0 oy
214 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (398 puan) tarafından

Oğlum 18.30 da uyuyakalmış normalde uyutmam 8-9 gibi uyusun kaldırmayayım diye . Şimdi uyandırayım mı yoksa uyusun mu çok kararsız kaldım siz olsanız napardınız 4 yaşında bu arada :)))

8 Cevaplar

0 oy
önce (575 puan) tarafından

Bence sabaha kadar uyumaz böyle uyandır 10 gibi falan uyur en fazla. Bizimki öyle oluyor uyuyakalırsa

önce (398 puan) tarafından

Şimdi uyandırayım dimi 12 de uyur en azından bir anda 10 da uyanırsa ben o zaman pert olurum :)

-Reklam-
0 oy
önce (2,801 puan) tarafından

Bence uyandır yarım saat kestirme yeter. Sonra gece uyumaz. 

Doğru dedin 9-10 uyanması daha kötü risk almaya değmez en iyisi kaldırmak 

0 oy
önce (1,203 puan) tarafından

Bence uyandır canım gece uyumaz 

Hemen koşuyorum:))

0 oy
önce (4,668 puan) tarafından

Benim kızım da yapıyor arada. Ben kıyamıyorum uyandırmıyorum sonra sabaha kadar oturuyoruz. Ben pert tabi. Sonra uyku düzenini tekrar oturtacağım diye göbeğim çatlıyor 

Valla bende kıyamıyorum da işte senin gibi pert olursam sinirli oluyorum sonra uykusuzluk çok kötü ya :/ en iyisi uyandırayım yeter bu kadar idare etsin:)

0 oy
önce (5,978 puan) tarafından

Ben olsam uyandirirdim :)

Sen olmaya gidiyorum ve uyandırcam :)

0 oy
önce (24,206 puan) tarafından

Ben sekiz gibi kaldırıp iki üç saat sonra tekrar uyutacağım benimki de zamansız uyudu 

Yorgunluktan uyuyakalıyorlar ah kuzular. şimdi uyansa 12 gibi uyur bir anda uyanıp gece uyumazsa da ben biterim :)

önce (24,206 puan) tarafından

Benimkinin maalesef ki normal uyku saati erken değil kreşe gidiyor ve gündüz uykalarına alıştı haftasonu dengesi şaşıyor 

0 oy
önce (3,131 puan) tarafından

Geçen benimkide 7 gibi uyuyakaldı ha uyandı uyanqcqk dedim sqbaha kadar kalkmadı.

İşimi şansa mı bırakayım kız ya uyanırsa biteriz yanarız gece kim bilir kaçta uyur 

önce (3,131 puan) tarafından

Valla benim için uyuduğu her an dinlenme vakti olduğu için uyandırmadım.sen çocuğunu daha iyi bilirsin

0 oy
önce (30,101 puan) tarafından

Uyandır kesinlikle yoksa gece uykusunu unut yani sabaha kadar bekletir bekletmese bile geç yatar 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 239 göst.
22 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 364 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
+1 oy
17 cevap 455 göst.

Kategoriler

1,475,292 soru

24,152,018 cevap

334,957 kullanıcı

...