+1 oy
156 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından

Eşimle severek evlendik. Fakat aradan biraz zaman geçince aslında eşimin bana göre olmadığını farkettim. Düşünce yapısı, konuşması, aile yapısı vs. Şuan kendimi sorguluyorum neden diye. Çünkü eşim en ufak rahatsızlığımı ya da çocuğun rahatsızlığını benim kalbimin kötü olmasına yoruyor. Sen şöyle olduğun için çocuk grip gibi. Ya da sen şöyle olduğun için dişin ağrıyor gibi. Artık kendisine karşı soğuduğumu düşünüyorum ama ayrılamam da çocuğum çok küçük. Ben çocuğu sıfır ekranla büyütüyorum o en ufak arkamı döndüğümde telefonundan bir şeyler izletiyor. O kadar kaba saba bir insan ki anlatamam. Sırf onunla aynı düşünmüyorum diye cehennemlik olduğumu söylüyor. Bilmiyorum bu nereye kadar gider ama. Ha şu konuda hakkını yiyemem yemek temizlik vs yardımcı olur. Ama dili mahvediyor bizi

6 Cevaplar

+2 oy
önce (2,742 puan) tarafından

Tam tanımadan severek evleniyoruz sonra neyini sevdik biz bunu diye düşünerek geçiyor yıllarımız 😊 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,526 puan) tarafından

Öyle konusan biri temizlikte yardım etse neolur ? 

+1 oy
önce (3,222 puan) tarafından

Açıpta kalbini görmüş mü sorsana. O zaman nefes alıp vermeyide kendi mi haketmiş. Allah yardım etsin

+1 oy
önce (2,151 puan) tarafından

Valla ben bu durumlara kişi kendinden bilir işi diyorum 

+1 oy
önce (544 puan) tarafından

Oturup konuşsan etki eder mi? Etmiyorsa konunun üstüne gitme çok düşündükçe gözünde sorunlar büyür. Kendi hayatını yaşamaya ortayı bulmaya çalış. 

Bizde eşimle aynı değiliz önemli olan sevgi saygı. Sende ondan bunu isteyebilirsin. Mesela zevklerimiz farklı bir birimize bu konuda baskı kurmak yerine herkes kendi sevdiği şeyleri yapar. Ya da uymayan fikirler hakkında sürekli konuşmayız. Sevmediğim huylarını görmezden gelmeye çalışırım belli bir sınıra kadar zaten o da sınırımı bilir. Bu birden böyle olmadı zamanla anlamayı anlaşmayı öğrendik

0 oy
önce (247 puan) tarafından

Biri mizah amaçlı bir video paylaşmıştı. Videoda evliliğin senelere göre aşamasını gösteriyordu. 5. Sene galiba eşinizle bu şekilde tanısan asla evlenmeyeceğini düşündüğün evre. Hepimiz yaşıyoruz bunu. Zamanla o da tanır seni istemese de tanır. Kafana takma kötü söz sahibine aittir. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 317 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 322 göst.
3 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Demet bulut (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 382 göst.

Kategoriler

1,474,654 soru

24,142,400 cevap

334,536 kullanıcı

...