0 oy
60 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,392 puan) tarafından

Ben hep grip oldu falan dyordum hiç hiç geçmeyen burun akıntısı var hapşryor habire su gbi burnu akıyor 9 aylık ateş falanda çok sukur hiç çıkarmadı bugün aşısı vardı yapıldı sordum dedi alerji olablir ama geçiyor ağzına baktı sırtına baktı bir sorun yok dedi acaba niye bukadar burnu akıyor yaa çok üzülüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
önce (6,392 puan) tarafından

Yok mu bilen dün yazdım 

-Reklam-
0 oy
önce (465 puan) tarafından

Bebeğim altı aylık falandı herkes bana diştendir dedi ben hep takip ettim büyüdükçe salyalı artmaya burun akıntısı artmaya başladı o sürece kadar pediatriside bişey dememişti alerji doktorlarına çocuk doktorlarına götürdüm ve sonuç yüksek alerjik bi çocuk çıktı dört yaşında şimdi birkaç tane alerji ilacı kullanıyoruz gün içinde bu süreçte bebekken burun kanamaları başladı herkes bana kılcal damardır yaktırırsın dese de ben istemedim onlar da alerjikten kaynaklıymış demem o ki bizde bi salya burun akması diye başladık burun kanamasına çevirdi gece dörtte uyku da bile kanar olmuştu 

Uzun zamandır ilaçlar kullanıyoruz alerji için bize kbb bölümü çok iyi geldi alerji alerjik olduğunu söyledi seçebildikleri kadar nelere olduğunu söyledi ama iyi bi kbb doktoru bul adam direk oğluma bakarak bu çocuk çok alerjik demediler mi sana dedi Allah ondan razı olsun verdiği ilaçlarla biz çok rahatladık

Ciddimisin peki uyurken kafası terliuormu bunun kafası terliypr bazıları dyor uşütuyor gözlerinde akıyor hani neye alerji oluyor bende analamdim ki kiz halsiz düştü hapşirmaktan burnu akmasindan yaa aile hekimi olablir dedi braz geçiyor tekrar başlıyor burun akitnisi

Kafası kış günü bile sucuk gibi terlerdi hala terlemesi var her gün yastık kılıfı değiştiriyorum mutlaka bunlar hep alerjiden dedi

İki ay evvel farklı bi kulak burun boğaz doktoruna götürdüm röntgenine kadar çekti o da dedi alerjik bu çocuk burun kanamaları salyaları bitmeyen burun akıntısı terlemeleri hep alerjiden diye

Bize testte lavanta polen falan çıkmıştı 

Mesela üç yaşına kadar domates ve domatesli şeyler görünür alerji yapıyordu o daha kolaymış en azından yedirmiyorsun bu alerji hali daha zor gecenin dördünde burun kanamasını durduramadık diye kaç kez acile gittik 

Benden sana tavsiye birkaç farklı doktora hatta götürebilyipsan profesöre götür işinin ehli olanlar hemen anlıyor 

Göz içine bile krem kullanıyoruz biz

0 oy
önce (5,968 puan) tarafından

Alerjidir muhtemelen mevsim gecisi oldugu icin akar. Benim buyuk oglumda alerji var mevsim donemi suan o da ayni sekilde, duzenli ilaci olmasina ragmen. Kucugu de su gbi akti bi kac gun gecti. Gecen sene olmustu doktor bize de alerjik dedi ilac vermisti 1 2 gun kullansan yeter demisti. O zaman 1 yasindaydi.

Bize vermedi geçer falan dye ama haftalarca suruyor resmen daha geçmiyor 

önce (5,968 puan) tarafından

Doktor bize de gerek yok ama cok istersen bi kac gun kullan dedi. Alerjik durum oldugu icin uzun suruyor. Isterseniz gidip doktora danisin tekrardan belki ilac yazar.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 123 göst.
5 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 127 göst.

Kategoriler