0 oy
915 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,138 puan) tarafından

Kızlar bugün eşim evdeydi bende evin işlerini bitirdim banyo yaptım bı tane krop etek takimim vardı en son geçen sene giymiştim bu yıl biraz kilo aldım 74 ü gördüm şuan 69um. Neyse ağda da yapmıştım zaten bacaklarım filan temizdi diz altı etek ve krop işte giydim deodorant parfüm sıktım saçlarımı taradım ruj filan sürdüm eşimin beni görünce verdiği tepki şu 

Sana yakışmıyor senin göbeğin var dedi kendisinin göbeği 6 aylık hamile kadın gibi çok fazla kilo sorunumuz yok onunda benimde ama gobegimiz var. Ne yani dedim göbeğim var diye evde istediğim gibi giyinemez miyim sen kendi göbeğine bak önce dedim . 

Her zaman diyoki kilolusun su göbeğe bak gotune bak iyice sistin bilmem ne sürekli kusurlarimi yüzüme vuruyor artık kendimden soğudum çok kalbim kırıldı ben tesettürlü bı insanım bari evimde açık rahat giyineyim güzel goruneyim derken tüm hevesim kırıldı 

31 Cevaplar

+1 oy
(6,538 puan) tarafından

Önemli olan senin beni nasıl gördüğün değil benim kendimi nasıl gördüğüm de ve geç

-Reklam-
+1 oy
(30,261 puan) tarafından

Simdi birsey diyerdimde agzimi bozmiycamm kendime sozum var gerekmedikce tabi neyseeee…..

Her bayan her haliyle cok guzeldir dangalak herifler kendilerine baksin aynada tipi kayiklar bide begenmiyorlar sanki onlara sebeb hersey sanki dunya onalrin etrafinda donuyor sinir ediciii 😡😡😡😡

0 oy
(262 puan) tarafından

Boyun kaç, 69 aşırı bi kilo değil 

0 oy
(1,148 puan) tarafından

Özür dilerim ama ökü.z. yani 

0 oy
(2,655 puan) tarafından

Ay çok ayıp etmiş resmen kabalık. Erkekler neden çoğu zaman ince düşünemiyor ya 🤦‍♀️

Kendi fiziği de iyi değilken üstelik. İyi olsa bile denmez yine öyle orası ayrı.

0 oy
(2,336 puan) tarafından

Ben böyle cok guzelim sen istersen crop giyme sen bilirsin derdim

0 oy
(1,799 puan) tarafından

Çok kırıcı bi hareket olmuş gerçekten benzerini yaşadım geçen sene hala yüzüne vururum kocamın saten gecelik giyip süslendim gittim yanına saçımı yukardan topuz yapmıştım sabahlıgın kemerini sıktım bana Jackie Chane benzemişsin dedi Kara kuşakg ibi bağlıyolarya ona benziyı takımım diye hemen değiştirdim o gün bugündür bu daha asla öyle şeyler giyip süslenmedim na,h bulur bundan sonra sanane sana giymedim ztn sen düzgünmüsünki süslenicem senin için deseydin kendine bakmadan sana laf diyo bide yürüsün gitsin

0 oy
(10,035 puan) tarafından

Rahatsız olan gitsin bende çok kötüyum doğum kilo derken her yerim çatlak dolu yapacak bişey yok  napsam gecmiyo  şoyle var geçen baya azarladı eşim pilav çok seviyom gordumu dayanamiyom artık yasak ölecen dedi yeme yada az ye dedi sağlik için diyom dedi TM dedim azalticam artık biraz

0 oy
(1,154 puan) tarafından

Ben doğumdan önce 72 kiloydum doğum yaptıktan 1 2 ay sonra kiloma baktım 82 kiloyum. Eşimde çok zayıf 56 kilo falan. Bana da der bazen biraz kilo versem iyi olur diye ama bu şekilde kırıcı bir konuşma asla yapmadı. 

Bende kilo vermek istiyorum zaten. Bana biraz kilo ver bence dediğinde bende o zaman sende biraz kilo al diyorum:) ama kilo konusunda birbirimizi kırmayız yani. 

Bende kilo vermek için çabalayacam inşAllah. Aslında dışardan bakıldığında asla 82 kilo olduğumu kimse anlamaz. Benden daha fazla kilosu olan bı abla bana geçen gün 69 kiloyum dedi.

Eskiden beri benim kilom tartıda çıkan rakamla uyuşmuyor. Yani büyük ihtimalle kemiklerim ağır. 

Yani yinede kilomun sizin kilonuz kadar olmasını çok isterdim

0 oy
(1,427 puan) tarafından

Dısarda giydirmez ama evde de karısmas perdeler kapalı olması halinde 🤣  10 yıllık evliyim daha anca diz altı elbise aldım 🤣🤣🤣🤣

0 oy
(4,887 puan) tarafından

Günaydın dostum

Öncelikle şunu söylemek istiyorum bazı elestirileri dikkate almalıyız 

Evlendik bitti değil eşin zayıf seni beğeniyo olabilir 

Biraz dikkat etsen sağlığımız için de buna dikkat etmeliyiz

Ben evlenirken eşime kilo almasını söyledim oda beni dikkate aldı daha çok yakıştı eşime kendiside farkında 

Bazı elestiriler olmalı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 451 göst.
9 Ekim 2023 Moda kategorisinde Zamane annesi (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 511 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 634 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
5 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mutluyum (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,278 soru

24,181,156 cevap

336,333 kullanıcı

...