0 oy
854 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,146 puan) tarafından

Az önce oğlumun ayağında fark ettim kefeye benziyor dedi eşim acile götürdü. Bir şey olur mu acaba kaç gündür böyle de şimdi fark ettim çok korkuyorum başına gelen var mi

image

25 Cevaplar

0 oy
önce (1,087 puan) tarafından

Bı kaç gündür neden ve nasıl fark etmediniz ? 

Asla yargılamak değil niyetim kaç yaşında çocuğunuz çünkü bu havalarda çocuğun üstünü çıkarmasaniz bile şahsen ben her gün çocuğu banyo yapıyorum ve çok dikkat ediyorum vücuduna kene için değil en ufak morluk bile hemen dikkatimi çeker. 

Çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur. 

önce (2,146 puan) tarafından

Bir kaç günlük bir şeye benziyor ama doktor yeni gibi yapışmış demiş. Sadece benim fikrim 2 günlük. Var gibi dedim .Bu arada tabikide her gün banyo yapıyor çocuk okula gidiyor terliyor . Çok şükür sonuçlar temiz çıkmış. Yargılanıyorum derken bile farkında olmadan yargiliyorsunuz. Sağlık olsun 

Bu arada çocuğum 5 yaşında her gün okula gidiyor günde 3 4 defa üst değiştiriyor. Hadi diyelim ben değiştirmiyorum okulda her gün üstü değişiyor öğlen .Sabah ben farklı kiyafet giydiriyorum. Akşam banyo yapıp tekrar temiz kıyafet giyiyor .Bu fotoğrafa aldanmayın. Çok çok küçük nokta kadar normalde telefon ile iyice büyütüp fotoğrafını çektik 

Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.

-Reklam-
0 oy
önce (8,698 puan) tarafından

Son durumu nedir merak ettim. İnşallah kötü bişey yoktur. 

Sonuçlar temiz çıkmış çok şükür yeni yapışmış gibi duruyor demiş doktor. 

önce (8,698 puan) tarafından

Allaha şükür, geçmiş olsun canım. 

Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederiz 🙏❣️

0 oy
önce (658 puan) tarafından

Eylül postunu yeni gördüm çok geçmiş olsun. Kan tahlili yaptılar değil mi? 

Yaptılar canım temiz çıkmış çok şükür. Evde gözlem altında tutacağız bir kaç gün. Çok şükür şuan keyfi yerinde  🙏🙏❣️

önce (658 puan) tarafından

Çok şükür çok geçmiş olsun❤

0 oy
önce (11,447 puan) tarafından

Evet kan emmiş kene. Acildeyiz yazmışsın ne oldu ne dediler naptilar kız bişey Yaz 

Keneyi çıkarttılar test sonuçları temiz çok şükür bor kaç gün gözlem altında tutacağız.  

İyi çok şükür zararsizmiş demekki

Çok şükür fotoğrafta büyük duruyor ama küçücük nokta kadar . İltihap gibi bir şey zannettim eşim kene diyince aklım gitti .ömrümde hiç kene görmedim bilmiyorum. Hep de benim oğlanları bulur böyle şeyler 

1.5 yaşımdayken benim oğluma da yapıştı kene Sapanca da onu da eşim fark etti ben de görsem Anlamazdın kene olduğunu sanırım ama o daha küçücükdü ve başi falan belliydi ondan sonra internette çok baktım araştırdım nasıl oluyor vs. Diye her pikniğe yeşil alana gittiğimiz de eve dönünce vücutlarını kontrol ediyoruz 

0 oy
önce (1,560 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım temiz çıkmış gözün sonuç gözün aydın eviniz müstakil mi Bahçeli mi

Buyuk şehir de oturuyoruz apartman yani nasıl oldu anlamadım anaokuluna da gidiyor .belki okulda olmuştur dedim ama akşam ogretmeni ile konuştum bahçeye çıkmadık dedi .üstünü değiştirirken de fark etmedim dedi . Büyük ihtimalle evin önünde oldu .salyangozlari falan inceledi çünkü ordan gelmiştir. Çok teşekkür ederim canım benim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 296 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Esmaakinkenan (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (2,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.