0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (3,529 puan) tarafından

2 yaşındaki oğlum kapıda oyun oynuyordu ev müstakil kapı önündeyiz bir aşağı bir yukarı araba sürüyor bende arkasndaym hep neyse işte 2 3 adım mesafede de 2 katlı ev var komşu onlar üst Kartalar genelde oğlum yol ortasnda pantolunu indirdi çiş çiş dedi bnde eve gidelim dedim inat etti bnde arabanın arkasında yap bari dedim ayy kadın çıktı bine biz oraya basip  eve geliyoruz sonra oğlu çıktı gelin eve siçin diyor önce duymamazliktan geldim 2, yide tekrar edince kesbe dedim hatsizlesme dedim annesi aşağı inmiş üstüme yürüyor bnde dedim suncacik çocuğun cisinden olmezsin korkma dedim gittim bi kova su getirdim o yere döktüm aman ha basipta evinize girmeyin dedim ayakkabıyla giriyonz ya eve çocuk diyor koçanı çağır içerden küfür ediyor kadın diyor kaynanani ariycam ara dedim slm da şöyle dedim eve girmek içinde mesafesi var baktım üstüme yürüyor terbiyesiz falan diye bnde git oğlunu egit önce dedim yav çocuk tutamadı eve kadar okula gidiyoruz çiş çiş diyor çarşıya falan giderken mecbur tenha bi yer bulup yatırıyoruz ne oldu yani Allah'ın yolu malın değil ki bide köşeye çektim çocuğu hani hangimizin başına gelmiyor çiş egitimnde insanalr niye böyle görmemiş çok ustunmus gibi tavırlar 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,800 puan) tarafından

Komşu için değil ama dışarda çok işine yarar bizde bundan var canım. Gezmede parkta falan iyi oluyor mahremiyet için de 

image

-Reklam-
0 oy
(5,892 puan) tarafından

ayy inadına kakanı da yap oğlum derdim herhalde 😂

(3,529 puan) tarafından

Durduk yere olayı oksdar abartilar ki baya yükseldik 

(5,892 puan) tarafından

ya tabii ki çocuğun tuvalete yapması daha doğru ama adı üstünde çocuk 

sanki hiç köpek çiş yapmıyor sağa sola ya da bastıları yeri geçmeden siliyorlar önce 😅

(3,529 puan) tarafından

Çocuk eve gelmek istemedi oyun dan alırım diye çektim kenara yok yok inat etti bnde altına yapmasın dedim araba in tekerinin dibine yaptı oğlu öyle küfürler diyor ki içerden bağıra bağıra bide bana terbiyesiz diyor bnde açtım ağzıma geleni söyledim cnm skldi akşam üstü 

0 oy
(1,361 puan) tarafından

Yani çocuk bu nasıl tutsun fazla abartmışlar evde ayakkabıları ile mi yatıyolar

(3,529 puan) tarafından

Kapı in tam önünde değil arabanın tekerinin dibine yaptı çocuk artık eğilip orayada basiyorlarsa bilemem

(1,361 puan) tarafından

İnsanlar abartacak olay yapacak yer arıyolar resmen

(3,529 puan) tarafından

Canım çok sıkıldı gerçekten sanki evine girip yaptirmisim gibi bi bagirmalar bi küfürler bide diyor kocan gelsin diye bağırıyor uzatmamak için yürüdüm geldim kocam gelse kaçacak deliği olmaz haberi yok

(1,361 puan) tarafından

Ben sana yeterim deseydin  kocama ne gerek var deseydin

(3,529 puan) tarafından

Hattını bildirdim zaten kadında diyeceğimi dedim kaynanamla korkutuyor aklınca slm da soyle dedim 

(1,361 puan) tarafından

İyi demişsin diline sağlık

0 oy
(260 puan) tarafından

Ulan kendilerinin tuvaleti gelse WC bulamasalar sıcacak delik ararlar. Sen ben çocuğumuzu( zorunluluk halinde tabiki)  kenara isetince dünyanın en temizi kesilirlee

Kendi cislerinde bogulsunlar inşallah 

(3,529 puan) tarafından

Aminnn cnm valla çok canım sıkıldı 

0 oy
(1,682 puan) tarafından

Eve ayakkabıyla mi giriyorlar ben anlamadım 

0 oy
(3,393 puan) tarafından

Belki abes gelecek ama o tarz durumlar için pet şişe taşıyorum yanımda cnm. Aklında bulunsun

(3,529 puan) tarafından

Kapının onudeydik eve getirmek istedim yok yok dedi Bnde kenara çektim Arabın arkasında bari burda yap dedim ufacık çiş ya kavoyla su döktüm hayla bağırıp duruyodular en son Bnde patladım. Gecende arabayla oynuyorlar aşağı inip yukarı çıkıyorlar neymiş oğlu ders çalışıyormuş gürültü oluyor girsin odasında çalışsın 30 yaşlarında adam çocuklar kapıda da mı oynamasin

(3,393 puan) tarafından

Biraz bahane arıyorlar gibime geldi

0 oy
(1,000 puan) tarafından

Bende hep yanımda pet şişe taşırım kapımızın onu var genelde oraya çıkarız cikarkende pet şişe alırım yanıma.gelirse şişeye yapar sonra çöpe atarım.

0 oy
(4,779 puan) tarafından

Kadının tavrı üslubu yanlış olabilir ama. Konu olarak çok haklı. İki defa denk geldim insanlar çocuklarına kakasını yaptırdı . Bu ne kadar ilkelce . Sokak ortasında çocuk işetilir mi? Onu da yaparsak insan olarak diğer canlılardan ne farkımız kalacak o zaman 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 323 göst.
+1 oy
9 cevap 213 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,653 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 910 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.

Kategoriler