+1 oy
87 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (64 puan) tarafından
Arkadaslar oglum 4 yasinda kreşte son zamanlar gitmek istemiyor,ve herseye aglior.

Ben genelde karakterim geregi nazik ve sakin konusan bir insanim ögretmenlerle falan.ama mesela dun bir ögretmen bana selam bile vermedi,yani görmezliktrn gelirsin ya,mesgulmus gibi. Giderken ogluma gulumsedi gule gule falan,ama bana hic.

Oglum kreste uzgun veya agliyorsa siz ne derdiniz onlara oglunuza yardimci olsunlar die?

Bide fazla nazik olmak saygiyi bitiriormu?

1 cevap

+1 oy
(4,727 puan) tarafından
Uslubu bozmadan acik acik konusacaksin ogretmen veya mudurle. Cocugumda son zamanlarda boyle bir davranis goruyorum, gun icinde bir sorun mu yasiyor neden boyle dersin zaten konusmanin devami gelir
(64 puan) tarafından
Dior mesela oyuncagi ona vermedigimiz zaman,baska bi cocuk aldigi zaman uzuluyor veya aglior.en ufak istedigi olmayinca aglior.öyle dedi dun.
Ama onlarin görevi deilmi ,yani tamam gel baska biseyle oynayalim ,yada ben ne diyim sence,cunku sinirliyim ne diycegimi mantigimida kulanamiyorum.
(4,727 puan) tarafından
Simdi çocuğu ve ogretmeni bilmeden yanlis bi yorumda bulunmak istemem. Yani bence zaten diyorlardir, dikkatini baska seyle dagitmaya calisiyorlardir, oyle durup basinda aglamasini dinleyip duracak degiller bence. Cocugunu da en iyi sen tanirsin, bazen biz anneler bile soz geciremiyoruz cocuga. Benimkide boyle oldugunda ogretmen sakinlesmesi icin konusp anlatip bi sure sakinlesmesini bekledigini bize aktarirdi. Sonra cocuk sakinlesince bisey olmamis gibi devam ediyor. Yani ogretmene sen guzelce de, sor. Aglayinca ne yapmayi tercih ediyorsunuz siz, cunku okula gelmek itemiyor artık cok zorlaniyorum de
(64 puan) tarafından
Tamam canim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 141 göst.
+1 oy
25 cevap 924 göst.
17 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde zeynep&E&M& (173 puan) tarafından soruldu
+5 oy
11 cevap 374 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.

Kategoriler

1,472,394 soru

24,110,646 cevap

332,948 kullanıcı

...