Az önce oğlumun ayağında fark ettim kefeye benziyor dedi eşim acile götürdü. Bir şey olur mu acaba kaç gündür böyle de şimdi fark ettim çok korkuyorum başına gelen var mi
Ay korkutmak jstemiyorum ama kan emmiş bir kene bence bu :( inşallah zararlı olan ddğildir. Geçmiş olsun
Bir şey olur mu deliricem yeminle ilk defa başımıza geliyor
Acile götür canm çok geçmiş olsun
Acile gidin mutlaka müdahale etmeyin
Acildeler haber bekliyorum
Keneye benziyor canım 🥺 bizede haber ver durumundan. İnşallah birşey olmaz
Keneymis canım ciksrtmislar kan sonuçlarını bekliyoruz inşallah kötü bir şey çıkmaz
İnşallah canım benim inşallah ❤️ Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah kuzuma
Bu kediye köpeğe yapışan keneye benziyor . Son bir kaç gündür hayvanlarla haşır neşir oldu mu?
Zararli kene mi acaba evin önlerinde oynadı okula gidiyor bahçede olmuş olabilir bilemiyorum hayvanlara dokunduğunu görmedim yakınlarda
Umarım değildir. Hemen hastaneye götürmekle iyi yapmışsınız. Ama dediğim gibi hayvanlarda ki keneye çok benziyor.
Kene gibi duruyor:(
Evet keneymis aldılar keneyi test sonuçları da temiz çok şükür ömrümün 10 yıl gitti bugun
Hiç bilmiyorum anlamam
İnsallah kene degildir gecmis olsun
Keneymis maalesef. Aldılar keneyi kan testi de temiz çıktı çok şükür
İnşallah kene değildir benziyor ama
Keneymis canım aldılar kan testide temiz çıktı çok şükür
Kene gibi görünüyor, çıkarırlar inşallah. Bizi de haberdar et😔
Anormallik var mıydı çocukta hiç
Keneymis evet cikartmislar kan sonuçlarını bekliyoruz .ama 1 günlük falan değil gibi .baya kene şişmiş çünkü nasıl fark etmem çokta küçük bir şey görünüyor
Kan da tertemiz çıkar inşallah 🙏 Büyük geçmiş olsun
Canım kan sonuçları çıktı mı hep aklımdasınız dünden beri, her şey yolundandır inşallah :(
Şimdi gördüm yorumlarda sonuçlar da temizmiş. Allah esirgesin beterinden, tekrar geçmiş olsun
Allah razı olsun canım benim çok şükür iyi keyfi de yerinde gözlem altında şuan ne olur ne olmaz korkuyorum da .İlk defa başımıza geldi
Haber geldi mi acaba
Keneymiş çıkarttılar kan sonuçlarını bekliyoruz .
Hangi şehirde yaşıyorsunuz. Biz İstanbul'dayız yeğenlerime de kaç defa kene yapıştı doktorlar İstanbul'daki keneler genellikle zararsızdır dediler. Çok şükür de hiçbirine bir şey olmadı
Samsun canım keneymis cikartmislar kan sonuçlarını bekliyoruz
Canım kene gibi geldi
Geçmiş olsun
Bizede bilgi verirsen sevinirim
Saol canım keneymis kan sonuçlarını bekliyoruz şuan
Çok şükür canım
Evet kene canım ama hayvanlarda bulunan zehirsiz türe benziyor
Sonuçlar temiz çıktı çok şükür gözlem altında tutacağız bir kaç gün. Teşekkür ederim bilgi için 🙏❣️
Çok şükür canım dediğim gibi korkma birşey olmaz
Kene ayağında ki hastaneye gitmeniz gerekiyor çok geç olmadan
Aldılar keneyi canım. Sonuçlarda temiz çok şükür teşekkür ederim bilgilendirdigin için 🙏
Çok geçmiş olsun canım ❤️ Sonuçlar cikmismi nedir son durum 🥹
Keneyi aldılar canım sonuçlarda temiz çok şükür eve geldiler şimdi. Gözlem altında tutacağız bir kaç gun .şuan keyfi yerinde çok şükür. Çok teşekkür ederim 🙏
Ay hic resimlerde gorundugu gibi degil cok gecmis olsun nedir son durum
Ben ilk başta iltihaplanma falan zannettim eşim baktı ayakları var kene dedi götürdü hemen . Temiz çıktı sonuçları çok şükür 🙏
Oh oh cok sukur cok sevindim valla gelmis gecmis olsun
Kan sonuçları demişsin canım çıktı mı sonuçlar.
Sonuçlar temiz çıkmış çok şükür eve geldiler. Herhangi bir halsizlik kusma olursa hemen getirin demişler. Şuan keyfi yerinde çok şükür gözlem altında tutacağız bir kaç gün. 🙏
Buyuk ihtimal kene canım bu
Haber ver eşin gelince
Demek ki zararlı değildi
Yoksa kusma ateş olurdu
Rab'bim esirgemis
Çok geçmiş olsun
Evet bu kene ama hayvana yapışan zararsız cinsten, muhtemelen temiz çıkar sonuçlar geçmiş olsun
Temiz çıkmış sonuçlar teşekkür ederim yorumunuz için 🙏
İnşallah sonuçlari temiz çıkar
Temiz çok şükür teşekkür ederiz ilginiz için 🙏
1,474,949 soru
24,147,349 cevap
334,712 kullanıcı