+1 oy
230 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (172 puan) tarafından

Bana karın çevresi geriden geliyo dedi ama cihaz yeniydi. Devlete gitmeyi düşünüyorum sizce ????

7 Cevaplar

+7 oy
önce (644 puan) tarafından

Bizim fikirlerimizi önemsemiyorsunuz ki neden soruyorsunuz

önce (172 puan) tarafından

Okuyorum sonuçta yazilanlari

-Reklam-
+2 oy
önce (30,207 puan) tarafından

Yanilmalar cok oluyor baska dr gidin  başka hastaneye

Bende öyle düşünüyorum ama doktor emin konusyu 2 defa gittim 

+2 oy
önce (23,896 puan) tarafından

Bir Dr a bağlı kalmam genelde ama devlette özel de genelde aynı şeyleri söylüyordu bana ben riske atmıyordum çevrende varsa eğer kadın doğum için üniversite hastanesinin özel bölümünü öneririm doçent ler ilgileniyor ve çok araştırıyorlar herşeyi 

O nasıl oluyor ben istdayim nasıl bulabilirim doktoru 

önce (23,896 puan) tarafından

Üniversite hastaneleri vardır orda muhakkak özel muayene randevusu alacaksın hastanenin sitesinden MHRS veya 182 vermez nerde oturuyorsan oraya yakın olan üniversite hastanelerine bakabilirsin 

+2 oy
önce tarafından

Cihaz farki oluyor bazen baska doktora gorunmekte fayda var

Evet niye böyle 

önce tarafından

Doktorun ölçümü bebegin o anki pozisyonu kullanilan cihazlar farkli model bunlar ölçümde fark yapiyor onun icin baska bi yere daha git icin rahat etsin korkma sıkıntılı bisey degildir

Cihaz yeni ama pozisyon gerçekten etkiliyor mu bu

önce tarafından

Cihazin yeni eski olmasi cok onemli degil sen 2 hafta once baska bi doktorun baska bi cihazından olculmussundur simdi baska doktor baska cihaz o farkeder

10 gün arayla aynı doktora gittim ama bilemem. Şimdi devlete gidicem

önce tarafından

Egerki ayni doktor ve ayni cihazsa dogru olabilir ben farkli kisiler sandim ama sen icin rahat etsin diye git devlete 

Aynı doktor..bide başka doktor gidip fikir almak istiyorum açıkçası 

önce tarafından

Kac haftalik hamilesin ve kac hafta geriden geliyor

31 oldum bugün. Sadece karnı geriden diğer kısımlar iyi kan akışı vs. Suyum da iyi

önce tarafından

O zaman bi sorunda olmayabilir sen bi devlete git insallah guzel haberler alirsin

+1 oy
önce (113 puan) tarafından

Ne kadar geriden kalıyor kaçıncı haftada kalmış mesela oda önemli 

Ve ilerleyen haftada bu açık artacakmı azalacakmı bu önemli 

+1 oy
önce (1,339 puan) tarafından

Benimde öyleydi oğlum da karın çevresi geriden geliyodu eğer her ölçümde geriye gidiyorsa sıkıntı aynı yerinde kalıyosa sorun yok demişlerdi yani aylık gittiniz bu ay öyle çıktı sonraki ay daha geriye gittiyse o sıkıntı oluyor ben araştırmaya gittim en son orası da aynı şeyi söyledi 2 hafta 3 hafta aynı ölçümğ alırsak sorun değil ama her kontrol de geriye giderse sorun dedi belli bi aydan sonra da besin damarı tıkandı ama doğum ayıma yakındı ondan dolayı acil alınmadı 38+3 doğum oldu 2925 kilo bel olarak baya baya inceydi çok şükür herhangi bi sorun olmadı oğlum da 

0 oy

Devlet veya özel fark ediyormu

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 454 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Neslis (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
+1 oy
2 cevap 104 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,810 soru

24,145,123 cevap

334,635 kullanıcı

...