Çok zoruma gidiyor 1,5 yıllık evliyiz 1 senedir konuşmuyoruz hani *** gibi bir aile nikah tarihi aldık kıyamet koptu gelinlik bakmaya ne görümcem ne kayınvalidem gelmedi yok saydılar düğün de tuzluk gibi durdular.onu geçtim annemleri bir yıldır aramiyor lar insan der çocuklar ile konuşmuyoruz vb hiç bir telefon acmadilar geçen gün annem yanlışlıkla aramış ondada anneme utanmadan siz beni ararmiydiniz demiş kızınız beni WhatsApp dan engelledi demiş annem kızımın arkasından bir sürü kötü laf etmişsiniz diyince, benim oğlum da hata gidip herşeyi geline derse oda bize dolar tabi demiş. hic kendinde suç bulmuyor hâlâ erken evlendiler cart curt bir sürü laf etmiş. Gorumcemin kocasının babası ölmüş eşim baş sağlığı için aradı bu bir adım değil mi vay efendim neden kızını da baş sağlığı için aramadı. Senin kızın da abisini bir yıldır aramiyor, babada tuhaf oda küs bir yıldır.hani akrabalara eşimden için karikoylü diyorlar miş. Hani ben gerçekten anlamıyorum bayram bugün de arayıp sormayacagiz,gitsek suçlar küfür eder zaten. Bir aya kadar taşınıyoruz başka şehire eşim o zaman da vedalasmam diyor