+2 oy
408 göst.
önce Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Hanımlar sizce hangi insan çeşidi daha ön planda oluyor sevilip sayılıyor . Sessiz sedasız yeri geldimi konuşan saygilimi yoksa afedersiniz saygısız bir kelimede insanı yırtan insanlarmi . Kusura bakmayın belki sorumda ifade edememiş olabilirim şöyle söyleyeyim benim karekterim çok sesiz ve sakin. biri birşey dese cvp veremiyorum öz güvensizim toplumda sessiz sedasız otururum yanlış bir hareket yaparsam ya dedikodu ederlerse ya birşey derlerse diye. Mesela dün gece akrabamizin kına gecesi vardı akrabalar öyle bakıp bakıp duruyorlar herşeyi söz ediyorlar ayağa kalkıp da oynamaya çekindim çok yakınimzin olmasına rağmen ama diğer akrabalar hepsi dansöz gibi rahatca oynadılar . Yeri geldimi onlar sevilir ben sevilmem benim yaptığım yanlış olur onlara göre. Mesela ben akşam kalkip öyle yapsaydım geceki dedikodu bendim ama onlar özgüvenliler diyemi yoksa bendemi sorun var sizce.

21 Cevaplar

+2 oy
önce (701 puan) tarafından

sessiz kisiler genelde soguk gizukur yada kendini begenmis derler sevilmezler. oatir patir cvplari yapistiran kisiler  de insanlar o kisilerle muhattap olmaya bile korkarlar canim civim en dogru sensin diye saygi duyar severler sevmis gibi yaparlar.:) 

gelin kaynanada mesela kaynanasina kul kole olan gelin genelde sevilmez surekli eziklenir hizmetci mumamelesi gorur her seyine kaynanasi karisir cunku sessiz bas kaldiramaz sanane deiyemrz kaynanasina. ama ayni kaynanaim diger gelini kaynanasinin yanina uhramaz bayramdan bayrama mesafeli sadece el opse yada kaynana bise dediginde kimseyi ilgilendirmez diye yapistiriverse cevabinu bu gelin daha cok sevilir el ustunde tutulur

-Reklam-
+1 oy
önce (1,456 puan) tarafından

Herşeyi herkesi kafana takma canım yıpranırsın içinden geldiği gibi davran oynamak istersen kalk oyna şaka yapmak istersen içinden geldiği gibi şakalaş geri durma insanlardan kaynaş arkadaş edin zamanla geçer 

önce (1,456 puan) tarafından

Dedikodu yapan biri ağzınla kuş tutsan başka yer i kalmadı ağzınla tuttun der gene eleştirir gene dedikodu yapar salla gitsin 

+1 oy
önce (6,092 puan) tarafından

Eşim sessiz ağır, ben de tam tersi rahat ve neşeli. İkimiz de seviliyoruz bana göre :)))

+1 oy
önce (30,394 puan) tarafından

Boşver be kimseyi takma benide kimse sevip saymaz ha kimseye zararım var mı yok ama zamanında birisi yüzünden herkes benden nefret etti insanlara beni yanlış tanıttı ve onlarda her şeyde beni suçlu bulunca herkes uzak durdu önceleri takardım ama artık umrumda değil ne yaparsa yapsınlar Allah biliyor gerçekleri 

+1 oy
önce (1,132 puan) tarafından

Sessiz olan her yerde ezilir. Daha kolay eleştirilir yeri gelir yüzüne karşı bile ezerler. Umursamazsan o zaman rahat edersin 

+1 oy
önce (3,246 puan) tarafından

Sevilmeyi bilemem ama kendini iyi ifade eden, sesi çıkan, sınırlarını net koyan insanlara daha çok hürmet, saygı gösterilir. Bir bahçe düşün, çitleri ve zili olunca mı daha korunaklı olur yoksa kapı tokmağı bile olmayan, insanların hayatına istediği gibi girip çıktığı ev mi daha kıymetli olur?

+1 oy
önce (5,207 puan) tarafından

Anlattığın örnekle ilgili söyleyim

Ölü evinde ağlanır düğün evinde oynanır

Niye seni dedikodu yapsınlar bende kınada domuşup oturanlara sinir olurum madem eğlenmicen niye geldin derim içimden

Hani oynamasa bile insan alkış yapar onuda yapmaz kimi laf toplamaya gelir sadece 

Bunun sessiz olmayla bir ilgisi yok bence 

Bende sessiz sakin bir yapım vardır ama kınadada oynarım yani 🤭😅

+1 oy
önce (5,586 puan) tarafından

Valla açık sözlüler de 

Pat diye lafını söyleyenlerde sevilmiyor canım emin ol 

Yırtık diyorlar fesat cazgir diyorlar 

Bu devirde herkes isine geleni seviyor 

+1 oy
önce (1,720 puan) tarafından

İkiside sevilmez herşeyin fazlası zarar misali sessiz sedasız bu köşede oturan insanlar pısırık gelir kimsenin sohbet edesi gelmez sıkılır yanında öyle yırtık çingene tiplilerede kimse bulaşmak istemez özgüvenli olup saygılı ama eğlenceli isen sevilirsin ben bu toplumda hareketli bu insenımrır girdiğim ortama Neşe katarım susup oturamam ama hiç yırtık değilim ortalığı elli altı yapamam bazen keşke öyle olsam dediğim oluyor ahahhaha ama kimsenin ne diyeceğini umursama o hakkımda kınuşurmu bu laf edermi banane isterlerse ölsünler beni konuşmaktan ben yine bildigimi yaparım 

+1 oy
önce (4,097 puan) tarafından

Bende çok sessiz biriyim,inan öyle olmamalıyız, sessiz biri olduğum için bana bu saf s.alak diyorlar,eltimde benim tam tersim hazır cevap onada şeytan diyorlar,yani ne olursan ol her türlü birşey diyorlar 

+1 oy
önce (4,693 puan) tarafından

Hayatınızda her şeyde kalite arayın. Avamlıktan, varoşluktan uzak durun. Laf sokmanın bile bir adabı vardır. 

+1 oy
önce (6,176 puan) tarafından

İçinden geliyorsa oyna gelmiyorsa otur boşver insanların ne dediğini 

+1 oy
önce (3,893 puan) tarafından

Aslında kiminle, hangi ortamda olduğuna göre, sevilip - sevilmeme değişiyor. Dedikodunun gırla döndüğü bir ortamda, doğrucu davut olsan, kimse sevmez. Ama bu demek değil ki, senin de onlar gibi olman lazım. Sevilmek istendiğin ortama göre davranmak gerekir.

Yani her iki türlü insan da sevilir, ama bulunduğu ortama göredir bu. 

+1 oy
önce (260 puan) tarafından

Herkes işine geleni sever. Sessiz olursan sadece kullanılırsın. Bu hayatta öğrendiğim en önemli şey bu. Ağzınla kuş dahi tutsan kimseye yaranamazsın

+1 oy
önce (295 puan) tarafından

Ben bişeyi farkettim bazen güçlü olan yada öyle gözüken diyeyim güven veriyor.  Pasif olan vermiyor. İnsan oglu o bahsettigin gibi olan insanlara karsı o sebepten empati duyuyor . Ben iş yerlerinde cok gordum bazı kızlar var rahat patavatsız sesi vok cıkan onların g.tünden ayrılmıyor insanlar kimisi sevmesede yüzüne gülüyor bi iş olacaksa herkes onlara gidiyor cünkü saglam vibe veriyorlar Bi de atalarımz cok guzel bi sozu var seven ... ... sevilir 

+1 oy
önce (5,511 puan) tarafından

Bu kadar umrunda mi gercekten insanlarin ne dedigi 

0 oy
önce (3,962 puan) tarafından

Sessizler zaten en fenası sinsi seyler😂

0 oy
önce (610 puan) tarafından

İkisinin arası yok mu canım mesela ben sakinim yerine göre konuşurum ama gayet de özgüvenli ve sıcak kanklym

0 oy
önce (24,247 puan) tarafından

Bence ikisi de yanlış ikisinin ortasını bulup olgun ama konuşkan olmak lazım çok sessiz insandan bende hoşlanmam kendimde öyle olmama rağmen ama ben sohbete muhabbete katılırım sadece konuşmaktan çok dinlemeyi severim gözlemler sonra samimi olurum 

0 oy
önce (7,126 puan) tarafından

Bu kadar umursama insanları

Allah ne der neyi sever onu düşün.. Bırak insanlar ne düşünürse düşünsün

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 487 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 316 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,138 göst.
10 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,515 soru

24,156,105 cevap