+1 oy
192 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,050 puan) tarafından

eminim olay buraya gelene kadar bircok olumsuzluk yasanmistir.sorum su es ailesiyle gorusmemek ne tur problemler doguruyor ben de baglari kopardim evlilik birligimizi bozmaya ugrastiklari icin.bu sartlarda onlarla gorusmem aramizin daha da bozulmasina sebep oluyor ben de onlari her gordugumde yasadiklarimi tekrar yasiyormusum gibi hissediyorum.hayatimda yasamadigim travmalari bana yasattilar tabiki esim de onlara ortak oldu olmasaydi yasamazdik.simdi beni saf disi birakip cocuklarim ve esimle cok iyilermis rollerine giriyorlar etrafa karsi ama onlari da zerre kadar gormek istemezler sadece faydalanabilmek adina alakayi koparmak istemiyorlar.

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,626 puan) tarafından

Namus laf etmedikleri sürece ve karı kocayı ayırmadığı sürece bence bağları koparmak doğru değil çünkü sonuçta eşinin annesi babası ne kadar kötü olursa olsun onu büyütmüş ama namus ve karı koca ayırma varsa kesinlikle bağlar koparılmali dün kaynanama gittim sitem ediyordu hesap yapıyor tam 1 ay olmuş gelmeyeli diye ben araya mesafe koydum canım isterse gidiyorum

-Reklam-
+1 oy
önce (1,052 puan) tarafından

Ben kökten kopardım rahatım mutluyum 7 yıl çektim hasta oldum psikiyatri psikiyatri gezdim psikolojimi bozdular ama yeter dedim ve hepsini sildim 

önce (1,050 puan) tarafından

Esiniz ne diyor bu duruma

Kesin olarak boşanacam dedim ve net tavrımı koydum anladı geri adım atmayacagimi mecbur oda kabullendi şimdi eşim ve çocuklarım diyor başka bişey demiyor çok çektim onlardan 

esim iki tarafi da birakamiyor ama annesinin agzina cok bakiyor

Öyleyse işin Zor ama ben sağlığımı aklımı kaybedeceğim sinir stresten dayanamadım artık son noktaya geldim inşallah sizde duzelirsiniz 

+1 oy
önce (467 puan) tarafından

Yaşadığım büyük hayal kırıklıklarından sonra bağı koparmadım ama mesafemi koydum bir ay oldu gitmeyelim gitmeye de şuan pek niyetim yok kocam isterse oğluyla gitsin davet etmek isterse etsin hizmetimi ederim ama o eski neşeli cıvıl cıvıl o kız bitti 

bende oyle 2_3 ay oldu kendime geldim valla onlarin arasina karisacagim diye odum kopuyor en degersizsin bir pislik gibisin yanlarinda oyle davraniyorlar

+1 oy
önce (10,053 puan) tarafından

Anne babası 3 kardeşi ile mesafeliyim hiçbir zaman içli dışlı olmadım hep bir çizgi vardı arada o yüzden sorun yaşamıyoruz diğer 5 kardeş ve eşleri düğünümde rengini belli etti onlarla 7 yıldır hiç görüşmedim yüz göz olup sonra başa sarmak benlik değil o yüzden en baştan mesafe 

+1 oy
önce (5,577 puan) tarafından

Al benden de o kadar 

Dün son noktayı koydum biktim tükendim artık 

Ben gitmeyince eşim surat asiyor kavga ediyor 

Yada başka bahanelerle bunaltiyor beni 

Ama yeter artık şimdi de ben bittim cocuklarima basladilar 

Ne olacaksa olsun 

Baktım işi terse sürüklüyor babama soyleyecegim 

Zarar geliyor inan öyle insanlardan 

+1 oy
önce (252 puan) tarafından

Benimi anlattin sen bakam bende kayinpederim öldükten sonra kaynanamla görüşmüyorum eşim arar acmaz çocuklarım arar kurban hayran eder ama böyle dille yani valla ben kapımı kalattigim zaman eşim çocuklarım ve ben kalıyorum o yüzden kapı dışında kalanları fazla onemseme eğer eşin sana destek verip arka cikiyorsa gerisi pekte mühim degil

0 oy
önce (2,844 puan) tarafından

Kaynanam sevgilisi var dahi dedi sustum sustum en son cocuguma hakaret eddi artık gidmem dedim esimde onlara ortak encok kahr buna oluyorum.....bagları koparan kadar deli ediyorlar ınsanı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
+2 oy
3 cevap 185 göst.
30 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Aytenli07 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
7 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu