Kızlar iyi akşamlar
Oğlum 5 buçuk yaşında anaokuluna başladı sınıfında birtane çocuk var ilk günden beri oğluma çatıyormuş bir iki kere vurmuş oğlum öğretmenine söylemiş uyarmış okul çıkışı da annesi ile konuştu öğretmen çocuğun ama bugün yine aynısını yapmış yüzüne vurmuş oğlumun gidip pazartesi konuşucam öğretmen ile ha dedim öğretmen o çocuğun annesi ile konuştu bi işe yarar belki ama yaramamış demekki eşim abartıyorsun çocuk bunlar herşeye okula gidersen oğlumuz alışır zırt pırt çağırır dedi normalde eşim böyle bişey demezdi ilk kendi giderdi okula ama şaşırdım yani siz olsanız ne yapardınız bence abartmıyorum ya hadi ters biyerne gelse oğlumun bide başkasına niye dövdüriyim çocuğumu
Öğretmenle git konuş. Arada sırada çocuklar arasında bu tarz şeyler olur. Ama her zaman olmaması için önünü kesmek gerek. Hem belki tek senin çocuğuna vurmadı. Başka çocuklara da vurdu bilemezsin. Ya da belki önce senin çocuğun vurdu. Olayın iç yüzünü öğretmen daha iyi öğrenebilir belki. Ve gerek gördüğü velilerle görüşür.
Olabilir canım herşey çocuk sonuçta öğretmen olumsuz bir şey demedi oğlum için ama bilemem en iyisi pazartesiyi beklemek teşekkür ederim
çocuk bu evet kavga eder vs ama belki bu çocuk zorbalık dersinde, kesinlikle git konuş, öğretmen tekrar tekrar konuşsun ailesiyle
hatta o çocuğun rehberlikle görüşmesi lazım
Evet bende ilk başta çocuktur uyarınca öğretmen birdaha yapmaz dedim ama fazlasıyla yapmaya başladı
Rehberlik işi beni ilgilendirmiyor ama inşallah öğretmen çözüm üretir
benim görümcem de rehberlik öğretmeni bir ilkokulda, anasınıfı da var.
öğretmen gönderiyor rehberliğe sorunlu çocuğu, güzelce konuşuyor olmazsa veliyle falan baya bir üstüne gidiyorlar. öğretmenin tavrı bu yüzden çok önemli
Öğretmenimiz çok iyi birine benziyor ama bilmiyorum inşallah üzerine düşer
Geçen sene aynı olayı bende yaşadım çocuk anormal bir şekilde şiddet bağımlısıydi annesi ondan beterdi yani kısacası geçmiş olsun ben bütün sene çektim
Az bunlarda öyle gibi 🤷♀️
Valla cocuk bunlar diye bir şey yok. Benim çocuğum kimseyi incitmiyorsa, biz ona bunu öğrettiysek, elalemin çocuğunun zorballigina da maruz kalamaz. Tekrar git okula. Hatta çocuğun annesi ile sende konuş, hatta çocukla da konuş. Yani senin kendi çocuğunun ozguvenini zedeleyen bir durum.. baktın hiç çare yok. Baktın hiç bisey olmuyor. Oğluna söyle. O sana zarar verirse sende ona bütün gücünle vur. Defalarca vur hatta ve hatta daha fazla vur. Belki o çocuğun canı yanınca anlayacak vurmanın yanlış bir davranış olduğunu....
Evet buna sinir oluyorum bende oğlum ele avuca sığmayan bi çocuk ama sadece bize karşı dışarıda çok naif kibar biri korkuyorum okuldan soğucak diye
Çocukta vurma egilimi varsa eli Durmaz canım.karsilik versin oğlunda bunu demek isyemezdim ama şimdiki çocuklar böyle diş gecirebiliyorsa o.kisiye zorbalığı devam ettiriyor Bazı ailelern bu hoşuna gidiyor artık çok şükür karsilasmadm geçen yıl bu yılda iyi geçer inşallah bir çocuk var diyor oğlum yaramaz diyor öğretmenimizi sinirlenidiyor diyor benim oğlumda biri vurdu dese inanmam vurmaz karsilkta vermez geçen yıl.elinden oyucncak falan alrlarmis tepki veremiyor üzülüyorum tepki vermesi gerektiğini söylüyorum
Güzelim git çocuğu tehtid et, etkili çözüm 😁 benim oğlum da zorbalanıyordu öğretmene söyledim gene aynı , en son gittim çocuğu tehtid ettim bir daha vurursan gelir seni döverim , anneni babani da döverim dedim bir daha hiç vurması 😁
Soyle çocukları sevmiyorum.vur eli olan ailenin terbiyesinden kaynaklo diye düşünüyorum valla simdi tepki alabilirim ama sahse ben göz dağı verirdim çocuğu yalnız yakalayıp allahbverdi bir sürü tehdit ederdim 😄
1,476,216 soru
24,166,102 cevap
335,602 kullanıcı