+2 oy
405 göst.
önce Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Hanımlar sizce hangi insan çeşidi daha ön planda oluyor sevilip sayılıyor . Sessiz sedasız yeri geldimi konuşan saygilimi yoksa afedersiniz saygısız bir kelimede insanı yırtan insanlarmi . Kusura bakmayın belki sorumda ifade edememiş olabilirim şöyle söyleyeyim benim karekterim çok sesiz ve sakin. biri birşey dese cvp veremiyorum öz güvensizim toplumda sessiz sedasız otururum yanlış bir hareket yaparsam ya dedikodu ederlerse ya birşey derlerse diye. Mesela dün gece akrabamizin kına gecesi vardı akrabalar öyle bakıp bakıp duruyorlar herşeyi söz ediyorlar ayağa kalkıp da oynamaya çekindim çok yakınimzin olmasına rağmen ama diğer akrabalar hepsi dansöz gibi rahatca oynadılar . Yeri geldimi onlar sevilir ben sevilmem benim yaptığım yanlış olur onlara göre. Mesela ben akşam kalkip öyle yapsaydım geceki dedikodu bendim ama onlar özgüvenliler diyemi yoksa bendemi sorun var sizce.

21 Cevaplar

0 oy
önce (212 puan) tarafından

Önemli olan senşn hangi karakterde rahat ve mutlu olduğundur. Ben insanları hiç umursamam içimden oynamak mı geliyor oynarım gülerim eğlenirim sessiz sedasız olman gereken yerde de öyle olursun her ortamda aynı olamazsın. Kümi vardır pat pat konuşup kalbini kırabilirsin hak eder kimi vardır yanlış yapsa bile kalbini kıramazsın bu çizgiyi kendin oluşturursun. Bana sorarsan ben sessiz sedasız hayatı film gibi izleyen kişilerden pek haz etmiyorum bu dünyaya bir kere geliyoruz herkes kendine baksın kimseyi umursamasın

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 487 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 316 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,138 göst.
10 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,463 soru

24,154,808 cevap