0 oy
63 göst.
önce Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından

Kizlar kızım sürekli cırlıyor ağlıyor.. eliyle vuruyor yapma diyorsun daha cok yapiyor kızıyorsun kızdıkca dahada vuruyor bu arkadaş niye böyle kafayi yicem artik.. 

4 Cevaplar

0 oy
önce (463 puan) tarafından

Hiç bişey yapmıcaksın şöyle ki bu çocukların dönem dönem değişik tavırları oluyor oğlum bir buçuk yaşında kreşe başladı bi ara kreşten almaya gitmek istemiyorduk çünkü bi süre vurmaya başladı onu unuttu ısırma başladı onu unuttu başka bişey derken maşallah şimdi çok akıllı bi çocuk oldu 

Yapma yapma deme o vurunca sende küçükte olsa  urarak karşılık verme sadece sarıl onu çok sevdiğini yaptığının hoş olmadığını anlat bi süre sonra bunu unutacak zaten

önce (272 puan) tarafından

Ayy ne zaman mezara girincemi :) hemencecik bitirse şu huyunu

önce (463 puan) tarafından

Zaman o kadar hızlı geçiyor ki oğlum öyle zor bi bebekti ki sürekli ağlayan edepsiz gerçekten hiç geçmez sanarken şimdi dört yaşında gerçekten çok güzel bi çocuk oldu inanmazsın belki ama ben o edepsiz hallerini bile özlüyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (1,531 puan) tarafından

Dikkatini dağıtmaya çalış. Acıdı de ,başka çocuklara da yapar 

önce (272 puan) tarafından

Yapiyor zaten herkese.. çok fena bisey oldu vazgecse bu huyundan

0 oy
önce (949 puan) tarafından

16 aylık sürekli ağlayıp bağırıyor, istediği şeyi anlamazsam beni tırnaklıyor ya da bir yerleri ısırıyor. Azı dişleri çikiyor ağlamasını ondandır diyorum ama siniri bu dönemde normal galiba

0 oy
önce (29,622 puan) tarafından

Hiç bir tepki verme ilgi çekemeyince bırakıyorlar tepki verince daha çok coşuyolar

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 91 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,999 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 317 göst.

Kategoriler

1,474,684 soru

24,143,128 cevap

334,563 kullanıcı

...