+2 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından

Eşimin ailesi ile 1,5 yıldır evliyiz ve 1 senedir konuşmuyoruz. sorun eşim evlenmek için erkenmiş babasının borçları vardı evlenme eve destek ol maaşından ver sorun bu. evlenincede konuşmama cezası soğuk davranma ve kavga oldu banada gelin olarak hakaretler edildi bunları çektim. En son dayanamadım aile evlilik huzurum için artık sizi arayıp sormuyorum diyip kadını telefon dan engelledim. zaten bir senedir küsüz ve annemleride bir kere aramadilar kendilerde suç görmüyorlar,Geçen gün annem yanlışlıkla kayınvalidemi aramış geride farkedince kbkmayın yanlışlıkla aradım nasılsınız diye insanca konuşmuş kayınvalidem siz beni ararmiydiniz demiş annem de bunca olay oldu bir senedir bizde sizden adım bekledik kızımın arkasından bir sürü kötü laf etmişsiniz diyince, benim oğlum da hata gidip herşeyi geline derse oda bize dolar tabi demiş. hic kendinde suç bulmuyor hâlâ erken evlendiler cart curt bir sürü laf etmiş. Annem diyor bu kadın da acıma duygusu yok bir yıl olmuş hâlâ oğlunu suçluyor en ufak pişmanlık yok diyor. bu arada eşimin babası kardeşi de cephe aldı onlar da bir yıldır adım atmıyor siz olsanız napardiniz bu bayram da gitmiyoruz yine görüşmüyoruz. bu arada kadın ruh hastası ilaç ve tedavi görüyo ruh sağlığı sebebiyle ve ağzı felaket bozuk siz olsanız napardiniz Onlar da bizi arayıp sormuyor bir yıldır yani bu nasıl bir kin anlamıyorum utanmadan annemle nasıl konuşmuş siz bizi ararmiydiniz cart curt insan da edep olur gelinin ailesi der. üstelik görümcem de küs gorumcemin kocasının babası öldü eşim baş sağlığı için aradı aslında bu bir adımdır. anneme kaldırıp demiş ki kızımı da arayacak karşı sadece damat olmaz. bu nasıl bir kin sanki kızı abisini arıyor

3 Cevaplar

+3 oy
(8 puan) tarafından

En iyisini yapıyorsun gerçekten ne kadar uzak dururlarsa o kadar iyi yani zararlarından başka hiçbir şey dokunmuyor ben kendim de kaynanam kayınpederim görümcelerim hiçbiriyle görüşmüyorum ve çok da mutluyum bence en iyisi bu ben de çok sorun yaşadım onlarla ve şu an onlarla konuşmuyorum yani hiç kaç ayağı kaç yıl oldu hiç daha hem bir bayramda ararım giderim ne sorarım ne onlar gelir ne ararlar ne sorarlar en iyisi bu bence 

(27 puan) tarafından

Zoruma gidiyor görümcemin kocasının babası ölmüş eşim baş sağlığı için damadı aradı bu bir adım değil mi? Utanmadan anneme kızımıda arayacak lardi sadece damat olmaz erken evlendiler diyormuş hâlâ 

-Reklam-
+2 oy
(904 puan) tarafından

2 yıldır gitmiyorum bu Sabah kaynanam aradi gel diye kesinlikle gelmem dedim .. kısa ve net  huzur vermezseniz bende yoklugunuzla  huzur bulurum

(27 puan) tarafından

Sizinki en azından vicdan yapıp aramış bizimki bir senedir oğlunu bile aramiyor 

(904 puan) tarafından

Tavuk vicdanlı canım. Bakma ikidir benim evime geliyor ondan aradı arayı duzeltyigini sanıyor ama ne yapsalar bosssssss

(27 puan) tarafından

Peki benim yerimde olsanız napardiniz ne kayınpederim ne kaynanam ne görümcem hiç biri hiç bir şekilde adım atmıyor eşimden adım bekleniyor birde annemle telefon da 1,5 ay önce konuşmuştu ondada annem kızımın arkasından bir sürü kötü laf etmişsiniz diyince, benim oğlum da hata gidip herşeyi geline derse oda bize dolar tabi demiş. hic kendinde suç bulmuyor yani bu bayram adim ararmiydiniz bu arada aynı şehirde yaşıyoruz ama bir aya tasinicaz başka bir şehire 

(904 puan) tarafından

Yine sana kalmış birşey m .. sonuçta esinide onlrla problem yaşıyor  sen gitsen tekrar barissan emin ol yüz bulup aynı şeyler yaşanacak belki daha fazlası bence süs otur yerine kendi evladına merhamet etmeyen el kızına mi edecek 

+1 oy
(163,410 puan) tarafından

bu yazilar buyuklu kucuklumu yoksa benim gozlerimmi bozuldu gitme bacikom miktir et

(27 puan) tarafından

Çok zoruma gidiyor 1,5 yıllık evliyiz 1 senedir konuşmuyoruz hani *** gibi bir aile nikah tarihi aldık kıyamet koptu gelinlik bakmaya ne görümcem ne kayınvalidem gelmedi yok saydılar düğün de tuzluk gibi durdular.onu geçtim annemleri bir yıldır aramiyor lar insan der çocuklar ile konuşmuyoruz vb hiç bir telefon acmadilar geçen gün annem yanlışlıkla aramış ondada anneme utanmadan siz beni ararmiydiniz demiş kızınız beni WhatsApp dan engelledi demiş annem kızımın arkasından bir sürü kötü laf etmişsiniz diyince, benim oğlum da hata gidip herşeyi geline derse oda bize dolar tabi demiş. hic kendinde suç bulmuyor hâlâ erken evlendiler cart curt bir sürü laf etmiş. Gorumcemin kocasının babası ölmüş eşim baş sağlığı için aradı bu bir adım değil mi vay efendim neden kızını da baş sağlığı için aramadı. Senin kızın da abisini bir yıldır aramiyor, babada tuhaf oda küs bir yıldır.hani akrabalara eşimden için karikoylü diyorlar miş. Hani ben gerçekten anlamıyorum bayram bugün de arayıp sormayacagiz,gitsek suçlar küfür eder zaten. Bir aya kadar taşınıyoruz başka şehire eşim o zaman da vedalasmam diyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 289 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
7 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 497 göst.
20 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 317 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,723 soru

24,089,576 cevap

331,687 kullanıcı

...