Alaturka tuvaleti kapatıp çamaşır makinesi koymak istiyorum nasıl kapatabilirim tuvaleti kızlar
Fayansci bulcan orayı güzelce yapacak yerini hazırlayacak hrm camasir hem kurutmalik olarak hazırlar oyle yani bende öyle yaptim
Ama benim lavabom yok tuvalet deliğine vericez mecbur gideri
tuvalet kırıp, kapatacak usta bulacaksın. sana sadece gider açık bırakacak
Üzerine mermer kestirip koyabilirsin yada direk tuvaletin üzerine koy taş geniş değilse. İlk evlendiğimde biz direk tuvaletin üzerine yerleştirdik kapatmaya gerek duymadık gider borusunu da tuvalete vermiştik. Makineler geniş olduğundan belli bile olmuyordu makinenin altında.
Biz tahta koymuştuk çok sallandi ve ses çıkardı makine geri kaldirdik tahtayi
O zaman tuvaletin ölçüsünde mermer kestir mermer daha ağır olduğu için ses yapmaz diye düşünüyorum.
Tm canım teşekkür ederim
İnstegramdan adam o deliği doldurdu küçük bir boşluk bıraktı makina için sonra üzerine ahşap kocaman bı sunta koydu üzerine çamaşır makinası yanına kurutma makinesi koydu o küçük deliğe makinanın gider hortumunu taktı makinaların üzerine sunta koydu deterjan kurutma makinası topu dizdiler geri dönüşüm yazıyordu ama güzel duruyordu ama o sunta sudan islanirsa makina düşebilir diye düşünüyorum görsel güzeldi
Eski sehpa üstü vardı onu koydum üstüne terasa aldiğimiz çim hali kat kat
Kullanmadığım aygaz ne varsa orda
hadi ust katindaki tuvalet agrizalandi hadi sana su vs sizdi o zaman makina berbat olur
1,475,911 soru
24,161,488 cevap
335,412 kullanıcı