0 oy
914 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,138 puan) tarafından

Kızlar bugün eşim evdeydi bende evin işlerini bitirdim banyo yaptım bı tane krop etek takimim vardı en son geçen sene giymiştim bu yıl biraz kilo aldım 74 ü gördüm şuan 69um. Neyse ağda da yapmıştım zaten bacaklarım filan temizdi diz altı etek ve krop işte giydim deodorant parfüm sıktım saçlarımı taradım ruj filan sürdüm eşimin beni görünce verdiği tepki şu 

Sana yakışmıyor senin göbeğin var dedi kendisinin göbeği 6 aylık hamile kadın gibi çok fazla kilo sorunumuz yok onunda benimde ama gobegimiz var. Ne yani dedim göbeğim var diye evde istediğim gibi giyinemez miyim sen kendi göbeğine bak önce dedim . 

Her zaman diyoki kilolusun su göbeğe bak gotune bak iyice sistin bilmem ne sürekli kusurlarimi yüzüme vuruyor artık kendimden soğudum çok kalbim kırıldı ben tesettürlü bı insanım bari evimde açık rahat giyineyim güzel goruneyim derken tüm hevesim kırıldı 

31 Cevaplar

+6 oy
(18,088 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kendim için giyindim zaten senin için değil deseydin.. 

(7,138 puan) tarafından

Keske o anda aklıma gelseydi iyi kapak olurdu

(866 puan) tarafından

guzel bisey ozguvenlimolmak. ben 57 kiloyum kendime yakistiramiyorum gibegim cikio diye. lop lop yag fiskirinca ben kendimi begenmem. o yizden esim de gorsun istemem sahsen. ozguven meselesi.takinti meselesi.

-Reklam-
+5 oy
(1,670 puan) tarafından

Hadi ben çocuk doğurdum o yüzden göbeğim var. Sen ne doğurdun da göbeğin var kendine bak önce deseydin

Şu kendi tipine bakmadan karısının fiziğine laf eden erkekler kadar itici birşey yok. Nefret ediyorum bu tiplerden.

Benim eşim de benim kilo vermemi hiç istemez. İkinci bebeğimi yeni doğurdum benim de göbeğim var biraz. Eşime "göbeğim kalcak herlde, kilo aldım" falan diye söylenince " sen karışma benim onlar, elleme benim, ne güzel al al" der mesela. Kendimi güzel hissettirir her zaman. Eşim de ince uzun boyludur yani. Bu göbekli şişko erkeklerin bence takıntısı var.  Kendi eksiklerini eslerinde tamamlamak mi istiyorlar nedir 

+4 oy
(222 puan) tarafından

Tatlım incitmek istemem ama belli ki eşine hoş görünmek istemişsin ama proposyona göre giyinmek diye bir şey var var. Kusurlu bir bölge açıkta bırakılmaz. Sen çekici olmak isterken itici olmuşsun eşinin gözünde. Ve daha önce de göbeğine laf ettiyse kendinle barışık ol tabiki ama krop giyilmez göbek varsa. 

(3,564 puan) tarafından

+++++ verdim

(8,369 puan) tarafından

Katılıyorum maalesef bazı gerçekler acıdır 

+3 oy
(601 puan) tarafından

Kendinden soğuma ben beğeniyorum de devam et onun istediğini eline verme sen kendini sev kendine bakmayı bırakma. Boş ver o da anlamazsa anlamasın kıymetini sen kendini seversen zaten o da bırakır bu lafları yavaştan

(7,138 puan) tarafından

Kendimi seviyorum beğeniyorum zaten o göbek anne olmanın bana getirdiği bişey utanmiyorum da bundan ama bu insana da sürekli sen kilolusun gobeklisin diyince artık bı yerden sona kendinden soguyosun ister istemez malesef

+3 oy
(16,024 puan) tarafından

Patavatsız..              

(7,138 puan) tarafından

Malesef öyle ..

+2 oy
(10,219 puan) tarafından

Ben her gece uyumadan parfüm sıkar yatarım kocam olsun yada olmasın geçen kocam diyor çok sıkmışsın ne gerek var yatarken benim için uğraşma 😅 şöyle bir döndüm pardon neden üstüne alındın senin için sıkan kim olmasanda sıkıyorum dedim baya bozuldu aynısını yapsaydın 

+2 oy
(1,723 puan) tarafından

Her zaman kadın dayanışması tarafındayız kadınlar olmasa erkekler çöp biz çiçekleriz ama toplum maalesef erkek kilolu olunca sorun olmuyor hatta zayıf erkeğe Zargana diyen devar maalesef günümüz de kilolu kadınların kilosu göbeği konuşuluyor.Zayıfsak niye zayifiz yemek ye kiloluysak ağzını tut bu millete yaranamazsin valla dört dörtlük de olsan kusur aramak isteyen arar seven insan kusur görmez seni sevdiğine emin misin günümüz de 90 60 90 olmak isteyen o kadar kadın var ki gerçekten dünya d a o kadar sorun varken bunu mu umursuyorsun desene ya da ona empati küsur sen kendine bakıyor musun de

+2 oy
(23,463 puan) tarafından

İstediğin gibi giyin. Ama o lafları ona yedirmeden yüzüne gulmezdim ben olsam.

