+1 oy
206 göst.
önce Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından

image

kizlar bundan kullanan var mı. Bazlamayi güzel pişiriyo mu acaba

10 Cevaplar

0 oy
önce (1,914 puan) tarafından

Odun Ateşi olmadıktan sonra canım bunu kullanmak yerine ocakta pişiririm daha iyi sanki :/ taş fırınlar var onlar daha iyi olabilir böyle elektrikli ama tabanı taş oluyor

önce (554 puan) tarafından

Aynen bence de bu iyice ısınıp güzel pişirene kadar tava daha hızlı oluyor. Bu sadece kalabalıkta toplanınca iyi oluyor 

önce (243 puan) tarafından

Koydeyim Ocak tüplü doğalgaz olsa zaten almam bunu.  Ekmeğimi fırında yapıyordum da bu daha cazip geldi ama pişme durumunu bilmiyorum iste

önce (1,914 puan) tarafından

Gaz yoksa o zaman bunu alman tabii ki mantıklı olur sen bize o ayrıntıyı söylemedinn

-Reklam-
0 oy
önce (1,638 puan) tarafından

Bekarken vardı bizde bazlama değil de saç ekmeği gibi nasıl diyeyim yufka gibi ama farklı olanı yapardık çok güzel olurdu 

Bende çok çok iyiyim sevdoş çok şükür 💜😁 ortam şahane havalar da yağmurlu soba gümbür gümbür yanıyor 🤭

önce (163,475 puan) tarafından

ooooo ver odunu ver odunu haaa

Veriyorum veriyorum 😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

önce (7,461 puan) tarafından

Kız emojinden tırstım, değişik sırıtıyor bana 😆

0 oy
önce (18,664 puan) tarafından

Bizde bunun tüple kullanilanindan var çok iyi pişiriyor ama bunu bilemedim. O an elektrik kesilse vay haline 😁

önce (7,461 puan) tarafından

Tüplü sac iyidir, elektrik giderse 🤨

0 oy
önce (657 puan) tarafından

Evet harika yapıyor burda özlediğim ve ihtiyacım olan tek elektronik aletlerimden biri

0 oy
önce (7,147 puan) tarafından

Annemde hamarat var mikrodalga gibi onda guzel oluyor ben daha pazar yaptim ocakta yapışmaz  tavada

0 oy

bazlamayi ya silexde yada tas firin tadi olsun dersen eratec veya ferrrari h3 le pisircen bublarda bazlama olmaz bunlar gozleme sacı

0 oy
önce (7,074 puan) tarafından

Benim var gözleme yapıyorum çok nadir. Bazlama denemedim hiç

0 oy
önce (3,111 puan) tarafından

Annemde büyüğü var memnun.hepsini açıp tek seferde pişiriypr

0 oy
önce (62 puan) tarafından

Hamarat yazın internete bakım çok güzel odun fırını gibi balık köz bazlama herşey çok güzel oluyor

0 oy
önce (4,419 puan) tarafından

Bunun kapağı kapanan tipleri var ben kullanmadım ama eski komşumuzda vardı. Bu daha çok gözleme sac ekmeği için kullanılıyor 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 176 göst.
+3 oy
17 cevap 394 göst.
0 oy
4 cevap 147 göst.
+2 oy
9 cevap 227 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Ocakk (313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,986 soru