+1 oy
525 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (341 puan) tarafından

Öncelikle lincleyecekler posttaan kış en iyi anne sizsiniz tamam 

Gün içinde yanlızım işlerini yemeklerini halletmek için TV'nin önüne koyan anneler varmış bebekken itiraf gibi video çekiyorlar hamileyken çizgi film TV ekranlardan uzak tutacağım diyen bende onlardandım ama şuan goruyorum ki hiç bir işe yetişemiyorum sizce önüne koysam iyi bir şey mi yapıyorum benim eltilerim çocuklarını koymuşlar 3 4 6 yaşlarında hiç bir sorunları yok bir problem olurmu bebeğim 4 buçuk aylık 

28 Cevaplar

0 oy
önce (2,389 puan) tarafından

Ben aynısını yaptım kolikti bebeğim. 4 aylıkken izlettim. O zaman aglamıyordu. Gelişiminde bir sıkıntı yaşamadım. Komşum hiç izletmedi.  Çocuğu 4 yaşında hala kelimeleri düzgün söyleyemiyor. Ben pişmanım yinede izletmeseydim diyorum. 

-Reklam-
0 oy
önce (24,206 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Şu anlık bir çocuğa TV izletilirse eleştirilir çünkü çocuğun en azından konuşmayi öğrenene kadar TV'den uzak kalmasi lazım yoksa herhangi bir gelişimi geri kaldığında ondan mı diye için içini yer 

0 oy
önce (669 puan) tarafından

valla kim ne derse desin evet zararli ama baska turlu asla oyalayamiyorum.  suan evde kaos var cunku babasi tableti goturdu . 8 yas olan bi ayri kavga cikario 3 yaş olan . ikiside farkli seyler izliyorlar biri birninkini cocukca buluo. oteli ablasininkini anlamio. bagirmaktan bigazlarim agridi. kim ne derse desin asla ekransiz olmuyor . cinnet gecirmek uzereyim. zararli mararli ccklari insan gibi oturtan tek sey ekran malesef ayni cati altinda birden fazla cocuk varsa ekransizlik mumkun degil. tek cckla hadi otur oyna hadi al parka indir . ver eline etkinlik yaosin. birden fazla cckla asla mumkun degil

0 oy
önce (305 puan) tarafından

Yani tüm gün izlemeyecek beli bir vakit ya sıkıntı olmaz bnce bebeğim 19 aylık evet net konuşamıyor ama mama baba Va va hav hav mö anne baba farklı birsuru kelime kullanır, küçüklüğünden beri Ali babanın ciftligini söylerim ve izlett de  ve arkdsn çocuğu bnmkinden iki ay büyükti yavaştan etrafı tanidig zamanda hayvanları bnmki tanıyordu o tanimiyordu yani tek TV değil TV ile beraber diğr vakitlwrde etkinlik de yapmalsnz

0 oy
önce (446 puan) tarafından

Ya çok küçük bebeğin. Varsın ev dağınık olsun yemek pismesin çocuğunuzdan önemli değil. Evet dört dörtlük değiliz hiç birimiz. Bizde insanız ama bu kadar küçük bebeğe yapmayın bu kötülüğü. Oğlum 24 aylık yeni yeni başladı o da çok dikkat ederek eğitici olduğunu düşündüğüm videoları açıyorum. Çizgi filmde değil yani. 18 aylıkken cümleler kurarak konuşmaya başladı oğlum. Şimdi 2 yaşında koca adam gibi konuşuyor. 

Gorumcem 2 ayllikken başladı şimdi 19 aylık çocuk TV telefon gördüğünde kilitleniyor, konuşamıyor, derdini anlatmayınca ya ağlıyor ya bağırıyor ve en kötüsü hala devam ediyorlar. 4 ayllik Bebek TV den ne anlasın.

0 oy
önce (251 puan) tarafından

Başkasınin ne dediğine bakma vicdanın ne diyor. 4. 5. Ay dünyada olan bı canlı o kadar rengi görüntüyü kaldıramaz bence . Bırak kalsın iş 

Ben uyutup yapiyodum o kadar hızlandım ki bütün işlerimi uyurken hallediyodum yada gece yapiyodum

0 oy
önce (1,949 puan) tarafından

Kızım o aylarda iken ekran göstermedim pusetin içine koydum eline hışırtılı kitaplar verdim o oyalanirken işimi ettim iş yaptığım odaya yanımda götürdüm 

Simdi 2 yaşında açıkçası TV hiç kapanmaz çok şükür hiç bir gelişim sıkıntısı yok fazla bakmaz zaten genelde ev dağıtır 

0 oy
önce (1,063 puan) tarafından

Komşumuzun çocuğu şuan onunla cebelleşiyor. Hatırlıyorum 5-6 aylık falandı tv izletirlerdi. Şuan 4 yaşında bi garip çocuk

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 360 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde missn199 (711 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 390 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
6 cevap 295 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Feyzanurr (469 puan) tarafından soruldu

Kategoriler