0 oy
291 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,306 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Doğruyu söylemek gerekirse yıllardır Domestos kullanıyordum wcden tutun çamaşıra bulaşığa tezgaha kadar her lekeyi de çıkartıyordu ancak boykot olduğu için almıyoruz. Onun yerine bingonunkini aldım yani hiç mi bir işe yaramaz cidden hiç bir lekeyi çıkarmıyor. Siz Domestos yerine hangi markayı kullanıyorsunuz 

14 Cevaplar

+3 oy
önce (23,406 puan) tarafından

Bimin guldal iş görüyor. Bingonunki oksijenli su gibi biseymis. Hiç ise yaramiyor gercekten.

-Reklam-
+3 oy
önce (14,210 puan) tarafından

En güzeli hypo çok memnunum

önce (5,247 puan) tarafından

Bende hypo kullanıyorum çok güzel 

+2 oy
önce (7,031 puan) tarafından

Bende geçen eşime dedim ne kullanıyorlar bunlar anlamadım deterjan Ariel beyazlara fairy tablete cola bile . Yumos bile ayrı güzel ama boykot hep peros bingo alıyorum tablette Türk malinini alıyorum artık ama hiç biseye yaramıyor beayzlarim grilesti resmen ama mecburum almam yani 

önce (1,306 puan) tarafından

Boykottan önce dediğiniz gibi tüm kullandıklarım onlarınmis. Omo,Clear,Domestos,fairy,finish, cif,yumoş, Coco cola... Ve ben markete gidileceğinde eşimi hususi uyarırdım bu markaları al sakin başkasını alma bı işe yaramıyor onlar diye... Adamların tüm ürettiklerini kullaniyormuşum ne kadar acı cidden :( olaylardan sonra evime sokmuyorum artık hepsine çözüm iyi kötü buldum bı şu domestosu bulamadim dediğiniz gibi camasirda bile rahatsız oluyorum. Klozetin içine hergün dokerdim aliskanlik olmuştu hiç sararmazdi bembeyaz dururdu şimdi yine klozetin içine hergün bingo döküyorum sanki hiç sokmuyormuşum gibi.. yetişin çamasir suyunu aldım o çözüm oluyor ona ama kıyafete vs bı değse çöp olacak onda da o sıkıntı yaşadım günlük her işte kullanıma uygun değil

önce (5,247 puan) tarafından

ABC deneyin kızlar ABC nin her ürünü güzel .hypo Domestos un yerine alıyorum gayet güzel yapıyor WC yi.Bide ekstra beyazlatıcı var homm bitkisel oxi beyazlatma die her beyazlara 1 tatlı kaşığı ondan eklerseniz bembeyaz oluyor leke felanda kalmıyor 

Aman beyazlar grileşti diyerek bırakmayın almayı mazlumun ahı peşimizi bırakmaz o kan a bulaşmasın çamaşırlarımız

önce (7,031 puan) tarafından

Yok cnm boykot ürünü evime girmiyor  devam yani 

+2 oy
önce (2,992 puan) tarafından

Viking, doa, yetiş bu markalardan alıyorum 

+2 oy
önce (4,120 puan) tarafından

Abc yada hypo kullanıyorum bimin kini aldım nefes alamıyorum o kadar kötü midemi alt üst etti

+1 oy
önce (4,873 puan) tarafından

Hypo kullaniyorum yeşil olani jel kivaninda ve başarılı 

0 oy
önce (281 puan) tarafından

Çiçeğim alıyorum 

önce (1,306 puan) tarafından

Her lekeyi çıkartıyor mu peki acaba. Mutfak tezgahı olsun, beyaz bir kiyafetteki leke olsun.. Domestos ile eş değer mi acaba 

önce (281 puan) tarafından

Kesinlikle her lekyi çıkartıyor ben çok memnunum ama gidip kokulusunu filan alma sade yesil kutuda olanı al

önce (178 puan) tarafından

Ben de çiçeğim alıyorum domestostan bi farkı yok

0 oy
önce (30,256 puan) tarafından

Hangisi denk gelirse onu aliyorum deniyorum hepsini az az kafama uyani alirim guldal cok sık kullanirim

0 oy
önce (1,324 puan) tarafından

Bim güldal alıyorum kokusu var biraz ama iş görüyor 

0 oy
önce (2,105 puan) tarafından

Abc en iyisi bu gibi geldi 

Domestosun yerini tutmuyor tabi bende çok aradım çok zorlandım

0 oy
önce (6,885 puan) tarafından

Peros alıyorum gayet güzel beğendim ben

0 oy
önce (4,020 puan) tarafından

Sadece onu alıyorum benim takıntılarım vardır deterjanda belli markalqr dışı almiyorum

0 oy
önce (1,632 puan) tarafından

Guldal alıyorum bimin markası 

0 oy
önce (1,942 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bingonun klorsuz oksijenli çamaşır suyunu alıyorum, birde ACEklasik  çamaşır suyu alıyorum onu her yerde kullanmıyorum ağır koltuğu için ama lazım oluyor mecbur, o yüzde. ACe yogun kıvamlı tavsiye ederim gayet güzel 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 302 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde BoncukGozlum (30,639 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 432 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ayasa (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,094 soru

24,164,358 cevap

335,536 kullanıcı

...