0 oy
675 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Makat  çatlağı ameliyat olan var mı yada yakını olan varmi ben 1 yıldır çekiyorum doğumda lavman yaptilar bana çizildi makat sonra doğumda daha fena oldu kremler filan geçmedi cuma doktora ameliyat olmak istediğimi soylicem oda yapicak çünkü hicbir şekilde geçmiyor her tuvalette ölüyorum :unsure:

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Doktora gittim ameliyat hemen yapmıyorum dedi oysaki başka cerrah krem şurup vermişti geçmemişti söylememe rağmen evdeki kremleri bidaha yazdı 20 gün sonra gel dedi bende seviniyodum ameliyat yapcak hemen diye:(

-Reklam-
0 oy
tarafından
Sonradan tekrarliyormus gine geçmiyormuş çoğu duyduklarim böyle maalesef ki 
tarafından
Neyyy nasıl yani sonsuza kadar bunumu cekicem ben ölim daha iyi ama benim doğumda oldu hiç yoktu ki takrarlasin. Yaaa :(
tarafından
Benimde doğumdan 3 ay sonra felan oldu arada gine oluyor çok berbat bisey ya
tarafından
Benim hiç geçmedi doğumdan itibaren ama bana lavman yaparlarken hissettim çizildiğini tuvalete gittiğimde ise kanadi baya bi ama ben dikkate almadım keşke alsaymışım ebenin hatası 1 yilima mal oldu
tarafından
Dikkat etmiyorlar öyle şeylerde canım bana lavman yapmadılar ama doğumdan sonra oldu benimde çok geçmiş olsun tabi geçenlerde oluyordur illa ki
tarafından
Keşke lavman yapmasalardi bana bakarak resmen lavman yaptı nereye yapıyorum diye hiç bakmadı bile hakkım helal değil o ebeye mahfetti beni
tarafından
Canım kabız olamazsan yavaş yavaş düzelir ve her gün lavaboya çıkmadan önce teninin dayanabileceği sıcaklıkta suda 20 Dakka otur sonra tuvalete git gel Bi daha 20dakka Bi müddet böyle yap baya baya iyi olursun yok olmaz ama aöelyatlıkta olmaz ve asla kabız olmamaya bak canım yel ilacı o kabız olup ıkınmayacaksın
tarafından
Tuvalet sonrası ağrın varsa sıcak su bire bir. Canım baya rahatlatır yani kendini yakmayacak derecede
tarafından
Kabiz degilim zaten kendinden geliyor tuvalet yumuşak ama yinede ağrı yapıyor bunu ilk başladığı zaman da yapsaydim düzelirdi fakat şuan yırtık makat kasina kadar geldi yani kendiliğinden iyileşmesi imkansız. Tuvaletten öncede suya oturmam imkansiz çünkü aniden Karnim ağrıyor tuvalet icin gitmem gerek biran önce vakit yok yani çok denedim böyle şeyleri ama geçmiyor illet
tarafından
Anladım canım Allah şifa versin
(31 puan) tarafından

geçti mi

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Bendede çatlak var canım dogumdan daha zor çok zor
0 oy
(982 puan) tarafından
Benimde doğumda oldu ve geçmiyo canım ara ara çok zorluyor allak şifa versin 
0 oy
tarafından
Kayinvalidem oldu 6 7 ay olmadi canim 
tarafından
Arada yine agriyor ama eskisi gibi degil canim belden altini uyusturuyorlar 15 dakka surmuyor ameliyat
tarafından
Ben şuan 7 saat ağrı çekiyorum saat sayiyorum bitsin diye ağrı tamamen geçmiyor mu ya eski hayatimi özledim :(
tarafından
Canim arada oluyor agrisi ama ameliyat zor degil cok cabuk geciyor
tarafından
Hadi inş ya cuma günü gidicem tekrar cerraha Ameliyat isticem
tarafından
Acil sifalar kuzum
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Benimde doğumlarımdan sonra oluyor. Tuvalete girip çıkana kadar kendimi sıkıyorum ellerimi üstümü falan mahfoluyorum bide kabız olunca dAha kötüyüm. Yıllardır gitmedi kabızlığım
tarafından
Benim ilk dogumumda olmadi da ikinci doğumda oldu o da lavman yaparken çizdiler sonra doğumda daha kötü oldu
(2,591 puan) tarafından
Ooo Allah yardımcımız olsun benimde fena.. ve de hep kanar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 331 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
22 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,474 soru

24,111,610 cevap

332,987 kullanıcı

...