0 oy
150 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,508 puan) tarafından

Kizim anasinifina oglum 1. Sınıfa başladı ama bende bittim rabbim güç kuvvet versin kizlar ikiside öğlenci ama sabahtan başlıyor kosturmaca bende kahvalti kıyafet çantalar beslenmeler ve kendi hazırlanmam öğleni buluyor sonra okullar gidip bırakıyorum ikisinide 1 de bırakıyorum eve geliyorum 1 30 dan 4 30 a kadar ev temizle yemek yap sonra gene okula git kizim anaokulundan 5 te cikiyor oglum 6 da kızımı aliyorum 1 saat okulda bekliyoruz ev okula uzak arabayla gidiyorum git gel yapmayalım diye bekliyoruz akşam eve geliyorum yemek bulaşık çocukların çantalarını hazirla dus aldır uyut 9 30 uyuyorlar o saatten sonra bende evi topla biraz dinlen sonra uyuyorum ama baska şeylere zaman kalmıyor ne zor imiş ya 🥺

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,471 puan) tarafından

Yani tek değilsin büyük oğlum 6. Sınıf küçüğü ana sınıfına başladı ikisinin de okulları farklı yerde. 

Oğlum kendi gidiyor geliyor hatta sabahları eşim bırakıyor ikisini okula ben küçüğü gidip alıyorum çıkışta o konuda rahatım.. 

Ama evde çok yoruluyorum beslenmeleri, temizlik yemekleri büyüğün dersleri başlayacak sınav zamanları zor geçiyor zaten bir şekilde yoruluyoruz işte

önce (3,508 puan) tarafından

😩kimdi cocujlar okula gidince anneler rahat eder diyen 

önce (3,471 puan) tarafından

Hiçte rahat edilmiyor onlar yokken temizlik yapıyorum yemeğe girişiyorum belki arada 1 saat uyuma hakkı tanıyorum kendime

-Reklam-
0 oy
önce (287 puan) tarafından

Benim de oğlum anaokuluna başladı birde bir buçuk yaş oğlum var. Öğlen büyüğü okula bırakıyorum küçükle eve geliyoruz onu uyutuyorum yemek yapıyorum ortalık topla küçük uyanır ona atıştırmalık birşeyler hazırlıyorum. Sonra onunla abisini okuldan almaya gidiyoruz okul da uzak yürüyerek 15 dk da gidiyorum. Siz yine iki çocuğu bırakıyorsunuz okula ben birini hep peşimde surukliyorum birde uyanıkken yemek yapmam fekan çok zor oluyor yaptırmıyor.

önce (287 puan) tarafından

E tabi her sabah beslenme hazırlama sürecimiz de var

0 oy
önce (604 puan) tarafından

Benimde biri ikinci sınıf biride anaokulu 

0 oy
önce (8,029 puan) tarafından

Oğlum birinci sınıf kızım anaokulu artı 1 yaş bebeğim var. Uyku yok zaten akşama kadar oturamıyorum. Aşırı zor

0 oy
önce (249 puan) tarafından

Ah canım bende öyleyim biri kreşe biri okula ve farklı okullar hepsini hazırla eşyaları hazırla evden bi cümbüşle cıkıyoruz daha oturtamadım okula sürekli gec kalıyorum :d evi toparlayamıyorum artık ya 

0 oy
önce (3,929 puan) tarafından

Suan ablamı alnın tam.ortasindan öpmek geldi 😊 kadin 2 çocukla okula getir götür sonra ise git eve gel yemek yap utu o bu zor işler ya evdeyken yetisememekte zaman öyle kısıtlı işte 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
7 cevap 175 göst.
+1 oy
8 cevap 351 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,228 soru