Oğlum 18.30 da uyuyakalmış normalde uyutmam 8-9 gibi uyusun kaldırmayayım diye . Şimdi uyandırayım mı yoksa uyusun mu çok kararsız kaldım siz olsanız napardınız 4 yaşında bu arada :)))
Bence sabaha kadar uyumaz böyle uyandır 10 gibi falan uyur en fazla. Bizimki öyle oluyor uyuyakalırsa
Şimdi uyandırayım dimi 12 de uyur en azından bir anda 10 da uyanırsa ben o zaman pert olurum :)
Bence uyandır yarım saat kestirme yeter. Sonra gece uyumaz.
Doğru dedin 9-10 uyanması daha kötü risk almaya değmez en iyisi kaldırmak
Bence uyandır canım gece uyumaz
Hemen koşuyorum:))
Benim kızım da yapıyor arada. Ben kıyamıyorum uyandırmıyorum sonra sabaha kadar oturuyoruz. Ben pert tabi. Sonra uyku düzenini tekrar oturtacağım diye göbeğim çatlıyor
Valla bende kıyamıyorum da işte senin gibi pert olursam sinirli oluyorum sonra uykusuzluk çok kötü ya :/ en iyisi uyandırayım yeter bu kadar idare etsin:)
Ben olsam uyandirirdim :)
Sen olmaya gidiyorum ve uyandırcam :)
Ben sekiz gibi kaldırıp iki üç saat sonra tekrar uyutacağım benimki de zamansız uyudu
Yorgunluktan uyuyakalıyorlar ah kuzular. şimdi uyansa 12 gibi uyur bir anda uyanıp gece uyumazsa da ben biterim :)
Benimkinin maalesef ki normal uyku saati erken değil kreşe gidiyor ve gündüz uykalarına alıştı haftasonu dengesi şaşıyor
Geçen benimkide 7 gibi uyuyakaldı ha uyandı uyanqcqk dedim sqbaha kadar kalkmadı.
İşimi şansa mı bırakayım kız ya uyanırsa biteriz yanarız gece kim bilir kaçta uyur
Valla benim için uyuduğu her an dinlenme vakti olduğu için uyandırmadım.sen çocuğunu daha iyi bilirsin
Uyandır kesinlikle yoksa gece uykusunu unut yani sabaha kadar bekletir bekletmese bile geç yatar
1,475,315 soru
24,152,285 cevap
334,970 kullanıcı