0 oy
281 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (844 puan) tarafından

Gençsin 20 ile 25 yaşlar eş adayında genç 

Ve Fakirsiniz.

Evlenmekte istiyorsunuz.

Kesinlikle evlenin 

Ama ailenizin evini mesken edinin........

Tek bir evde ocakta yemek pişsin mutfak masrafı olmasın ...şimdi kaynana kötü ise onu napcaz dersen...kaynana çocuk olur ise kötü olabilir.çocuk olmayınca çok iyi bilir kapıyı vurub çıkıp gideceğini...iyi çıkarsa kaynanan yemede yanında yat.

İlk 10 yıl eğitim ve iş hayatına yatırım yapın.çevre edin...çevreye yatırım yapın... 30.35 yaşında çocuk istersen hazır isen.....üst üste istediğin kadar doğur...sende para var..tutarsın yanına bir yardımcı...

Sana dramasız 

Ezik olmadığın bir hikaye yazmanı diliyorum....

Dier türlüsünü anlatım.

25 yaşındasın ....Fakirsiniz...Ayrı eve çıktınız ....Hemen çocuğunuz oldu ......Malesef akılsızlıkların imtihanın olur....işden eve gelemeyen zavallı bir adam..sosyal desteksizlik.....sen üstüne ekle ekle dur.

6 Cevaplar

+1 oy
önce (28 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Biri vardı burda aslı diye degisik bir kafa yapısı vardı asliyr gibi birseydi nicki sen omusun 

Biraz ataerkil.kafa yapısında bir kızdı sürekli kadını suçlayan 

Asli gerçekten hızlı yazıyorsun senle yorumladirken sıkılmıyorum sjsjs 

Kaynana iyiyse dediklerine katılıyorum ama herkess iyi kahnanaa ya denk gelmiyor 

önce (844 puan) tarafından

Çocuk olmasa kaynana bir şey yapamaz aslında 

Bizdeki dramların çoğu annenin kanayan damarı olduğunu bilen vampir kaynanalardan oluyor

Bence kaynananin birsey yapamaması için kadının kocasının arkasında olması lazım 

Kaynanm kayinpeder hala bazen söyler 

Kocam için izin vermiyordu kızın adını söyleyelim ne sürekli esma esma diyorsun diyordu🫢🤣

Koca karısına değer verirse herkes verir kaynana oğlundan çekinirse karısına karışamaz 

Oğlunu seven gelinine dokunmaz 

Bir yazı vardi belki görmüşsündür adam karısına diyorki üzülme ailemin sana böyle davranmasını sebebi sen değilsin benim 

Eğer beni sevselerdi sanada böyle davranmazlardi 

Ben uyur yarın çok işim var ve yolcuyum 

Gözümü açamıyorum 

Yarın yolda giderken okucam postlarini

Kesinlikle öyle çok belli ediyorlar...üzülüyoruz ama Allah daha merhametli bu kadar cahil tiplerden bile ne kadar kendisini tek başına yöneten insanlar çıkıyor çok önemli 

Eş çok önemli 

Karı koca ilişkisi nedir 

Çocuk hangi zeminde olmalıdır 

Bence devamlı bunlar konuşulmalı 

Çünkü ülkedeki cehalet korkunç

-Reklam-
+3 oy
önce (708 puan) tarafından

Rica ediyorum saçmalamayı bırakın evlenmek isteyen genç kızlara çok kötü örnek oluyorsunuz şuan ne demek kaynana ile yaşamak sırf masraf olmasın diye beraber yaşamak bu ne saçmalıktır evlilik 2 kişi arasında olur sülale boyu değil ayrı ev açamayan çift ayrı ev açana kadar evlenmemeli ev ev üstüne olmaz ben evimde çıplak dolaşmak yan gelip yatmak istiyorum bunu kayınvalidemin yanında yapamam ayıp diye bişey var eşimle özel anlarım var ses duyuldu anlaşıldı stresi ile evliliğe oldukça zararlı bi durum karı koca hayatı kalmıyor zamanla ve eşler birbirinden uzaklaşıyor fakirlik evliliğe engel değil ama çocuga engeldir olmalıdırda sırf kendş bencilliği uğruna yokluga sefalate fakirliğe çocuk dünyaya getirilmemeli o çocuk herşeye imrenecek belki okula aç gidecek ne o anne olmak istemiş saçma sapan toz pembe tablolar çizip bu uygulamayı anonim olarak takip eden yada Googlede gören genç kızlarımıza kötü örnek olmayın siz isterseniz buyrun uygulayın başkasını etkilemeyin

önce (708 puan) tarafından

Yazdıgım yorumla şuan sizin yazdıgınızın bağlantısı nedir entellektüel olacagım diye resmen saçmaladınız

10 15 yıl sonra hayatın sana neler neler getirdiğini görünce tayt devede pire kalıyor

İlerde anlarsın balım 

Tayt nedir 

Fakirsin 

Kiralar. ev yok araç yok 

Fakirsin birde çocuk istiyorsun nie eee olsun fena olmaz çocuk ne istiyor adam gibi anne bana ...Anne baba ne halde 

önce (7,114 puan) tarafından

Kendi evimde eşim kızım ben huzurumuz yerinde. Ne gerek var başkalarına. Allah korusun bakıma muhtaç olsalar ayrı

Fakir lere açılmış bir post size deyıl

+1 oy
önce (55 puan) tarafından

Malesef benim hayatım diğer türlüsü oldu 🥺

8 yaşında kızım birde 3.5 yaşında ikizlerim var 

Bir yandan maddiyat falan zor

+1 oy

Aynı evde yaşam olmaz

Dubleksde olur ne dubleks ler var neler var neler 

Gençleri kiraya yollamak birde bütün sorumluluklarda baş başa kalmaları zor

O zorluğu yaşamalilar kolay olana alışmamalı kimse

Dubleks olsun normal daire olsun fark etmez ben aynı binada aynı mahallede aynı ilde yaşamaya bile karşıyım kaynana ile anne ile 

En güzeli uzak olmak 

Çok yakınımız beyin felci geçirdi rahmetli oldu 

Arkada 3 çocuk yetim kaldı 

Babası tamda  bu zihniyetde idi 

Şimdi oğlum oğlum 

Die ağlıyor çok yazık

0 oy
önce (3,275 puan) tarafından

Bu herkes için geçerli değil ve saçma kaynana ile geçinip geçinmeye evin belli değil çocuğunun olmayacagi garanti değil yani kendi hayatınız yada deneyimleriniz ile bu kadar genel bir konuşma çok yalnıs 

Fakirsiniz zar atmamalisniz 

Çok gerçeklikten uzaklaşmamak lazım 

0 oy
önce (1,902 puan) tarafından

Senin cogu postuna baktım 

Hepsin de  sacmaliyosun

Normal degil kafan

Garip yani

Tavsiye diye yazdığın seyler utopik 

Gerçeklikten uzak 

Diyorsun 

Ozaman daha fazla çevre edin 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,208 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,397 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 713 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,491 soru

24,155,228 cevap

335,091 kullanıcı

...