Odun Ateşi olmadıktan sonra canım bunu kullanmak yerine ocakta pişiririm daha iyi sanki :/ taş fırınlar var onlar daha iyi olabilir böyle elektrikli ama tabanı taş oluyor
Aynen bence de bu iyice ısınıp güzel pişirene kadar tava daha hızlı oluyor. Bu sadece kalabalıkta toplanınca iyi oluyor
Koydeyim Ocak tüplü doğalgaz olsa zaten almam bunu. Ekmeğimi fırında yapıyordum da bu daha cazip geldi ama pişme durumunu bilmiyorum iste
Gaz yoksa o zaman bunu alman tabii ki mantıklı olur sen bize o ayrıntıyı söylemedinn
Bekarken vardı bizde bazlama değil de saç ekmeği gibi nasıl diyeyim yufka gibi ama farklı olanı yapardık çok güzel olurdu
Bende çok çok iyiyim sevdoş çok şükür 💜😁 ortam şahane havalar da yağmurlu soba gümbür gümbür yanıyor 🤭
ooooo ver odunu ver odunu haaa
Veriyorum veriyorum 😁😁😁
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kız emojinden tırstım, değişik sırıtıyor bana 😆
Bizde bunun tüple kullanilanindan var çok iyi pişiriyor ama bunu bilemedim. O an elektrik kesilse vay haline 😁
Tüplü sac iyidir, elektrik giderse 🤨
Evet harika yapıyor burda özlediğim ve ihtiyacım olan tek elektronik aletlerimden biri
Annemde hamarat var mikrodalga gibi onda guzel oluyor ben daha pazar yaptim ocakta yapışmaz tavada
bazlamayi ya silexde yada tas firin tadi olsun dersen eratec veya ferrrari h3 le pisircen bublarda bazlama olmaz bunlar gozleme sacı
Benim var gözleme yapıyorum çok nadir. Bazlama denemedim hiç
Annemde büyüğü var memnun.hepsini açıp tek seferde pişiriypr
Hamarat yazın internete bakım çok güzel odun fırını gibi balık köz bazlama herşey çok güzel oluyor
Bunun kapağı kapanan tipleri var ben kullanmadım ama eski komşumuzda vardı. Bu daha çok gözleme sac ekmeği için kullanılıyor
1,475,021 soru
24,148,180 cevap
334,764 kullanıcı