Gençsin 20 ile 25 yaşlar eş adayında genç
Ve Fakirsiniz.
Evlenmekte istiyorsunuz.
Kesinlikle evlenin
Ama ailenizin evini mesken edinin........
Tek bir evde ocakta yemek pişsin mutfak masrafı olmasın ...şimdi kaynana kötü ise onu napcaz dersen...kaynana çocuk olur ise kötü olabilir.çocuk olmayınca çok iyi bilir kapıyı vurub çıkıp gideceğini...iyi çıkarsa kaynanan yemede yanında yat.
İlk 10 yıl eğitim ve iş hayatına yatırım yapın.çevre edin...çevreye yatırım yapın... 30.35 yaşında çocuk istersen hazır isen.....üst üste istediğin kadar doğur...sende para var..tutarsın yanına bir yardımcı...
Sana dramasız
Ezik olmadığın bir hikaye yazmanı diliyorum....
Dier türlüsünü anlatım.
25 yaşındasın ....Fakirsiniz...Ayrı eve çıktınız ....Hemen çocuğunuz oldu ......Malesef akılsızlıkların imtihanın olur....işden eve gelemeyen zavallı bir adam..sosyal desteksizlik.....sen üstüne ekle ekle dur.
Biri vardı burda aslı diye degisik bir kafa yapısı vardı asliyr gibi birseydi nicki sen omusun
Biraz ataerkil.kafa yapısında bir kızdı sürekli kadını suçlayan
Asli gerçekten hızlı yazıyorsun senle yorumladirken sıkılmıyorum sjsjs
Kaynana iyiyse dediklerine katılıyorum ama herkess iyi kahnanaa ya denk gelmiyor
Çocuk olmasa kaynana bir şey yapamaz aslında
Bizdeki dramların çoğu annenin kanayan damarı olduğunu bilen vampir kaynanalardan oluyor
Bence kaynananin birsey yapamaması için kadının kocasının arkasında olması lazım
Kaynanm kayinpeder hala bazen söyler
Kocam için izin vermiyordu kızın adını söyleyelim ne sürekli esma esma diyorsun diyordu🫢🤣
Koca karısına değer verirse herkes verir kaynana oğlundan çekinirse karısına karışamaz
Oğlunu seven gelinine dokunmaz
Bir yazı vardi belki görmüşsündür adam karısına diyorki üzülme ailemin sana böyle davranmasını sebebi sen değilsin benim
Eğer beni sevselerdi sanada böyle davranmazlardi
Ben uyur yarın çok işim var ve yolcuyum
Gözümü açamıyorum
Yarın yolda giderken okucam postlarini
Kesinlikle öyle çok belli ediyorlar...üzülüyoruz ama Allah daha merhametli bu kadar cahil tiplerden bile ne kadar kendisini tek başına yöneten insanlar çıkıyor çok önemli
Eş çok önemli
Karı koca ilişkisi nedir
Çocuk hangi zeminde olmalıdır
Bence devamlı bunlar konuşulmalı
Çünkü ülkedeki cehalet korkunç
Rica ediyorum saçmalamayı bırakın evlenmek isteyen genç kızlara çok kötü örnek oluyorsunuz şuan ne demek kaynana ile yaşamak sırf masraf olmasın diye beraber yaşamak bu ne saçmalıktır evlilik 2 kişi arasında olur sülale boyu değil ayrı ev açamayan çift ayrı ev açana kadar evlenmemeli ev ev üstüne olmaz ben evimde çıplak dolaşmak yan gelip yatmak istiyorum bunu kayınvalidemin yanında yapamam ayıp diye bişey var eşimle özel anlarım var ses duyuldu anlaşıldı stresi ile evliliğe oldukça zararlı bi durum karı koca hayatı kalmıyor zamanla ve eşler birbirinden uzaklaşıyor fakirlik evliliğe engel değil ama çocuga engeldir olmalıdırda sırf kendş bencilliği uğruna yokluga sefalate fakirliğe çocuk dünyaya getirilmemeli o çocuk herşeye imrenecek belki okula aç gidecek ne o anne olmak istemiş saçma sapan toz pembe tablolar çizip bu uygulamayı anonim olarak takip eden yada Googlede gören genç kızlarımıza kötü örnek olmayın siz isterseniz buyrun uygulayın başkasını etkilemeyin
Yazdıgım yorumla şuan sizin yazdıgınızın bağlantısı nedir entellektüel olacagım diye resmen saçmaladınız
10 15 yıl sonra hayatın sana neler neler getirdiğini görünce tayt devede pire kalıyor
İlerde anlarsın balım
Tayt nedir
Fakirsin
Kiralar. ev yok araç yok
Fakirsin birde çocuk istiyorsun nie eee olsun fena olmaz çocuk ne istiyor adam gibi anne bana ...Anne baba ne halde
Kendi evimde eşim kızım ben huzurumuz yerinde. Ne gerek var başkalarına. Allah korusun bakıma muhtaç olsalar ayrı
Fakir lere açılmış bir post size deyıl
Malesef benim hayatım diğer türlüsü oldu 🥺
8 yaşında kızım birde 3.5 yaşında ikizlerim var
Bir yandan maddiyat falan zor
Aynı evde yaşam olmaz
Dubleksde olur ne dubleks ler var neler var neler
Gençleri kiraya yollamak birde bütün sorumluluklarda baş başa kalmaları zor
O zorluğu yaşamalilar kolay olana alışmamalı kimse
Dubleks olsun normal daire olsun fark etmez ben aynı binada aynı mahallede aynı ilde yaşamaya bile karşıyım kaynana ile anne ile
En güzeli uzak olmak
Çok yakınımız beyin felci geçirdi rahmetli oldu
Arkada 3 çocuk yetim kaldı
Babası tamda bu zihniyetde idi
Şimdi oğlum oğlum
Die ağlıyor çok yazık
Bu herkes için geçerli değil ve saçma kaynana ile geçinip geçinmeye evin belli değil çocuğunun olmayacagi garanti değil yani kendi hayatınız yada deneyimleriniz ile bu kadar genel bir konuşma çok yalnıs
Fakirsiniz zar atmamalisniz
Çok gerçeklikten uzaklaşmamak lazım
Senin cogu postuna baktım
Hepsin de sacmaliyosun
Normal degil kafan
Garip yani
Tavsiye diye yazdığın seyler utopik
Gerçeklikten uzak
Diyorsun
Ozaman daha fazla çevre edin
1,493,353 soru
24,400,075 cevap