet günün geçerde olmazsan test yap.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür Ederim Allah razı olsun 🌸
Sık idrara çıkıyor musun,göğüslerinde farklı bir sızlama varmı baş dönmesi, bulantı gibi belirtiler varmı bir yada bir kaçı varsa gebe olabilirsin Rabbim gönlünün muradını versin.
Dediğim gibi regl belirtisi yok gibi duruyor şuan. Tabi ki mide bulantısı oluyor ama kusturacak kadar değil baş dönmem pek yok göğüslerimde bazen çok hafif bi ağrı oluyor onun dışında bir şey yok
1,475,575 soru
24,157,035 cevap
335,164 kullanıcı