0 oy
189 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Çok uzatmadan konuyu anlatmak istiyorum kızlar kayınvalidemle 6 yıldır hiç bir sorun sıkıntı yaşamadık Gül gibi gecinirdik ama duydum ki arkamdan kilolu onda bu Boğaz oldukça zor verir diyormuş temizligimi beğenmiyor Muş giydiğim kıyafetler hem pahalı hemde bana yakışmıyormuş bana kaç kez o şekil kıyafetlerin yakışmadığını söylemiş ama ben çok inatmışım sonradan anlıyor musum 7 kilo verdim ama o hemen ben çıkınca verdiğine inanmıyorum hala aynı duruyor demiş oğluma iyi bakamıyor sürekli abur cubur yemekler yapar öyle gecirtiriyir musum annem de inatmis bende anneme çekmişim kayınvalidem annemi beş veya 6 kez görmüştür sadece farklı sehirdeler kaynım la birlikte çok para harcadigimi eşimin bu yüzden sürekli para olmadığını hep benim yüzümden olduğunu böyle şeyler önemsiz şeyler konuşulmuş ama ben tabi yinede tavır koydum ama ona göre benim tavır yapmam yanlış ne varmış ki konuştukları da yüzüme karşı soyledikleriymis kızlar o kadar çok ki hatırlayamıyorum çünkü ilk duyduğum an hemen kafamdan silmek istedim o anı o konuşmaları zaten son zamanlarda bana karşı tavrı değişmişti hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen sen yanlış yaptın dedi konusmazsan konuşma tavır yapacaksan yap sen bilirsin dedi o kadar kırıldım ki tek beklentim bir ozur bir gönül almaydi ama maalesef şimdi nasıl davranacagimi bilmiyorum annem olsaymis bunları konuşan asla tavır yapmazmisim o kaynana diye yapmışım benim annem asla benim hakkımda eltileriyle veya kaynimin yeni eşi ve kendi elti kizlariyla konuşmaz ki  bunları diyen benim annem olsaydı asla sakın kalmaz kalbimi çok kirardim ama kayınvalidemle sakince konuştum ve bir iki hasta gidip gelmedim bu kadar 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (628 puan) tarafından

Eğer bu durumda bile özür bekliyorsanız kusura bakmayın yada bakın her türlü ezilmeyi hakediyorsunuz arkamdan konuşan beni kötüleyen Öz annem olsa affetmem ne evine giderim ne evime alırım ama eşimide kendi meselemize karıştırmam

önce (1 puan) tarafından

Esim duyunca annesine kızdı ben evlerine gitmeyince oda gitmedi karışmış oldu maalesef 

O zaman siz hiç ses etmeyip tavrınıza devam edin ama eşinizi sakıj doldurup annesi ile ilgili konusmayın o zaman size desteğini geri çeker erkekler ailesi yanlış yapsa tavır koyar ama eşi sürekli bu konuda konusursa bi süre sonra ağrına gider taraf değiştirir

önce (1 puan) tarafından

Asla bu güne kadar hiç böyle bir şey yapmadım bundan sonra da yapmam ben olanı anlattim tavrı kendisi koydu 

O zaman gerisini hiç dert etmeyin konuyu kapatın tavrınızı koymaya devam edin

-Reklam-
+1 oy
önce (4,621 puan) tarafından

Kaynanadan anne olmaz gelinden kız olmaz  . Bunu kabullenerek hayatınıza devam edin kimseyle samimi olmayın. Bu samimiyet kaynana cesaret vermiş demek ki dedikodunu yapıyor ve sen duyduğun halde çekinmiyor yada mahcup olmuyor. Mesafe koyacaksın gidip gelmeyeceksin, evine kabul etmeyeceksin. Gerekli zamanlarda görüşeceksin sadece. Evin de olup biteni hiçbir derdini anlatmayacaksın onun da sana anlatmasına müsade etmeyeceksin. Yanyana olsanız bile yokmuş gibi davranacaksın. Konuşman gerektiğinde kısa ve net cümleler kuracaksın. Aslında bu söylediklerimi hayatınızda ki herkese yapsanız hiçbir sorunu kalmaz kimsenin. İnsanlar hayatınıza müdahale edebiliyorsa buna siz müsade ediyorsunuz demektir. 

önce (1 puan) tarafından

İlk gelinim ve her zaman iyi olmak istedim oda iyiyidi hiç bir kötülüğünü görmedim bu güne kadar takı kaynım nişanlandı kıyaslamalar başladı sonra o zayıf ben kilolu muhabbeti dönmeye başladı sonra meğer neler konuşulmuş ama hayatımda herkesle sizin dediğiniz gibiyim kayınvalidemle hariç anne kız ilişkimiz var sanıyordum 

0 oy
önce (1,302 puan) tarafından

Hepsini okuyamadım aman boşver takma bile ya kaynanayı😃

önce (1 puan) tarafından

Ama bizim ilişkimiz çok farklıydı anne kız gibiydik diye düşünmüştüm çünkü bizi gören ilişkimize hayran kalıyor kayınvalidem e bir kızın olsaydı bu kadar olmazdı çok şanslısın derlerdi benim için de kayınvalidem için çok şanslı olduğumu söylerlerdi böyle bir yakınlıkti bizimkisi sadece benim bir tavır yapmama bakıyor mus 

0 oy
önce (3,060 puan) tarafından

Size kim söyledi bunları? Bence haklısınız yani orda burda sizi tanıyan insanlara sizi kotulemis resmen. Yüzünüze diyorsa öyle kalsaydı başkasına da demeye ne gerek var. Dedikoduz gıybet bu oluyor işte.

önce (1 puan) tarafından

Evet bende yüzüme söylemen farklı eltimle kendi eltinle kaynimla konuşman ayrı aynı şey değil dedim ama ona göre ben abartmisim

0 oy
önce (45 puan) tarafından

Sen Allah a bırak gerisini boşver sen dilediğin gibi yaşa kimseyi memnun edemezsin yada yalakalık yapmıyorsun illaki o yüzden de sevmiyor seni 

önce (1 puan) tarafından

Galiba yalakalık yapmıyorum diye yapımda yok çünkü ciddi biriyim ama onunla çok güler çok sohbet eder beraber çok gezerdik asla iyi veya kötü benim için bir şey demesini beklemiyordum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 705 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fikose24 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 353 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 942 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Koruyucu melek (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 631 göst.

Kategoriler

1,474,753 soru

24,144,279 cevap

334,606 kullanıcı

...