+1 oy
467 göst.
önce Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Yemin ederim bıktım artık yüzüne yüzüne söylüyorum istemiyorum seni diye hala benden cinsellik bekliyo gelmiyo abi içimden istemiyorum midem almıyor çocukları uyuttum tuvalete girdim kapının önüne gelmiş bekliyorum diyip duruyor sende hiç mi gurur yok ya aglicam yemin ederim şuan ölsem umrumda olmaz cidden o kadar istemiyorum bana dokununca midem bulanıyor 

9 Cevaplar

+4 oy
önce (624 puan) tarafından

Problem ne canım ? Evlilik bittiyse birlikte yaşamanın anlamıda olmadığını düşünüyorum. Bu şekilde yuva kurtulmaz ben sana söyleyeyim. Eğer ki igreniyorsan destek alabilirsiniz ikiniz birden

önce (16 puan) tarafından

Bencede yok ki bunu defalarca söyledim söylüyorum da çocuklar diyip duruyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (5,528 puan) tarafından

o zaman iki seçenek vrya eşli terapi ya da ayrılmak. diğer türlü herkese eziyet 

önce (2,261 puan) tarafından

Yazdığım yoruma cevap ver yukarda 😂😂

😅😅

+1 oy

Problem ne ilişkinizde 

😂😂😂 herkes delirdi sonunda 😂 dur bende yarın banyoyu temizleyecem onu sorayım 😅

Ben aşırı rahatsızım çok uykum var ama uyuyamıyorummmm

Demet ablam nasıl gitti ya 😓😭😭😭

gerçekten gitti mi acaba

Geçmiş olsun çiçeğim salgindan mi niye böle oldun 

Yok sanmıyorum gözde yakında belli eder kendini 😁

Bilmiyorum ki bacım mide bulantısı kusma ishal var 2 gündür maf oldum

0 oy
önce (4,682 puan) tarafından

Deli mi bu adam niye zorluyor. Boşanın siz de uzatmayın 

Bende diyorum şeymis boşanan kadınların çocuğu babasız büyüdüğü icin ipsiz sapsız o... Olurmuş ulan dedim simdi de bir fark yok yani sabah çıkıyorsun gece 1 2 eve geliyosun 

0 oy
önce (1,782 puan) tarafından

Ailen çocukları bırak gel diyor yazmissin binyorumda ya bu kadar kolaymı candan can ayırmak o çocukların günahı ney  bırakma al git mecburlar sen onların evladısın çocuklarda senin 

Gitsem bile bana hayatı zindan eder annem tatile gittiğimde bile rahat vermiyor üç yaşına girecek çocuklarım durmuyorlar çok yaramazlar başa çıkamıyorum 

0 oy
önce (8,701 puan) tarafından

Kaç tane cocuğunuz var

İkizlerim var canım 

önce (8,701 puan) tarafından

Anladım hayırlısı olsun hakkınızda 

0 oy
önce (24,228 puan) tarafından

Bosanın o zaman 

İyi ki söyledin ya valla dur ben bir konusiym kendisiyle size kolay geliyor değil mi bosan bitsin 

önce (24,228 puan) tarafından
+1

Herkes üç aşağı beş yukarı aynı şeyi yazmış herkese insanca yorum yazmışken ben mi suçlu olmuşum eşiniz tarafından güzellikle bitse de ailenizin çocuklarınızla sizi istememe durumu sabit değil mi yarın bir gün zorlarsa ve daha kötü şeyler yaşanırsa n'olacak . Neyse sizi düşünmeye gerek yok. 

Herkes güzel bir dille yazmış boşanma şansın yokmu vs diye sen gelmiş bosanin o zaman diyosun benim amacimda o zaten bende istiyorum boşanmak 

0 oy
önce (6,859 puan) tarafından

Neden bu hale geldiniz çok kötü bir durum çocukları alıp ayrılmak gibi şansın yokmu

0 oy
önce (1,710 puan) tarafından

Eşinle ne sorunun var bilemiyorum yani belki aranızda sevgi saygı bitti soğukluk girdi yaşadığını sen bilirsin bi terapiye gitsen düselebilir bişey mi senin yoksa gerçekten ondan nefret ettiğin bşylermi yaptı bazen hepimize geliyordur isteksizlik onun gibisi sen bilirsin o kısmını tabiki ben 6 aydır uzaktayım eşimden gerçekten şu kadar sürede o kadar soğudumki bende bundan sonra hayatımda hiç olmasa ne güzel olur ama sadece bunun için boşanmakta olmaz tabiki 

Terapist bile kurtaramaz soğudum herşeyinden kendi yaptı herşeyi çok uyardım kendisini dinlemedi

önce (1,710 puan) tarafından

Ozmn senin için iki seçenek var ya böyle bitmiş bir evliliğin içinde alışıp yaşamaya devam edeceksin yada yollarını ayırıp kendi yoluna bakıcaksın ikiside çok zor bi karar maalesef ki insan hangisini seçse zorluklarla uğraşıyor inşaallah düzelir aranız canım eşin farkına varır yaptığının yoksa çöpe attığmızı bu hayat olucak ömrümüz

Çocukların biraz daha büyümesini bekleyeceğim 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 382 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.

Kategoriler

1,475,442 soru