0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 

Kızım 34 aylık şu an , babam vefat ettiğinde kızım 28 aylıktı. Kızım daha yeni çıt pıt konnusmaya başladı . Babam yaşıyorken konusmuodu yani . Geçen akşam blrden dede geldi dedi . Nerde dedim salonu gösterdi, 5 dk sonra dede nereye glttl dedi . Bnde deden nerdeydi dedim tekrar salonu gösterdi . Böyle birşey mümkün mü ? Kızım bu zamana kdr hlc dedesini sormadı . Zaten konusamiodu da .

7 Cevaplar

0 oy
(25,406 puan) tarafından

Belki aklına o an geldiği için öyle söylemiş olabilir herhangi birini görebileceğini sanmıyorum ruhlar aleminden bir canlıyı göremeyiz hayatta olduğumuz sürece 

(23 puan) tarafından

Birden öyle sormasi geldi vs demesi etkiledi beni

-Reklam-
0 oy
(4,874 puan) tarafından

Kalp gözleri açıktır canim küçük cocuklarin. Görmüş olabilir çünkü yalan soylemeyi uydurmayi bilmez. Bizde yedi sekiz yaşına kadar mezarlığa bile sokulmaz çocuklar bişey görür diye. Bizim evimiz mezarlığa bakiyo. Ben de beş yaşındayken ölen buyukbabami görmüştüm ağacın üstünde. Bembeyazdı parlıyordu ama herşeyi çok netti.

(23 puan) tarafından

Hiç ummuyordum öyle birşey diyeceğini , bu yüzden çok etkilendim , 

0 oy
(6,835 puan) tarafından

Bnde çocuklarımı ilk defa abimin mezarına götürdüm kızım 4 yaşına girecek orda yasin okuyup içim doldu ağladım . Kızım  anne bak dayı burda dedi nerde diye sordum ağaca bak orda bize bakyr demişti gülüyor demişti o kdr etkisinde kalmıştım ki anlatamam  bilmyrm belki görüyorlar çünkü kalpleri temiz bişey bilmiyorlar

0 oy
(2,781 puan) tarafından

O zamanlar 12 yaşlarındaydı m  amcam bizi sehirligin kenarından geçirmiş yolda bizde askerler görmüşsün bana el sallamislardi ...amcaa burası dedim buea sehitlik demisdi..ozaman anlamisdim çocukluğumun kıymetini...

0 oy
(21,122 puan) tarafından

Dedem vefat ettiğinde amcamın kızı 2 3 yaş bişeydi tam hatırlamıyorum yaşını şimdi 12 yaşında soruyoruz bazen dedemi hakkında bütün herşeyi söylüyor fiziksel görüntüsünü ne yaptığını neyi sevip sevmediğini falan çocukların kalp gözü açık oluyor dedemi de 2 defa falan gördü birde

0 oy
(5,106 puan) tarafından

Benim bildigim beden olu de olsa kiyamete kadar ruhlarda kabirde kaliyo oyle cikip gezme durumu yok diye biliyorum yalan olmasin simdi bilen vardir elbet sey olabilir mi hani cocuklarin kalp gozu acik oluyo ya melek mi gordu ki onlar suret degistirebiliyolar ya cocuk kokrmasin diye dedesinin suretiyle gelmis olabilir mi fikir yurutuyorum sadece 

0 oy
(7,019 puan) tarafından

Kalp gözü acık oluyor cocukların olabilir instegramda bir video gormustum down sendromlu bir birey bebek mezariyla konusuyordu 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 84 göst.
+1 oy
6 cevap 274 göst.
+4 oy
25 cevap 729 göst.

Kategoriler

1,471,946 soru

24,105,023 cevap

332,651 kullanıcı

...