0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (533 puan) tarafından
Kızlar mutfağı fayans yapacam ama ben önce dolap yaptığım için altı beton ben mutfağı fayans yaparsam oranın altı kalacak dedi fayansci çünkü mermerin kırılma riski var 10.000 göz önüne alın dediler şimdi altınida yapmadan olmaz içine toz girer su birikir ben ne yapacam fikir verin sabahtan araştırma yapıyorum çıta varmış galiba onunla önünü kapatabilirmisim siz olsaydınız ne yapardınız?

1 cevap

0 oy
(9,080 puan) tarafından

image

keske once fayans yapilsaymis. dolaplarin alti ayakli degilmi plastik ayarlanir ayak cok zor da olsa döser bnce tezgahla ne alakaki. duvar degil de zemin dösenir. su plastik ayaklar ayarlanio yukari kalkar he riske atma fayansi o ayaklarin seklinde kesip yerlestirsin hic dosenmeyecegine fayansi ayaklarin seklinde keserek dosesin ayaklarin cevresi dosenmis olur yani en azindan.
(9,080 puan) tarafından
resimde fayans karosunun ortasina mutfak dolabi ayagi geliyor ya fayansci onu ayaga göre kesip doseain bi yuvarlak delecek fayansi alt tarafi
tarafından
Bencede kolaya kaçmak için mermerin kırılmasını göze aln diyor ay bazı ustalar gerçekten kolay para kazanmak için böyleler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
0 oy
6 cevap 158 göst.
0 oy
5 cevap 228 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,463 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,047 soru

24,177,682 cevap

336,198 kullanıcı

...