+1 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar son adetim 13 Mart benim iki adetimin arası baya uzun sürer 40- 50 arası genelde 12 Nisan'da adet olduğum ilk günün belirtileri oldu belim ve karnımda sancı oldu ilk defa böyle olunca şaşırdım erken Olcam sandım ama olmadım ve bir daha sancım olmadı bı kaç gün sonra da beyaz koyu kokusuz akıntım oldu çok aZ iç çamaşırımda vardı aklıma takıldı acaba hamile olabilir miyim diye sizce olabilir mi 

4 Cevaplar

+1 oy
(800 puan) tarafından

Bı test yap canm için de rahatlar 

(2 puan) tarafından

Adet dongum uzun olduğu için biraz beklicem ya ay sonuna kadar olmazsa o zaman yaparım rabbim hayırlısını versin ama gönlümden geçen istediğim zaman olması 15 aylık kızım var şuan ve daha dün doğum yapmış gibi aklımda o an çok zor bı doğum yaptım korkuyorum açıkçası hamilelik güzel bir şey çok seviyorum ama doğum beni korkutuyor

(800 puan) tarafından

Allah bağışlasın canm. Haklısın doğum zor ve her geçen hamilelikte zorlaşıyor.

Eğer hamilelik varsa şimdi de çıkar 

-Reklam-
+1 oy
(986 puan) tarafından

Test yaparsan için rahat eder varsa çıkar zaten 

+1 oy
(5,337 puan) tarafından

Test yap için rahat etsin hemde garanti olur varsa da çıkar 

+1 oy
(351 puan) tarafından

Canım şüphen varsa dikkat et ağır şey kaldırma maydanoz da yeme bitki çayları içme test tutana kadar eğer istiyorsan inşallah vardır 🥰

(2 puan) tarafından

Ya istemiyorum demek ne kadar doğru bilmiyorum Rabbimden gelene lafım olmaz ama kızım daha 15 aylık şuan düşünmüyoruz rabbim isteyenlere versin son zamanlarda da yordum kendimi biraz çok ağır falan kaldırdım psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli karnımı sakınmaya başladım kızım eliyle karnıma bastırınca böyle ağrı giriyor gibi oluyor hayırlısı bakalım bekleyip görücez 

(351 puan) tarafından

Doğumdan sonra geç adet olmak veya erken olmak gayet normal hatta hiç olmayanlar bile var biraz bekle yine de test ver inşallah gebelik yoktur o zaman 🥰

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 572 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Mersinli (483 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 64 göst.
+1 oy
3 cevap 116 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde eylulannesi. (103 puan) tarafından soruldu