+1 oy
(542 puan) tarafından

Kadın evinde istediğin gibi giyinir tabiki eşin patavatsız ve sanırım biraz öküss

(7,138 puan) tarafından

Hemde çok ...

+1 oy
(3,999 puan) tarafından

Göbüşümden ötürü ben de bazı elbiseleri kendime yakıştıramam. Ama eşim bana bu şekilde söylese kırılırım. Evde de istediğimiz gibi giyinemeyeceksek ne anladım bu işten. 

(7,138 puan) tarafından

Gerçekten öyle zaten dışarda hep bol geniş şeyler giyerim vücut hatlarim beli olmasin diye bari evime istediğim gibi begendigim şeyler giyeyim diyorum onuda burnumdan getirdi eşim 

+1 oy
(28,451 puan) tarafından

Ay hanzoya bak boşver daha çok giyin umursama 

(7,138 puan) tarafından

Valla daha da giymem pijamayla daha rahat ederim erkeklere düşünceli davranmak yaramiyo demekki 

+1 oy
(4,902 puan) tarafından

Su adamlar da kadir kıymet bilmiyor. Ne güzel evde süsleniyorsun  güzel görünmeye çalışıyorsun dediği şeylere bak. 1 hafta paspal gez saçını bile tarama daha ağzını açıp bir şey diyemez. 

(7,138 puan) tarafından

Valla canım inanki normalde böyle şeylere vaktim olmuyo hiç bide oglum okula başladı okultelasi yemek temizlik ev bide 2 yaşında kızım var akşama kadar elime ayağıma yapisiyo paspal olmasamda o kadar özen gösteriemiorum kendime 40 yılda bı heveslenip yapınca da yaranamadım bundan sornada yapmam zaten pijamami giyer otururum

+1 oy
(15,277 puan) tarafından

Böylelerine paçalı donla devam canım kilolu da değilsin ayrıca balık etli

(7,138 puan) tarafından

Herkes oyle diyo canım sen kilolu değilsin obez değilsin diyolar ama ben sürekli oyleymisim gibi hissetirildigim için heralde kendimi şişko gibi hissediyorum 

(15,277 puan) tarafından

Yok canım ya 69 ortalama bir kilo eğer boyu.in aşırı kısa değilse obez hiç değilsin 

+1 oy
(417 puan) tarafından

Köre yüzünü süsleme 

Sagira sözünü söyleme

Boşuna dememişler sen kendini güzel hissediyosan boşver tabi göbek olacak karnimizda can yaşayıp dünyaya getiren biz kusura bakmasın az öte dursun🤭

(7,138 puan) tarafından

Çocuk dogurmasan yaranamazsin iki tane Gül gibi çocuk getiridm dünyaya yaranamadim gobeklisin kilolusun diye bu erkekler hicbiseyi hak etmiyorlar 

(417 puan) tarafından

Tırnağını hak etmiyolar bakma biz olmasak gö.tleri boktan cikmaz kusura bakmasınlar herşeyi yap et eeeee sudan böyle buran böyle sinir geliyocboyle insanlara begenmeyene ahanda kapı valla

+1 oy
(1,970 puan) tarafından

Sende deseydin senin kaslarindan gozlerimi alamıyorum canım bende kendileri sanki mukembel vucud  kadinlar mukembel olmak.zorunda üstelik çocuk doğuran kadınlar 

+1 oy
(6,017 puan) tarafından

kendi kıllı göbeklerine bakmadan bi de kadını beğenmezler 🤦🏼‍♀️ hadi kadın çocuk doğuruyor ondan kilo alıyor ya sen? tutamadığın boğazından göbeğin büyüyor.

kendin için giyin, kendin için zayıfla. zayıfla da sen geç dalganı sonra yakışmıyorsun yanıma falan de

+1 oy
(4,467 puan) tarafından

Valla millet neler giyiyor senin kilon bile yok

+1 oy
(24,491 puan) tarafından

O hamile kadin gibi göbekli dedin ya yerinde olsam onla dalga geçerdim bu arada asla kilolu değilsin bu kilo şişman denilebilecek bir noktada değil 

+1 oy
(3,564 puan) tarafından

Yani şöyle söyliyim mini şort olabilir etek olur herşey olur ama cidden göbekli insana crop yakışmıyor benimde mide, göbek var bende çok heves ediyorum ama yakışmıyor yani göz var nizam var. 

Eşinin öyle söylemesi çok üzücü o konuda çok haklısın 

+1 oy
(4,170 puan) tarafından

Sevmeyen kocalar oyle der ben sana diyeyeim bende kiloyum gecen bende çok şişmanım deme dedi ben öyle seviyorum. Belkı sen kafana takma diyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 450 göst.
9 Ekim 2023 Moda kategorisinde Zamane annesi (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 511 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 634 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
5 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mutluyum (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,453 cevap

336,302 kullanıcı

...