Merhaba arkadaşlar . Kaynanam evlendiğim günden beri herşeyde burnu oslun istiyor tamam oğlunu çok seviyorsun evine yakında oturuyoruz ne hamileyken geldi nede doğrunca bana neler yaşattı sütümden kesiliyordum o kadar strese soktu eşimle arami açtı ama toparladım dedikçe o hep ayağına çağırıyor bir pazar izin yapıyorlar karı koca eşimde o güne izin yaptı kendine ve her pazar kalvaltiya cagriyrolar ben eşimle bebeğimle gezmek istiyorum dedikçe hep ben kötü oluyorum eşim annesinden aldığı gazla fitneyle artık benim ailemede arsız şeyler söylüyor yılbaşında babasının doğum gününe gittik di yeni yılda evde kutlamak varken. Geçen babamın doğum gününe gittik neler dedi geçtiğimiz iki pazar bizi oyaladilar gelmediler mazeret uydurdular akşam olunca söylediler geçen pazar dedim Allah'ın hakkı üç onlar gelicek anlaştık yemeğe bekliyoruz okeylendi bekledik gelicekler ha bu arada eşimin arabası var ama bildim bileli bizde durmaz hep onlarda o yüzden dışarı hastaneye vs giderken onlardan izin istiyoruz ama yürüme mesafesi bile yok aramızda nys eşim aradı gelmiyormusunuz bekliuoruz diye gelicekler diye evden çıkmadık havada güzeldi telefonda konuşurken duydum babası annen uyuyor dedi ama sesi geliyordu ben istenmeyen yere gelmem çocukmuyum ayağına gelicem gibisinden söyledi eşim kıstı telefonu inat etti gelin diye gelmem dedi on dk sonra kayınpeder geldi torununu gördü gtti öyle mal gbi kaldik bu pazar geldi çattı bekliyorlar içimden hiç gitmek gelmiyor bana yokmuş gibi davranıyorlar çocuğu alıyorlar uykusu veya açıkiyor eşime veriyorlar o da bana veriyor çocuğu bende istenmiyorum neden gidiyorum gerçekten bıktım pazar oğlum 4.ayina giricek üç aydır neler çektim hâlâ devam edicek bu gidişle
1,507,721 soru
24,609,692 cevap
364,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın