0 oy
128 göst.
önce Diğer kategorisinde (668 puan) tarafından

1 haftadır böyle sağlık ocağına gittim alerji kremi ve şurubu verdi halen aynı cuma günü randevu aldım çocuk doktoruna gidecem sizce alerji mi başka bise mi

image

5 Cevaplar

0 oy
önce (423 puan) tarafından

Yediği bir şey dokunuyor olabilir. Benim oğlumun da yumurta alerjisi vardı yüzü hep böyleydi şuan geçti çok şükür .çocuk doktoru alerjiye yönlendirir onlarda test yaparlar muhtemelen geçmiş olsun 

önce (668 puan) tarafından

Alerji testi nasıl yapılıyor 

önce (423 puan) tarafından

Benimki küçük olduğu için kandan baktılar .diğer türlü belli şeyler için iğne batırıyorlar minik minik sanırım . Alerji ve immünoloji bölümü bakıyor çocuk doktoru alan açıyor onun için. Tekrar geçmiş olsun inşallah düzelir yavrucak:)

Sağol canım benimki 1 yaşına yeni girdi İnşallah kandan bakarlar

-Reklam-
0 oy
önce (2,222 puan) tarafından

Alerji yediği bir şeye alerjisi var büyük ihtimalle .yada anne sütü alıyorsa senin yediğinden kaynakli

0 oy
önce (434 puan) tarafından

Alerji gibi gözüküyor çocuk doktoruna gidin duruma göre size alerji bölümünün kodunu açar alerji doktoruna götürürsünüz

0 oy
önce (1,900 puan) tarafından

Onun öncesinde ilaç kullandınızmı benim oğlum penisilin iğnesinden sonra tüm vucudu böyle olmuştu. Alerji testi içinde immülonoji bölümüne gidiyorsun sen çocuk doktoruna gittiğindr test yaptırmak istediğini söyle her hastane yapmıyor ama doktor randevu alabilmen için kayıt açar.çocupun sırtına minik iğneli noktalar koyuluyor çok acıtmıyor 15 tane neye alerjisi olduğu 10 dk sonra çıkıyor. Benim oğlumun kediye ve ev tozuna çıkmıştı

2 haftadır bahçeye dışarı cikinca. Birden böyle olmaya başladı 

0 oy
önce (117 puan) tarafından

Sadece yanağında böyle ise opulmekten olabilir vücudunda başka yerlerde de varsa alerjidir büyük ihtimalle geçmiş olsun 

Yanağında ensede ve kulak arkasında kasiyor sürekli 

Bı doktora götürün bence biz burda alerjidir deriz ama Allah korusun başka biseyde olabilir yada geçici biseyde olabilir en iyisi doktorun görmesi alerji dersede alerji testi yapabilirsiniz 

Cuma gününe randevu aldım zaten canım 

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🤲 

Sağol canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,468 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 164 göst.