0 oy
146 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (773 puan) tarafından

Kizlar hamileyim riskli gebeligim var perinatolojiye randevum var yarın eşimle gidicez ilk defa eşim muayne sırasinda yanımda olucak mecbur erkek doktora kestim. Alttan muayene edicek doktor büyük ihtimalle. Bı kaç kere mecburi erkek doktora muayene olduğumu biliyo eşim ama muayene ne şekil olduğunu bilmiyo yani makas sandalyesi olsun detaylı nasıl olduğunu bilmiyo ve doktor onun yanında o şekil muayene etse ne tepki vericek bilmiyorum biraz da sert biri eşim karakter olarak şimdi size sorum eşimle konuşurum anlatırım durumu ama o anda o şekil görmesi kim olsa kötü hisseder ben tek girdiğimde bile çekiniyorum sizce napabilirim mecbur eşim gelucek başka ne anne tarafı ne eşimin tarafı yanımızda. Özelde doktor muayene sırasında örtü bişi bacaklara falan ortuyomu yoksa devletteki gibi muayene oluyoruz 

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,738 puan) tarafından

Örtü oluyo sen hazırlanıp koltuğa yattığında doktorda giriyo içeri o kadarda abartmasın eşin doktor çok meraklı değil kadın vajinası görmeye işi o riskli gebelikte tekılecağı kısım oysa eğer hiç gelmesin tek git daha iyi senin stres yapmaman lazım bebeğini düşün onu düşünme canım inşallah iyi sonuç alırsın

önce (773 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inslalah güzel haberler alırız. Eşim aslında sıkıntı yapacak biri değil ama iç ten içe kötü hisseder kendini ama soylicem detaylı şekilde anlatır o şekil gideriz oda bebeği görmek istiyo ondan kaynaklı hryecanli

-Reklam-
0 oy
önce (24,322 puan) tarafından

Perdenin arkasına kadar girmek zorunda mı biz de eşimle gittik kürtaj sonrası muayenede odada idi muayene yapılan yerde perde var ben geçtim doktor gelip baktı sonra yerine geçti ben toparlanıp geldim sonra konuştuk 

Bebegi gormek istiyo eşim hiç gormediigi için oda heyecanli

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Perinatoloji doktoru genelde karından yapıyor muayeneyi bence alttan muayene etmeyecek

İnslalah canım ama kesemde yırtık var ve alt muayenede gozukuyo üstten bakınca göremedi kaç doktor 

önce (73 puan) tarafından

Ama yine de perinatoloji işi değil bu. Onlar sadece detaylı Usg bakar. 

Alttan muayeneyi kadın doğum doktoru yapar 

önce (5,706 puan) tarafından

perinatoloji sadece detaylı ultrason değildir. bazı gebeler sürekli perinatolojiye gider kadın doğum yerine. 

riskli gebeliklerde her türlü muayeneyi yapar

0 oy
önce (774 puan) tarafından

Eşiniz lütfen saçmalamasın bebeğinizin sağlığı mı daha önemli yoksa saçma sapan düşünceleri mi doktorun işi bu vajinaya sapkın düşünceyle bakmaz ben eşimle 3 defa bu şekilde kontrole gittim hiçbirinde bi sorun çıkartmadı 2 işlem zorunluydu vajinal mantar olmuştum birinde çatı muayenesi idi bacağımda örtü vardı ilk ikisinde çatı muaynesinde yoktu eğer eşiniz bu tarz şeylerle sizi üzecekse alttan muayne bittikten sonra yanınıza gelsin Ultrasonda bebeğinizi görsün

0 oy
önce (760 puan) tarafından

Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Önce sizi alıyorlar sizi hazırlıyorlar. Üzerinizde tek kullanımlık örtü oluyor ve sedyenin önünde paravan oluyor genelde. Ekran odanın içinden görünüyor sedyenin karşısında. Eşinizi sonradan çağırırlar bebeği görmesi için. Gördükten sonra onu çıkarırlar ve siz toparlanırsınız. Raporu yazarken doktorun asistanı kapıda bekleyin hazır olunca getireceğim demişti. O şekilde oldu. Önceden hastaneyi arayıp bilgi alabilir, doktorla konuşabilirsiniz. Eşinize de gitmeden önce söylersiniz bu bölümde sadece erkek doktor var diye. 

0 oy
önce (1,065 puan) tarafından

Çatala oturtup muayene edecekse eşinizi almaz zaten perdenin arkasında muayene eder, ultrasonla da alttan balacaksa o zamanda üstünüze örtü örtüp ultrason cihazını alttan koyuyor onda da sıkıntı olmaz bakmıyor sonuçta 

0 oy
önce (5,706 puan) tarafından

alttan muayenede eşleri odadan çıkartıyorlar 

0 oy
önce (5,989 puan) tarafından

Saglik bu kotu neden olsun ki. Doktorun isi o. Ben ozelde iki dogumumu da erkek doktorda normal dogum yaptim. Hatta ilk dogumumda esimde doguma girdi. Saglik bu. Ha muayene alttan olursa da genelde ortu ortuyo doktorlar. Ama muayene kismina zaten kocani almaz alttan muayene ederse. Karindan olursa o da doktorun insiyatifinde alir yanina.

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 316 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
12 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek.06 (196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 122 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,532 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 350 göst.

Kategoriler

1,476,080 soru

24,164,170 cevap

335,511 kullanıcı

...